Samsung VCC43Q0V3D 850 W Vacuum cilindru Usca Fără sac 1,3 L



226,05 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

Samsung VCC43Q0V3D, 850 W, Vacuum cilindru, Usca, Fără sac, 1,3 L, 80 dB

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

Două camere, curățenie dublă
Sistemul unic Twin Chamber TM de la Samsung împarte camera normală de praf în două compartimente, permițând astfel o curățare mai bună și o durată mai lungă de funcționare. În timp ce aspirația puternică antrenează particulele de praf prin traseul aerului ciclonic al camerei interioare, murdăria și resturile sunt separate de aer. Ca urmare, particulele mai mari de praf sunt filtrate în camera externă până când ești gata să le elimini. Asta înseamnă și că aspiratoarele Twin Chamber de la Samsung nu necesită saci de schimb scumpi, care produc mizerie.

Tot ce îţi trebuie în trei paşi simpli.
Golirea recipientului după aspirație poate fi partea cea mai puțin plăcută când faci curățenie. Nu și cu sacii ușor de golit de la Samsung. Sunt necesari trei pași simpli pentru a termina treaba. Este suficient să apeși un buton, să scoți sacul și să răstorni cu o simplă mișcare a încheieturii mâinii. Fără bătaie de cap, fără pete, doar o cameră curățată cu ușurință.

Economic și fără efort
O mare problemă a aspiratorului convențional cu sac de praf este faptul că utilizatorul trebuie să continue să cumpere noi saci de praf pentru a-i schimba. Dar Sistemul Twin Chamber™ face să nu mai fie nevoie să depui eforturi suplimentare să găsești și să cumperi sacii potriviți pentru aspiratorul tău.

Respiră ușor. La propriu.
Samsung folosește filtrarea HEPA pentru a asigura cea mai curată evacuare atunci când aspiri. Prin captarea de particule micro precum praful și alți alergeni, cum ar fi polenul și mucegaiul, filtrele HEPA oferă un mediu mult mai curat și mai sănătos. De fapt, calitatea aerului evacuat și capacitatea de emisie a filtrelor noastre HEPA au fost certificate de către SLG, institut german de testare și certificare, foarte apreciat. Au fost certificate şi anumite filtrări împotriva acarienilor și alergenilor.

Samsung VCC43Q0V3D. Putere maxima de intrare: 850 W. Tipul: Vacuum cilindru, Tipul de curăţare: Usca, Tip recipient pentru praf: Fără sac, Capacitate praf: 1,3 L. Nivel zgomot: 80 dB. Culoarea produsului: Albastru
#VCC43Q0V3B/D

Fisa tehnica

Garantie
2 ani
Greutate
4,2 kilograme
Culoarea produsului
Albastru
Tipul
Vacuum cilindru
Consum anual de energie
34 kWh
Tipul de curăţare
Usca
Tip recipient pentru praf
Fără sac
Utilizarea corectă
Acasă
Nivel zgomot
80 dB
Capacitate praf
1,3 L
Putere maxima de intrare
850 W

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii