Set EKWB EK-Quantum Vector² Strix/TUF RTX 4090 D-RGB ABP - Nichel + Acetal, răcire cu apă (negru, inclusiv placa din spate)

Set EKWB EK-Quantum Vector² Strix/TUF RTX 4090 D-RGB ABP - Nichel + Acetal, răcire cu apă (negru, inclusiv placa din spate)



1.994,96 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

Acest set de răcire suprem constă dintr-un bloc de apă GPU de înaltă performanță și o generație de soluții active de răcire a plăcii din spate într-un singur șasiu. Răcirea din spate a GPU este acum asigurată de un bloc de apă complet cu propria sa placă rece de cupru și o placă acrilică continuă. Conectivitatea este, de asemenea, dusă la un alt nivel cu conectorii „Direct Link”, care implementează un aspect convențional cu 4 porturi care permite conexiuni seriale și paralele din părțile adiacente sau opuse ale blocului. Blocurile de apă Vector² rezolvă fără efort problema generării excesive de căldură sub sarcini mari atât a nucleului GPU, a modulului de reglare a tensiunii, cât și a VRAM-ului GDDR6X a plăcilor grafice ROG Strix și ASUS TUF RTX 4090.

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

Tip racire cu apa
culoare negru seria EK Quantum
cooler placut grafic
utilizați plăcile grafice ASUS TUF și ROG Strix RTX 4090
Mobilier Pasta termica/pad, iluminare LED
Iluminare LED Da, anteturi RGB adresabile
culoare RGB
Standard RGB AURA Sync, Mystic Light, RGB Fusion, LED RGB
Material radiator cupru nichelat
Informații suplimentare O bandă densă cu LED-uri D-RGB luminează linia de separare a elementului atrăgător de pe ambele părți ale blocului. Acest efect subtil permite redări de culori vii, în timp ce blocul rămâne complet negru. LED-ul RGB adresabil individual este compatibil cu tehnologiile obișnuite de sincronizare RGB ale tuturor producătorilor majori de plăci de bază. Marcajul săgeată de pe conectorul LED D-RGB cu 3 pini trebuie să fie aliniat cu marcajul +5V de pe antetul D-RGB (adresabil) (Pinout: +5V | Date | Blocat | Masă).
Accesorii prezente Mecanism de montare, unsoare termica, tampoane termice, suport personalizat pentru GPU dual-slot, scule pentru asamblare
Dimensiuni Latime totala: 41 mm x Inaltime: 153 mm x Adancime: 260 mm

EKWB
3831109901274

Fisa tehnica

Promotie
PROMO1

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii