Sharkoon M25-V, carcasă turn (negru)

Sharkoon M25-V, carcasă turn (negru)



309,24 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

M25-V complet negru impresionează prin designul său minimalist, atemporal, cu panouri subtile din plasă și nenumărate caracteristici. Aspectul elegant al carcasei este continuat și în interior. Ordonați în exterior și în interior - unitatea de alimentare, hard disk-urile și cablurile dispar din vedere. Construcția specială a interiorului carcasei oferă posibilități enorme de instalare discretă a diverselor componente. Cablajul poate fi discret și ascuns, astfel încât fluxul de aer din carcasă nu este afectat. Sursa de alimentare și până la trei hard disk-uri de 3,5 inchi pot fi instalate într-un tunel pe partea inferioară a carcasei, pentru a nu afecta aspectul. Tunelul are fante de ventilatie, in lateral si deasupra, pentru a asigura racirea optima a hard disk-urilor. Placa de bază și componentele rămase pot fi cablate perfect datorită canalelor de cablu. Instalarea unui nou radiator pentru procesor este, de asemenea, o joacă de copii datorită deschiderii din tava plăcii de bază. Racitoarele turn pot fi instalate pana la o inaltime de 16,7 cm. Lungimea maximă a plăcilor grafice care pot fi utilizate este de 40 cm, sursele de alimentare pot fi folosite până la o lungime de 20,5 cm. Trei filtre de praf preinstalate protejează hardware-ul încorporat de murdărie. Pot fi îndepărtate și reinstalate cu ușurință pentru curățare. De asemenea, pe partea superioară este preinstalat un filtru, care poate fi îndepărtat rapid datorită atașamentului magnetic. Un alt mare avantaj al M25-V este designul panoului frontal fără fir. Panoul poate fi îndepărtat cu ușurință în orice moment, fără a fi nevoie să deconectați un cablu. Acest lucru simplifică foarte mult instalarea unei unități de 5,25" sau 3,5".

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

Tip carcasă turn
culoare negru

turn midi de design
Factor de formă a plăcii de bază ATX
plasă față Da
Dimensiuni interioare lungime card plug-in maxim 400 mm
Înălțimea coolerului CPU maximă 167 mm
Factor de formă PSU ATX
lungimea sursei de alimentare maxim 205 mm
locuri de unitate 5,25 inchi extern 2 piese
fără instrument Da
3,5 inci interior 3 piese
fără instrument Da
2,5 inci interior 2 piese
sloturi full size 7 buc
conectori frontali 2x audio, 2x USB-A 3.2 Gen 1 (5 Gbps)
Denumirea USB 3.2 Gen 1 corespunde vechii denumiri USB 3.1 Gen 1 / USB 3.0.
fata este disponibil un ventilator de 120 mm
spate un ventilator de 120 mm disponibil
Observații În partea de sus pot fi instalate 2 ventilatoare de 140 mm sau 3 x 120 mm (pentru aceasta, carcasa unității optice trebuie îndepărtată); porturile USB 3.0 sunt conectate la placa de bază printr-un conector cu 19 pini și oferă un conector USB 2.0 alternativ pentru a asigura compatibilitatea cu plăcile de bază mai vechi
Posibilă răcire cu apă Da
Radiatoare suportate 2x 120mm, 2x 140mm
Informații suplimentare Das M25-V bietet für optische Laufwerke zwei, mit automatisch schließenden Schnellverschlüssen ausgestattete, 5,25-Zoll-Laufwerkshalterungen. Mittels der beiliegenden 5,25-Zoll-Frontblende mit 3,5-Zoll-Öffnung kann beispielsweise ein Kartenleser schnell und einfach in einen der beiden 5,25-Zoll-Laufwerkshalterungen eingebaut werden. Bei Bedarf können stattdessen jeweils zwei 2,5-Zoll-HDD/SSD-uri eingebaut werden. Sollte noch mehr Raum benötigt werden, so können die verschraubten Halterungen komplett entfernt werden. In der Unterseite des Gehäuses können bis zu zwei 3,5-Zoll-Festplatten, oder zwei 2,5-Zoll-Festplatten oder SSD-uri entkoppelt, mittels eines Einbaurahmens, montiert werden. Platz für eine weitere 3,5-Zoll-Platte findet sich auch noch auf dem Gehäuseboden. Hinter dem Mainboardtray und auf dem Tunnel verfügt das M25-V über jeweils zwei Halterungen für 2,5-Zoll-Laufwerksschlitten. Dort können, mittels komfortabler Rändelschrauben, bis zu zwei 2,5-Zoll-Festplatten/SSD-uri montiert werden.
Dimensiuni latime: 210 mm x inaltime: 465 mm x adancime: 450 mm
greutate 6,5 kg

Sharkoon
4044951019311

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii