Lista de produse dupa marca DeLonghi

Sunt 77 produse.

Se afiseaza 1-48 din 77 produs(e)
DeLonghi Coffee Tamper DLSC058 Presă (albastru închis/oțel inoxidabil, pentru espressoare portafiltru) DeLonghi Coffee Tamper DLSC058 Presă (albastru închis/oțel inoxidabil, pentru espressoare portafiltru)

DeLonghi Coffee Tamper DLSC058 Presă (albastru închis/oțel inoxidabil, pentru espressoare portafiltru)

Cu tamperul De'Longhi DLSC058, pudra de cafea poate fi comprimată atât de puternic încât apa extrage apoi aromă maximă atunci când trece prin cafea. Odată ce îți dai seama câtă presiune să aplici cu tamperul, vei fi răsplătit cu un espresso perfect de fiecare dată. Tamperul calibrat De'Longhi ajută la aplicarea presiunii potrivite cafelei măcinate. Baza este din oțel inoxidabil, iar mânerul lat de 51 mm este din lemn. Tamperul este potrivit pentru mașinile portafiltre.

100,00 lei +TVA Pret
DeLonghi Lattissima One EN 510.B, mașină cu capsule (negru) DeLonghi Lattissima One EN 510.B, mașină cu capsule (negru)

DeLonghi Lattissima One EN 510.B, mașină cu capsule (negru)

Cafetiera DeLonghi Nespresso Lattissima One EN 510.B este un sistem de lapte cu o singură atingere care permite prepararea rețetelor de cafea pe bază de lapte în stil barista prin apăsarea unui buton. Cu el puteți pregăti perfect espresso-ul sau lungo obișnuit și, de asemenea, puteți savura ocazional un cappuccino sau un latte macchiato. Un nou sistem inovator de lapte proaspăt permite pregătirea tuturor rețetelor de cafea cu lapte cu un singur buton. Curățarea este, de asemenea, extrem de simplă, deoarece recipientul pentru lapte este sigur pentru mașina de spălat vase. Aparatul este dotat special cu un sistem de preparare a bauturilor lactate individuale: tot laptele din recipientul de lapte este folosit pentru bautura in cauza, astfel incat laptele nu se iroseste.

943,70 lei +TVA Pret
DeLonghi Magnifica S ECAM 20.116.B, complet automat (negru negru) DeLonghi Magnifica S ECAM 20.116.B, complet automat (negru negru)

DeLonghi Magnifica S ECAM 20.116.B, complet automat (negru negru)

DeLonghi Magnifica S ECAM 20.116.B este un aparat de cafea complet automat de top. Mașina este foarte ușor de utilizat, rezervorul de apă poate fi ușor scos din față și umplut. Recipientul pentru boabe cu capac de protecție pentru aromă este situat în partea de sus, la fel și jgheabul pentru cafea măcinată. Gradul de măcinare, precum și cantitatea și puterea cafelei pot fi reglate cu ușurință. Duza integrată de spumare a laptelui permite, de asemenea, prepararea spumei tradiționale de lapte sau a laptelui fierbinte pentru o savurare suplimentară a cafelei. Aparatul de cafea oferă un program complet automat de clătire și detartrare.

1.298,32 lei +TVA Pret
DeLonghi PAC EX UV Carelight, aer conditionat DeLonghi PAC EX UV Carelight, aer conditionat

DeLonghi PAC EX UV Carelight, aer conditionat

Pentru a te simți confortabil în interior, temperatura joacă un rol important. Aparatul de aer condiționat mobil PAC EX UV Carelight din seria DeLonghi Pinguino contracarează temperaturile ridicate rapid, eficient și eficient. Lichidul de răcire R290 folosit este un gaz pur natural care nu conține toxine sau substanțe nocive. Dispozitivul poate fi operat cu usurinta si convenabil datorita afisajului LED cu „Confort Light Display” si a telecomenzii. Un cronometru digital de 24 de ore, termostatul de cameră și un sistem automat de diagnosticare a defecțiunilor asigură o utilizare mai ușoară. PAC EX UV Carelight are o funcție de ventilație separată cu 3 niveluri de ventilație. Datorită fluxului de aer optimizat, dispozitivul se răcește silențios și, prin urmare, poate fi utilizat în orice situație. Tehnologia UVC reduce încărcătura bacteriană și virală din aerul ambiant. Datorită funcției separate de dezumidificare cu o capacitate de dezumidificare de până la 36 l/zi, aparatul de aer condiționat poate fi folosit și ca dezumidificator de aer complet. Sistemul de reciclare a condensului de pe Pinguino PAC EX UV Carelight returnează condensul pentru a răci condensatorul înapoi în circuitul de răcire. Mânerele și roțile îl fac ușor de transportat.

3.521,85 lei +TVA Pret
DeLonghi PrimaDonna Class ECAM 550.85.MS, complet automat (negru argintiu) DeLonghi PrimaDonna Class ECAM 550.85.MS, complet automat (negru argintiu)

DeLonghi PrimaDonna Class ECAM 550.85.MS, complet automat (negru argintiu)

PrimaDonna Class ECAM 550.85.MS de la DeLonghi este un aparat de cafea complet automat de top. Aparatul este foarte usor de folosit. Pur și simplu selectați băuturile pe ecranul tactil intuitiv și combinați-l cu aplicația Coffee Link pentru a vă personaliza băuturile preferate. Gradul de măcinare poate fi reglat cu ușurință. LatteCrema Hot oferă spumă de lapte densă și cremoasă la temperatura potrivită. Datorită controlului temperaturii prin sistemul de abur de înaltă precizie, controlat electronic, aburul este generat la temperatura optimă și rezultatul perfect ajunge în ceașcă. Funcția de curățare integrată îndeplinește cele mai înalte cerințe de igienă. După ce băutura a fost preparată, părțile care vin în contact cu laptele sunt curățate cu apă fierbinte și abur.

3.610,08 lei +TVA Pret