EKWB EK-Quantum Reflection² 7000D D5 PWM D-RGB – acrilic, rezervor (transparent, placă distribuitoare cu pompă)



1.963,03 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

EKWB EK-Quantum Reflection² 7000D D5 PWM D-RGB - Acrylic este o soluție complet integrată pentru sistemele de răcire cu apă: rezervor de răcire cu apă cu direcționare a lichidului de răcire și pompă potrivită pentru diferite carcase Corsair. Această placă de distribuție a fost proiectată special pentru a oferi o soluție avansată de răcire cu lichid cu o pompă D5 lider pe piață pentru utilizatorii care doresc să construiască bucle de răcire cu lichid personalizate folosind carcase Corsair 7000D. Această placă de distribuție Reflection² este compatibilă cu EK-Matrix7. EK-Quantum Reflection² 7000D D5 PWM D-RGB oferă mai multe intrări și ieșiri filetate G1/4" standard din industrie. Amplasarea acestor intrări și ieșiri se potrivește perfect cu componentele PC-ului răcite cu apă și minimizează numărul de coturi pe care utilizatorul trebuie să facă pentru a crea bucla perfectă.Placa distribuitoare se combină bine cu tuburile acrilice și metalice EK-Loop Pre-Bent, simplificând procesul de buclă.

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

Tip placă distribuitoare, inclusiv pompă
Culoare transparentă
Seria EK-Quantum
un fel de rezervor
Utilizați pentru 7000D AIRFLOW și sticlă temperată iCUE 7000X RGB
Echipament Iluminare LED
Iluminare LED Da, antet RGB adresabil
Culoare RGB
Standard RGB AURA Sync, Mystic Light, RGB Fusion, LED RGB
Aflați mai multe EK-Quantum Reflection² 7000D D5 PWM D-RGB - Acrylic este proiectat pentru a fi montat lângă placa de bază și se potrivește elegant în carcasele Corsair 7000D și 7000X. Banda LED D-RGB adresabilă încorporată se desfășoară pe toată lungimea dispozitivului, în timp ce capacul din aluminiu negru anodizat ascunde hotspot-urile LED nedorite. Banda LED D-RGB adresabilă încorporată se conectează la antetul de 5V D-RGB (A-RGB) al plăcii de bază printr-un conector standard din industrie. Este compatibil cu software-ul tuturor producătorilor majori de plăci de bază și oferă un efect de iluminare coordonat.
Notă Carcase Corsair acceptate: 7000D AIRFLOW și iCUE 7000X RGB Tempered Glass. Compatibilitatea radiatorului per carcasă este următoarea: față până la EK-Quantum Surface X360, completare până la EK-Quantum Surface X360.
Accesorii disponibile Mecanism de montare și instrumente, 10x MS - Plug Quantum - Ni (preinstalat), 10x Capac pentru mufa EK-Quantum Torque - Negru (preinstalat)

EKWB
3831109897423

Fisa tehnica

Promotie
PROMO1

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii