HP 933XL Original Magenta 1 buc.

HP 933XL Original Magenta 1 buc.



95,80 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

HP 933XL, Original, Cerneală pe bază de pigment, Magenta, 1 buc., Imprimare cu jet de cerneală, Productivitate Înaltă (XL)

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

Cartuşul de cerneală HP 933 Officejet magenta imprimă cu culori de calitate profesională, pagină după pagină. Aduceţi documentele şi materialele de marketing la viaţă cu culori remarcabile, vibrante, la un cost pe pagină scăzut şi reciclaţi simplu cartuşele.

Beneficiaţi de rezultate sigure, de înaltă calitate cu fiecare imprimare. Utilizaţi cerneluri HP Officejet şi caracteristici excepţional de fiabile pentru consistenţă fără griji, pagină după pagină. Imprimantele, cernelurile şi hârtia HP sunt proiectate şi testate împreună pentru obţinerea de rezultate optime.



Adăugaţi culori impresionante imprimării în afaceri – obţineţi culori remarcabile, vibrante, utilizând cerneluri cu pigmenţi concepute pentru birou. Îmbunătăţiţi calitatea documentelor, utilizând hârtie cu sigla ColorLok®. Culorile sunt mai strălucitoare, pentru imagini şi grafică bogate în culori vii.



Imprimaţi culori la calitate profesională, la un cost pe pagină scăzut. Obţineţi o valoare mai bună cu cernelurile înlocuibile individual şi cartuşele de mare capacitate. Economisiţi când imprimaţi la birou materiale de marketing.

• Produceţi până la de 2,5 ori mai multe pagini color imprimate. Cartuşele de cerneală opţionale de mare capacitate au o productivitate crescută şi necesită mai puţine înlocuiri decât cartuşele de cerneală HP originale standard.


HP 933XL. Tipul: Original, Tip cerneală: Cerneală pe bază de pigment, Culori de imprimare: Magenta. Greutate: 50 g, Tip ambalaj: Ambalaj blister. Dimensiuni ambalaj (LxlxH): 94 x 126 x 25 milimetri
HP
CN055AE#301

Fisa tehnica

Tipul
Original
Culori de imprimare
Magenta
Cantitate per ambalaj
1 buc.
Tip cerneală
Cerneală pe bază de pigment

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii