EKWB EK-Quantum Vector² Master RTX 4090 D-RGB - nichel + acril, răcire cu apă (nichel/transparent, inclusiv placa din spate)

EKWB EK-Quantum Vector² Master RTX 4090 D-RGB - nichel + acril, răcire cu apă (nichel/transparent, inclusiv placa din spate)



1.321,85 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

Blocurile de apă Vector² rezolvă fără efort problema generării excesive de căldură sub sarcini mari ale nucleului GPU, modulul de reglare a tensiunii și GDDR6X VRAM ale plăcilor grafice Gigabyte Aorus RTX 4090 Master și Gigabyte GeForce RTX 4090 GAMING OC. O placă din spate neagră cu acoperire completă este inclusă cu blocul de apă GPU. Profilul său distinctiv în formă de L închide întregul GPU în timp ce mărește suprafața de răcire. De asemenea, placa din spate vine cu șuruburi captive preinstalate pentru o instalare ușoară. Aspectul blocurilor de apă din generația următoare este dominat de linii drepte, minimaliste. Pentru toate blocurile de apă Vector² GPU este utilizată o placă rece de cupru de 11 mm grosime. La versiunile acrilice, iluminarea D-RGB este acum atașată la cea mai lungă margine a blocului de apă pentru a îmbunătăți fidelitatea și luminozitatea din orice unghi de vizualizare. Placa cu circuite LED este ascunsă în interiorul unui profil curat de aluminiu. Matrix7 standardizează dimensiunile produselor, inclusiv poziția și distanța dintre conexiuni, făcând asamblarea circuitelor de răcire cu lichid mai intuitivă și mai simplă. Blocurile de apă GPU EK-Quantum Vector² urmează standardul EK-Matrix7, permițându-le să se integreze perfect cu viitoarea a doua generație de plăci de împrăștiere EK-Reflection. Acest lucru are ca rezultat alinierea perfectă a conectorilor atât în poziție orizontală, cât și în poziție verticală, ceea ce înseamnă că se petrece mai puțin timp pentru planificarea buclei și îndoirea tuburilor. Blocul de apă Vector răcește în mod activ GPU-ul, VRAM-ul, treptele de alimentare și răcește pasiv hotspot-urile PCB situate pe spatele nucleului GPU-ului, VRAM și VRM (Voltage Regulation Module) prin placa din spate. Răcirea Vector² implementată utilizează o inserție acrilică frezată 3D pentru a îmbunătăți distribuția fluxului și performanța termică. Acest sistem de răcire se bazează pe un design cu flux deschis, dar forma asimetrică a inserției duzei ajută la distribuirea unui flux uniform între prima și ultima aripioare de cupru. Geometria structurii aripioarelor a fost optimizată pentru a permite o distribuție uniformă a debitului cu pierderi minime și performanțe optime chiar și în cazul curgerii inverse a apei. De asemenea, se caracterizează printr-o restricție scăzută a debitului hidraulic,

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

Tip racire cu apa
Culoare nichel/transparent
seria EK Quantum
cooler placut grafic
utilizați pentru Aorus GeForce RTX 4090 Master, Gigabyte GeForce RTX 4090 GAMING, Gigabyte GeForce RTX 4090 GAMING OC
Mobilier Pasta termica/pad, iluminare LED
Iluminare LED Da, anteturi RGB adresabile
Culoare RGB
Standard RGB AURA Sync, Mystic Light, RGB Fusion, LED RGB
Material radiator acrilic, cupru (nichelat)
Informații suplimentare O bandă densă cu LED-uri D-RGB luminează linia de separare a elementului atrăgător de pe ambele părți ale blocului. Acest efect subtil permite redări de culori vii, în timp ce blocul rămâne complet negru. LED-ul RGB adresabil individual este compatibil cu tehnologiile obișnuite de sincronizare RGB ale tuturor producătorilor majori de plăci de bază. Marcajul săgeată de pe conectorul LED D-RGB cu 3 pini trebuie să fie aliniat cu marcajul +5V de pe antetul D-RGB (adresabil) (Pinout: +5V | Date | Blocat | Masă).
Accesorii disponibile Placă din spate de înaltă calitate prelucrată CNC, mecanism de fixare, compus termic, plăcuțe termice, unealtă pentru deconectarea cablurilor de alimentare GPU și PCI
Dimensiuni Latime totala: 27 mm x Inaltime: 155 mm x Adancime: 272 mm

EKWB
3831109901663

Fisa tehnica

Promotie
PROMO1

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii