EKWB EK-Quantum Reflection² Torrent DDC 4.2 PWM D-RGB - acrilic, rezervor (transparent, placă distribuitoare cu pompă)



1.694,96 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

EK-Quantum Reflection² Torrent DDC 4.2 PWM D-RGB - Acrylic este o soluție complet integrată pentru sistemele de răcire cu apă: rezervor de răcire cu apă cu ghidaj de lichid de răcire și pompă, care a fost dezvoltat special pentru carcasa Fractal Design Torrent. Această placă de distribuire Reflection² este compatibilă cu EK-Matrix7. EK-Quantum Reflection² Torrent DDC 4.2 PWM D-RGB oferă mai multe intrări și ieșiri cu filete G1/4" standard din industrie. Amplasarea acestor intrări și ieșiri se potrivește perfect cu componentele PC-ului și minimizează numărul de curbe pe care utilizatorul trebuie făcută pentru a crea bucla perfectă. Placa de împrăștiere funcționează bine cu tubul acrilic și metalic EK-Loop Pre-Bent, simplificând și mai mult procesul de buclă.

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

Tip Placă de distribuție incl. pompa
culoare transparentă
seria EK Quantum
rezervor amabil
utilizați pentru torrent de design fractal
Mobilier iluminat LED
Iluminare LED Da, anteturi RGB adresabile
culoare RGB
Standard RGB AURA Sync, Mystic Light, RGB Fusion, LED RGB
Capacitate rezervor de supratensiune 234 ml
Informații suplimentare EK-Quantum Reflection² Torrent DDC 4.2 PWM D-RGB a fost dezvoltat pentru a fi montat lângă placa de bază și se potrivește elegant în carcasa Fractal Design Torrent. Banda LED D-RGB adresabilă încorporată se desfășoară pe toată lungimea dispozitivului, în timp ce capacul din aluminiu anodizat negru ascunde hotspot-urile LED nedorite. Banda LED D-RGB adresabilă încorporată se conectează la antetul de 5V D-RGB (A-RGB) al plăcii de bază folosind un conector standard din industrie. Este compatibil cu software-ul tuturor producătorilor majori de plăci de bază și oferă un efect de iluminare coordonat.
Notă Carcasa de design fractal acceptată: Torrent. Cu placa de împrăștiere instalată, dimensiunea maximă a radiatorului este: față până la EK-Quantum Surface X360, de jos până la EK-Quantum Surface P240. Vă rugăm să rețineți: este necesară o versiune multiport a radiatorului EK-Quantum Surface P240 pentru a obține o conexiune a tubului curată și plăcută din punct de vedere estetic la panoul difuzorului. Suportul vertical GPU nu este compatibil atunci când poziția inferioară a radiatorului este populată cu EK-Quantum Surface P240M. Un radiator mai subțire (de exemplu, EK-Quantum Surface S240) poate fi folosit pentru a restabili compatibilitatea cu suportul GPU vertical. Cu toate acestea, acest lucru duce la o conexiune mai complicată și mai inestetică la placa de distribuire, iar întregul ansamblu va fi limitat la plăci GPU mai înguste și blocuri de apă.
accesorii prezente Mecanism și scule de montare, Suport metalic pentru radiator, 9x MS - Plug Quantum - Ni (preinstalat), 9x Capac pentru mufa EK-Quantum - Negru (preinstalat)

EKWB
3831109898345

Fisa tehnica

Promotie
PROMO1

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii