GARDENA Foarfece de tundere telescopice fără fir HighCut 360/18V P4A Set gata de utilizare, 18V (gri închis/turcoaz, baterie Li-ion 2.0Ah, POWER FOR ALL ALLIANCE)

GARDENA Foarfece de tundere telescopice fără fir HighCut 360/18V P4A Set gata de utilizare, 18V (gri închis/turcoaz, baterie Li-ion 2.0Ah, POWER FOR ALL ALLIANCE)



1.041,18 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

Cu foarfeca telescopică fără fir HighCut 360/18V P4A solo de la GARDENA, puteți tăia cu ușurință copacii la înălțimi mari de la sol. Foarfeca de tundere cu tub prelungitor integrat impresioneaza cu o lungime maxima de 3,60 metri pentru o inaltime de lucru de pana la 5 metri. Datorită funcției telescopice și a legăturii divizibile, foarfecele de tăiere pot fi utilizate în mod flexibil și depozitate practic. Datorită suportului oferit de bateria POWER FOR ALL, ramurile mai groase de până la 28 mm pot fi tăiate cu ușurință, cu puțin efort. Fabricate în Germania, cuțitele originale GARDENA din oțel călit asigură o tăiere curată și netedă în lemn proaspăt. Sunt acoperite cu strat antiaderent și șlefuite cu precizie, astfel încât tăieturile să nu se lipească de lamă. Pentru tăierea eficientă a ramurilor individuale crescute vertical, capul de tăiere înclinat și subțire poate fi rotit într-o poziție de 60°. Pescuitul face, de asemenea, mai ușor de văzut ramurile. Cârligul de curățare de la capătul superior al mânerului permite smulgerea ramurilor dacă se blochează în ramuri după tăiere. Un afișaj LED integrat în mâner oferă informații despre starea de încărcare a bateriei. Foarfecele de tăiat fără fir HighCut 250/18V P4A solo sunt furnizate ca set gata de utilizare, cu un încărcător și o baterie POWER FOR ALL de 2,0 Ah 18V. Poate fi folosită și orice altă baterie POWER FOR ALL ALLIANCE de 18V, indiferent de producător. ALIANȚA POWER FOR ALL este una dintre cele mai mari alianțe de baterii între mărci ale producătorilor de top (GARDENA, Bosch, Husqvarna, STEINEL, Gloria, Flymo, Rapid, Wagner și alții).

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

Tip foarfece de tăiere
Culoare gri închis/turcoaz
Fabricate în China
serie de tăiere înaltă
Scopul utilizării Tăierea lăstarilor tineri și a ramurilor proaspete prin apăsarea unui buton
bypass principiul tăierii
modul de funcționare Funcționare cu baterie
tensiune de funcționare 18 volți
sistem de baterii POWER FOR ALL ALLIANCE P4A (Bosch, GARDENA, Steinel, Gloria Garten, Wagner,.. )
Baterie Li-ion, 18 volți, 2 Ah
service Capul de tăiere poate fi înclinat până la 60°, cârlig practic de curățare pe mâner
afișează indicator LED al nivelului de încărcare în mâner
Mâner Mâner ergonomic
inaltime de lucru pana la 5 metri
capacitate de taiere 2,8 cm
caracteristică Cuțite șlefuite cu precizie, acoperite cu antiaderență, din oțel călit, fabricate în Germania
Informații suplimentare Ax telescopic în trepte de 40 cm
Notă Bateriile de sistem de 18 volți de la Power for All Alliance se bazează pe tehnologia Bosch. Ele se potrivesc, de asemenea, într-un număr mare de alte unelte de grădină de la GARDENA, dar pot fi utilizate și în cadrul mărcilor cu numeroase alte produse de la alți producători din alianță. O baterie pentru toate dispozitivele - ALIANȚA POWER FOR ALL este una dintre cele mai mari alianțe de baterii între mărci ale producătorilor de top din întreaga lume și oferă soluții pentru întreaga casă.
Accesorii disponibile Aparatură cuțit, încărcător, baterie 2.0 Ah 18V POWER FOR ALL
Dimensiuni Latime: 69 mm
Greutate 4,1 kg

GARDENA
14776-20

Fisa tehnica

Promotie
PROMO1

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare