Aer condiționat marin Beurer Maremed MK 500, umidificator (Alb negru)

Aer condiționat marin Beurer Maremed MK 500, umidificator (Alb negru)



1.115,97 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

Aparatul de aer condiționat marin Beurer Maremed oferă un sistem în 5 trepte care curăță, mineralizează, sterilizează, ionizează și umidifică aerul din încăpere. Așa poți să faci o pauză la malul mării în cei patru pereți! Evaporatorul de sare Maremed de la Beurer este o dezvoltare inovatoare, brevetată la nivel global. Împreună cu sarea de mare specială produsă exclusiv pentru Beurer, creează un climat marine identic cu natura pentru umidificarea naturală a tractului respirator - leacul de mare pentru acasă. Maremed combină avantajele unui purificator de aer și ale unui umidificator de aer. Filtrează până la 70% particulele de murdărie, polenul, praful fin/casnic și părul de animale sunt filtrate din aer. În plus, o lampă UVC elimină majoritatea microbilor din apă. Ionizarea și curățarea suplimentară au loc printr-un pieptene de ionizare, înainte ca aerul mineralizat să fie eliberat înapoi în mediu. Este absorbit prin tractul respirator și astfel își poate dezvolta efectul în organism. Aceasta simulează biodinamica coastei mării. Maremed este potrivit pentru încăperi de până la 50 m² și are funcționare modernă a tastei cu senzor, trei niveluri de umidificare, un cronometru și un mod de noapte cu reducere a zgomotului și diminuare a afișajului. Designul ușor de curățat asigură o curățare ușoară, iar componentele individuale pot fi demontate. temporizator și un mod de noapte cu reducere a zgomotului și diminuare a luminii afișajului. Designul ușor de curățat asigură o curățare ușoară, iar componentele individuale pot fi demontate. temporizator și un mod de noapte cu reducere a zgomotului și diminuare a luminii afișajului. Designul ușor de curățat asigură o curățare ușoară, iar componentele individuale pot fi demontate.

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

Tip umidificator
culoare Alb negru
intensitate de umidificare 3 trepte
performanță 33 ml/h
evaporarea tehnologiei
rezervor de apa capacitate 6000ml cu indicator de nivel al apei
Volumul maxim 37dB(A)
Dimensiunea maximă a camerei Suprafață: 50 m²
service Funcționare modernă a tastei cu senzor, 3 niveluri de umidificare
Oprire automată (când rezervorul este gol), indicator de nivel al apei, filtru, indicator de schimbare a filtrului, modul de repaus
Afișaj LCD de reclamă cu control inteligent
puterea sursei de alimentare 24 w
Caracteristică Sarea de mare specială este făcută exclusiv pentru Beurer, constă din săruri 100% naturale și se potrivește perfect cu sistemul Maremed cu peste 65 de minerale și oligoelemente valoroase.
Informații suplimentare Curățarea aerului prin filtrele integrate, acestea asigură că aerul este pre-curățat și elimină particulele de murdărie, polenul, praful fin/casnic și părul de animale. O lampă UVC elimină 99% dintre microbii din aer și apă.
Accesoriile prezintă 2x prefiltru, 1x filtru de apă, 1x 625g sare de mare specială
Dimensiuni Latime: 340 mm x Inaltime: 305 mm x Adancime/Lungime: 384 mm

Beurer
MK 500

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii