HP 951XL Original Cyan 1 buc.

HP 951XL Original Cyan 1 buc.



183,19 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

HP 951XL, Original, Cyan, HP, HP OfficeJet Pro 251, 276, 8100, 8600, 8610, 8620, 8640, 1 buc., Imprimare cu jet de cerneală

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

Cartuşul de cerneală HP 951XL Cyan imprimă în culori de calitate profesională, pagină după pagină. Daţi viaţă documentelor şi materialelor de marketing prin culori remarcabile, vibrante, la un cost pe pagină scăzut şi faceţi economii în comparaţie cu imprimantele laser.

Beneficiaţi de rezultate sigure, de înaltă calitate, la fiecare imprimare. Utilizaţi cernelurile originale HP şi caracteristicile remarcabile de fiabilitate pentru imprimări uniforme, pagină după pagină. Imprimantele, cernelurile şi hârtia HP sunt proiectate şi testate împreună, pentru rezultate optime.

• Imprimantele, cernelurile şi hârtia HP sunt proiectate şi testate împreună, pentru rezultate optime.


Adăugaţi culori impresionante imprimării în afaceri – obţineţi culori remarcabile, vibrante, utilizând cerneluri cu pigmenţi concepute pentru birou. Îmbunătăţiţi calitatea documentelor, utilizând hârtie cu sigla ColorLok®. Culorile sunt mai strălucitoare, pentru imagini şi grafică bogate în culori vii.

• Adăugaţi culori impresionante imprimărilor pentru afaceri – obţineţi culori remarcabile, vibrante, utilizând cerneluri cu pigmenţi, concepute pentru birou.


Imprimaţi în culori profesionale la un cost pe pagină cu până la 50% mai mic faţă de lasere1. Obţineţi o valoare mai bună cu cartuşe de mare capacitate, înlocuibile individual. Economisiţi când imprimaţi materiale de marketing la birou.

• Imprimaţi convenabil cu cartuşe de cerneală individuale – când este necesar, înlocuiţi fiecare cartuş în parte. În plus, produceţi de până la două ori mai multe pagini imprimate alb-negru şi color când alegeţi cartuşele de imprimare de mare capacitate, astfel încât obţineţi o valoare mai bună pentru imprimările frecvente.2


Imprimaţi cu cartuşe care sunt concepute pentru a conserva resursele. HP vă poate ajuta să gestionaţi impactul asupra mediului – de la ambalajul redus până la reciclarea simplă. Beneficiaţi de cartuşele de mare capacitate care utilizează mai puţine materiale per pagină imprimată.

• Imprimaţi cu gândul la protejarea mediului – aceste cartuşe de cerneală sunt livrate cu ambalaj optimizat, proiectat pentru a utiliza mai puţine materiale. Greutatea mai mică şi aspectul compact înseamnă, de asemenea, că pot fi expediate într-o cantitate mai mare în fiecare încărcătură.


1Majoritatea imprimantelor laser color sub 200 € fără TVA şi a echipamentelor AiO laser color sub 400 € fără TVA, martie 2011; pentru detalii, vizitaţi http://www.hp.com/eur/mybusiness. Capacitate ISO pentru OJ Pro cu cartuşe de capacitate maximă, la imprimare continuă; consultaţi http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.



HP 951XL. Tipul: Original, Culori de imprimare: Cyan, Compatibilitate de marca: HP. Lățime: 114 milimetri, Adâncime: 126 milimetri, Înălţime: 25 milimetri. Dimensiuni ambalaj (LxlxH): 114 x 126 x 25 milimetri
HP
CN046AE

Fisa tehnica

Tipul
Original
Culori de imprimare
Cyan
Compatibilitate de marca
HP
Cantitate per ambalaj
1 buc.

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii