Trambulina Salta Royal Baseground, aparat de fitness (negru, rotund, 305 cm, inclusiv plasă de siguranță)



2.620,17 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

Seria de trambuline Salta Royal Baseground poate fi complet integrată în sol. Datorită sistemului lor de performanță a aerului cu un cadru galvanizat și un covor de săritură din polipropilenă de înaltă calitate (PP), care este cusut la arcuri cu 8 ochiuri triunghiulare, acestea permit o experiență de sărituri deosebit de lină. Marginea de protecție hidrofugă, care este atașată de cadrul metalic cu benzi de cauciuc și are o lățime de 430 de milimetri, oferă un nivel ridicat de siguranță. Diametrul acestei trambuline rotunde este de 305 centimetri, iar capacitatea sa de încărcare este de 120 de kilograme. O plasă de siguranță cu intrare cu auto-închidere și rezistență ridicată la UV este inclusă în pachetul de livrare.

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

fel Aparat de fitness - trambulina
culoare negru

serie baza regală
învățarea abilităților motorii obiective
varsta recomandata de la 5 ani
grup țintă Copii de grădiniță, școlari, tineri
trambulina de zona
rezistenta 120 kg
Avertismente Atenție: Utilizați numai sub supravegherea directă a adulților!
Atentie: Numai pentru uz casnic!
Atenție: citiți manualul de utilizare. Atenție: Nu faceți caprici. Atentie: un singur utilizator. risc de coliziune. Atenție: numai pentru uz privat. Atenție: închideți întotdeauna deschiderea plasei înainte de a sări. Atenție: Utilizați numai în aer liber. Atenție: Trambulina trebuie asamblată de un adult conform instrucțiunilor de asamblare și apoi verificată înainte de a fi utilizată pentru prima dată. Atenție: Nu purtați pantofi pe trambulină deoarece acest lucru provoacă uzura extremă a materialului covorașului. Atenție: Nu folosiți covorașul când este ud. Atentie: sari doar cu mainile goale si sacii. Atentie: sari intotdeauna in mijlocul covorasului. Atenție: nu mâncați în timp ce săriți. Atentie: Nu sari de pe trambulina. Atentie: Nu folositi in vanturi puternice si fixati bine trambulina. Pericol: Limitați timpul de utilizare continuă (faceți pauze regulate). Atenție: este necesară supravegherea unui adult. Avertisment: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni. pericol de sufocare. Bucati mici. Atenție: este necesară excavarea pentru instalarea trambulinei. Dacă nu sunteți sigur de această lucrare a podelei, vă rugăm să consultați un profesionist.
Informații suplimentare 60 arcuri duble conice | Înălțimea trambulinei: 30 mm de la marginea superioară la nivelul solului | Înălțimea cadrului: aprox. 210 mm (înfundat în podea)
dimensiune Latime: 3.050 mm
greutate 54,5 kg

Salta
5822A

Fisa tehnica

Promotie
PROMO2

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii