Combina frigorifica incorporabila Hansa BK316.3, 242 L, Clasa A+, control mecanic, usi reversibile, SafetyGlass, rafturi reglabile, alb

Combina frigorifica incorporabila Hansa BK316.3, 242 L, Clasa A+, control mecanic, usi reversibile, SafetyGlass, rafturi reglabile, alb



1.662,18 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

Combina frigorifica incorporabila Hansa, 242 L, Clasa A+, control mecanic, usi reversibile, SafetyGlass, rafturi reglabile, alb

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

Descriere

Hansa face parte din Grupul Amica, producator european de aparate electrocasnice cu activitate in peste 50 de tari. Prin oferta noastra de produse moderne si cu tehnologii de ultima generatie, transformam experienta zilnica a gatitului intr-o bucurie permanenta.

Hansa este o marca europeana de aparate electrocasnice de renume, prezenta in peste 20 de tari, aflandu-se in topul preferintelor clientilor din Europa de Est. Cei aproximativ 70 de ani de experienta in productia de aparate electrocasnice ne-au permis sa dezvoltam o gama vasta si variata de aparate care sa satisfaca cerintele de design si tehnologie ale milioanelor de clienti.

Aparatele oferite de Hansa contribuie la crearea unui mediu placut si primitor in bucatarie. Tehnologia inovatoare a aparatelor noastre modernizeaza si revolutioneaza orice bucatarie. Aspectul rafinat al produselor noastre se datoreaza nu doar designului unic, ci, mai ales, materialelor de inalta calitate utilizate si atentiei oferite fiecarui detaliu. Recunoasterea calitatii si increderea clientilor nostri reprezinta pentru noi cele mai importante aspecte. Iar noi raspundem cerintelor acestora cautand in permanenta solutii noi si inovatoare pentru a face activitatile de zi cu zi mai usoare si mai placute.

Hansa, reteta bucatariei perfecte!

Clasa de eficienta energetica A+

Aparatele de racire Elegace prezinta clasa de energie cea mai ridicata, A+. Aceasta presupune un consum energetic redus si, in consecinta, facturi de energie electrica mai mici, deci, economii. Deoarece fiecare frigider functioneaza 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an, clasa de eficienta energetica este unul dintre parametrii-cheie in ceea ce priveste aparatele frigorifice.

 

Usa reversibila stanga/dreapta

Usa reversibila poate fi montata pe partea stanga sau pe partea dreapta. Balamalele permit tragerea complet in afara a sertarelor congelatorului atunci cand usa este deschisa in unghi drept.

 

Sertare pentru fructe si legume

Sertarele pentru fructe si legume reprezinta o solutie functionala. Acestea permit depozitarea corespunzatoare a diferitelor tipuri de fructe si legume. De asemenea, acestea nu permit raspandirea mirosurilor.

 

Tava pentru oua

Un mod confortabil si practic de depozitare a oualor.

 

Iluminare cu LED-uri

Frigiderele noastre sunt dotate cu un sistem de iluminare cu LED-uri, interiorul acestora fiind astfel mai luminos si mai alb decat in cazul sistemelor de iluminare traditionale.

 

Sertare spatioase in interiorul congelatorului

Sertarele congelatorului au o capacitate mare de depozitare si permit accesul usor la alimentele congelate. Acestea pot depozita o cantitate mare de alimente sau recipiente de diferite dimensiuni si forme. Sertarele sunt prevazute cu manere care le fac usor de scos si transportat.

 

Nivel de zgomot (dB) 41 dB

Usi reversibile Da

Clasa energetica A++

Clasa climatica N-ST

Culoare Alb

Garantie: 2 ani

Frigider

Volum net frigider 190

Material rafturi Sticla securizata

Congelator

Capacitate de congelare 3,5 kg/24h

Volum net congelator 70

Hansa
BK316.3

Fisa tehnica

Garantie
2 ani

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii