Lista de produse dupa marca Apple

Sunt 286 produse.

Se afiseaza 1-48 din 286 produs(e)
Adaptor Apple USB-C de 20 W Adaptor Apple USB-C de 20 W

Adaptor Apple USB-C de 20 W

Adaptor Apple USB-C de 20 W
80,67 lei +TVA Pret
AirPods Pro (2.Generation), Kopfhörer AirPods Pro (2.Generation), Kopfhörer

AirPods Pro (2.Generation), Kopfhörer

AirPods Pro au fost reproiectate pentru o calitate audio și mai bună. Anularea activă a zgomotului de nivel următor și transparența adaptivă reduc mai mult zgomotul exterior. Audio 3D cufundă ascultătorul și mai adânc în sunet prin personalizare. Cu comenzile tactile, acum puteți regla volumul printr-o glisare. Și un salt în viața bateriei oferă 6 ore de redare uimitoare la o singură încărcare. Cipul H2 alimentează AirPods Pro și performanța lor audio avansată. Împreună cu un driver și un amplificator special dezvoltate, rezultă înalte strălucitoare și bas profund și bogat, cu o claritate impresionantă.

1.193,28 lei +TVA Pret
Apple Apple Pencil (prima generație), stilou (Alb) Apple Apple Pencil (prima generație), stilou (Alb)

Apple Apple Pencil (prima generație), stilou (Alb)

Apple Pencil (prima generație) este o completare excelentă pentru iPad și deschide noi posibilități creative. Răspunde la presiune și înclinare. Acest lucru vă permite să desenați linii de lățimi diferite, să creați umbrire și multe alte efecte artistice - la fel ca cu un stilou normal, dar cu o precizie perfectă a pixelilor.

514,29 lei +TVA Pret
Apple HomePod (a doua generație), difuzoare (alb, Wi-Fi, Bluetooth, Dolby Atmos) Apple HomePod (a doua generație), difuzoare (alb, Wi-Fi, Bluetooth, Dolby Atmos)

Apple HomePod (a doua generație), difuzoare (alb, Wi-Fi, Bluetooth, Dolby Atmos)

Fiecare sunet devine o experiență. HomePod este o adevărată putere de sunet. Tehnologia audio proiectată de Apple și software-ul avansat oferă sunet de înaltă fidelitate în întreaga cameră. Se adaptează inteligent la orice cântă - sau unde se redă - cufundând ascultătorul într-un sunet captivant. Cu sunetul 3D, experimentați sunet spațial și detaliat într-o nouă dimensiune, iar cipul Apple din HomePod permite un sunet computațional inovator și avansat. Siri este integrat în HomePod. Există multe lucruri pe care le poți face doar spunând „Hei Siri”.

1.483,19 lei +TVA Pret
Apple iPad 256 GB, tabletă PC (galben, 5G, Gen 10 / 2022) Apple iPad 256 GB, tabletă PC (galben, 5G, Gen 10 / 2022)

Apple iPad 256 GB, tabletă PC (galben, 5G, Gen 10 / 2022)

Există o mulțime de idei grozave în noul iPad. Poate face mai mult, este mai intuitiv și este și mai distractiv. Cu noul design pe tot ecranul, un ecran Liquid Retina de 10,9 inchi și patru culori fantastice, puteți lucra cu multă putere, puteți fi creativ și rămâne în contact. iPadOS reunește toate elementele și asigură că totul curge fără probleme pe iPad și se simte simplu. Astfel încât să puteți folosi aplicațiile preferate una lângă alta, să editați și să partajați fotografii cu alții și să vă accesați fișierele. Orice ați face, cipul A14 Bionic oferă putere și performanță. Editați cu ușurință un videoclip 4K în iMovie, planificați o călătorie în întreaga lume cu prietenii sau reprezintă un joc cu grafică intensivă - cu o baterie pentru întreaga zi poți face orice și poți rămâne mereu în flux. Ecranul genial Liquid Retina Display de 10,9" este un desktop incredibil. Tehnologia True Tone asigură o vizionare relaxată în toate condițiile de iluminare. Cu Apple Pencil disponibil separat, puteți schița lucruri, face notițe, adnota documente și multe altele. Realizarea fotografiilor și filmarea cu camera spate cu unghi larg de 12 MP este, de asemenea, o experiență: vă retușați fotografiile, editați videoclipuri în 4K și scanați și comentați documente. Totul direct pe iPad. Noua cameră frontală cu unghi ultra larg în format peisaj de 12 MP păstrează întotdeauna utilizatorul perfect în imagine atunci când efectuează un apel FaceTime, participă la o conferință video sau își face un selfie. Cu modul Urmărire, camera se ajustează automat pentru a menține toată lumea în centrul cadrului. iPad încarcă fișiere rapid,

3.973,95 lei +TVA Pret