Lista de produse dupa marca Apple

Sunt 416 produse.

Se afiseaza 1-48 din 416 produs(e)
1TB, 19-core GPU, macOS Ventura, Argintiu 1TB, 19-core GPU, macOS Ventura, Argintiu

1TB, 19-core GPU, macOS Ventura, Argintiu

M2 Max scala arhitectura M2 la un nou nivel. Noul M2 Max oferă mai multe nuclee GPU și mai multă memorie partajată. Cuplat cu un motor neuronal puternic pentru învățare automată super-rapidă și motoare media îmbunătățite cu suport ProRes, M2 Max oferă profesioniștilor oportunități pe care pur și simplu nu le aveau înainte. Cu performanțe incredibile, tehnologii speciale și eficiență energetică de vârf în industrie, M2 Max nu este doar următorul pas pentru Mac - este un nivel cu totul nou. Cipul M2 Max face ca MacBook Pro să fie rapid, puternic și eficient. Procesorul gestionează cu ușurință fluxurile de lucru complexe și sarcinile grele - toate cu o eficiență energetică incredibilă. Învățarea automată (ML) aduce viteză și automatizare extraordinare sarcinilor precum analiza video, recunoașterea vocii, procesarea imaginilor și multe altele. Iar cipul M2 Max cu motor neuronal cu 16 nuclee și întreaga gamă de tehnologii aduce MacBook Pro o dimensiune cu totul nouă a performanței ML. Imaginile sunt incredibil de detaliate și realiste pe ecranul genial Liquid Retina XDR. Textul este clar și clar. Iluminarea luminoasă de fundal mini-LED oferă negru profund și alb strălucitor. Un spațiu de culoare mare P3 permite verzi și roșii și mai bogate decât sRGB. Și fiecare MacBook Pro vine cu tehnologia True Tone. Aceasta ajustează automat balansul de alb la temperatura de culoare a luminii din mediu - pentru o vedere mai naturală. Proiectat pentru a maximiza potențialul cipului M2 Max, macOS Ventura îi permite MacBook Pro să funcționeze mult mai rapid și să facă mult mai mult. Actualizări puternice pentru aplicații. Un nou design uimitor. Funcții de confidențialitate și securitate de vârf din industrie. Cu Magic Keyboard poți face totul mai rapid și mai eficient. Mecanismul de foarfecă revizuit vă asigură că puteți tasta confortabil și în liniște. Touch ID permite autentificarea rapidă și ușoară pentru autentificare și achiziții sigure.

17.289,00 lei Pret
Adaptor Apple USB-C de 20 W Adaptor Apple USB-C de 20 W

Adaptor Apple USB-C de 20 W

Adaptor Apple USB-C de 20 W
119,00 lei Pret
AirPods Pro (2.Generation), Kopfhörer AirPods Pro (2.Generation), Kopfhörer

AirPods Pro (2.Generation), Kopfhörer

AirPods Pro au fost reproiectate pentru o calitate audio și mai bună. Anularea activă a zgomotului de nivel următor și transparența adaptivă reduc mai mult zgomotul exterior. Audio 3D cufundă ascultătorul și mai adânc în sunet prin personalizare. Cu comenzile tactile, acum puteți regla volumul printr-o glisare. Și un salt în viața bateriei oferă 6 ore de redare uimitoare la o singură încărcare. Cipul H2 alimentează AirPods Pro și performanța lor audio avansată. Împreună cu un driver și un amplificator special dezvoltate, rezultă înalte strălucitoare și bas profund și bogat, cu o claritate impresionantă.

1.498,00 lei Pret
Apple Apple Pencil (prima generație), stilou (Alb) Apple Apple Pencil (prima generație), stilou (Alb)

Apple Apple Pencil (prima generație), stilou (Alb)

Apple Pencil (prima generație) este o completare excelentă pentru iPad și deschide noi posibilități creative. Răspunde la presiune și înclinare. Acest lucru vă permite să desenați linii de lățimi diferite, să creați umbrire și multe alte efecte artistice - la fel ca cu un stilou normal, dar cu o precizie perfectă a pixelilor.

647,00 lei Pret
Apple cleaning cloth Apple cleaning cloth

Apple cleaning cloth

Made with soft, non-abrasive material, the polishing cloth cleans any Apple display, including nano-texture glass, safely and effectively.
117,00 lei Pret