Cerneala HP Black GT53XL 1VV21AE

Cerneala HP Black GT53XL 1VV21AE



40,34 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

HP GT53XL, Original, Cerneală pe bază de pigment, Negru, HP, HP Smart Tank 502, 514, 515, 516, 517, 519, 532, 559, 570, 615, 617, 651, 1 buc.

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

Imprimi mii de pagini cu o simplă achiziţie a unui set de flacoane de cerneală originale HP de capacitate extinsă. Este simplu, cu ajutorul imprimantei din seria HP Smart Tank. Imprimări de mare volum la un cost pe pagină extrem de mic.[1]
Conceput să funcţioneze din prima, de fiecare dată
Ai încredere că flacoanele de cerneală originale HP vor asigura în mod constant rezultate de calitate şi performanţe premium.
Materiale imprimate de calitate, cu care vă puteţi mândri
Bucură-te de o calitate de imprimare premium, cu cernelurile originale HP concepute pentru culori vibrante, text bine conturat şi nuanţe bogate de negru, de mare impact.
Alegerea care protejează mediul.
Imprimă cu încredere – flacoanele de cerneală originală HP au fost proiectate în semn de respect faţă de planetă, pentru o reciclare simplă şi mai puţine deşeuri.
Mai bine împreună, mai bune rezultate
Cernelurile originale HP sunt singurele cerneluri dezvoltate minuţios odată cu imprimantele HP, pentru a asigura calitate şi rezultate fiabile şi performanţe constante.
Cost pe pagină extrem de scăzut
Imprimaţi tot ce doriţi, fără a vă face griji privind costul cernelii. Veţi obţine un cost pe pagină extrem de scăzut, utilizând sticle de cerneală HP originale, de mare capacitate şi un sistem de rezervoare de cerneală de mare capacitate.
Sticle de cerneală cu capacitate mare
Imprimaţi mii de pagini, cu un set de sticle de cerneală HP originale de capacitate extinsă – soluţia perfectă pentru imprimări cu volum mare.
Imprimă text negru clar şi fotografii bine conturate care durează zeci de ani.
Imprimările pe hârtie simplă realizate cu cerneala HP cu pigmenţi de culoare neagră pentru imprimante HP cu rezervor de cerneală rămân lizibile mulţi ani.
Documente de calitate profesională
Contaţi pe text şi grafică precise şi clare pentru materiale de marketing fără chenar, cum ar fi pliante, broşuri şi altele. Sistemul avansat cu rezervor de cerneală de la HP şi cerneala HP originală asigură o calitate excelentă a imprimării, de fiecare dată.
Adăugaţi mai multă cerneală HP originală, atunci când doriţi
Nu trebuie să ghiceşti nivelurile de cerneală sau să aştepţi până când cerneala este pe terminate. Monitorizează nivelurile de cerneală în sistemul rezervorului de cerneală HP, astfel încât să poţi decide când să adaugi cu uşurinţă mai multă cerneală.
Sistem inovator de reumplere fără scurgeri
Este o modalitate curată şi simplă de a te reaproviziona cu cerneală, cu sistemul de reumplere fără scurgeri de la HP, uşor de accesat. Pur şi simplu conectezi flaconul la rezervorul de cerneală şi-l laşi să se golească – fără stoarcere, fără scurgeri.
Întreruperi rare
Lucraţi cu mai puţine întreruperi – imprimaţi pagină după pagină, fără a fi necesar să vă faceţi griji în privinţa reaprovizionării cu cerneală.
Cumpăraţi mai rar
Mii de pagini cu fiecare sticlă de cerneală HP originală, înseamnă că rareori trebuie să vă gândiţi să cumpăraţi cerneală.

HP GT53XL. Tipul: Original, Tip cerneală: Cerneală pe bază de pigment, Culori de imprimare: Negru. Lățime: 58 milimetri, Adâncime: 58 milimetri, Înălţime: 170 milimetri. Lățime palet: 120 cm, Lungime palet: 80 cm, Înălțime palet: 132,4 cm
HP
1VV21AE

Fisa tehnica

Garantie
0 luni
Culoare
Negru
Tip produs
Cartus Cerneala
Brand compatibil
HP
Consumabil
Original
Compatibil
Smart Tank 500/515/530/615
Tipul
Original
Culori de imprimare
Negru
Compatibilitate de marca
HP
Cantitate per ambalaj
1 buc.
Tip cerneală
Cerneală pe bază de pigment

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii