Când sunt lansate oficial iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max în România

Când sunt lansate oficial iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max în România

Ce a anunțat Apple pe 13 octombrie?

iPhone 12 cu debut la precomandă din 16 octombrie și livrare din stoc pe 23 octombrie. Primul val este format din Australia, China, Germania, Japonia, Marea Britanie și alte 30 de țări. Al doilea val începe pe 30 octombrie (India, Coreea de Sud și o suită de alte țări).

iPhone 12 Pro – idem. iPhone 12 și iPhone 12 Pro sunt primele modele disponibile, după fix același calendar.

iPhone 12 Mini și iPhone 12 Pro Max se lasă așteptate. Primul val de țări îl va găsi la precomandă din 6 noiembrie, iar cu livrare din 13 noiembrie. Nu s-a specificat nicio țară ce va face parte din prima linie etc.

Și acum răspunsul la întrebarea din titlu.

DevoDep, Orange, Vodafone, iStyle, etc nu au deschis precomenzi pentru iPhone în 16 octombrie. România NU face parte din primul val de țări în care ajung iPhone 12 și iPhone 12 Pro. Cel mai probabil, vom face parte din valul al doilea ce pornește în 30 octombrie.

La iPhone 12 Mini și iPhone 12 Pro Max cred că se va repeta scenariul. În sensul în care nu vom face parte din primul val și s-ar putea pe la sfârșit de noiembrie să ajungă și în România prin importul oficial.

Va recomandam un plus de răbdare. Bineînțeles, dacă ajungeți în Germania sau alte țări în care iPhone-urile sunt aduse oficial = faceți comanda etc. Nu va recomandam achiziția de la un retailer ce le aduce neoficial, pentru că sunt produse scumpe și riscați să aveți parte de o garanție doar cu numele. Lansarea târzie în România va face ca bișnița să prospere.

All comments