TPR Pendular Rudder Add-On, Pedale

TPR Pendular Rudder Add-On, Pedale



2.104,20 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

Cârma pendulară Thrustmaster TPR este o cârmă profesională de simulare a zborului cu tehnologie PENDUL_R pentru precizie maximă și manevre fluide. Mecanismul unic de suspensie asigură mișcări fine și fluide. Împreună cu senzorii magnetici, mecanismul asigură o precizie perfectă chiar și cu corecții minime de zbor. Două frâne diferențiale extrem de precise asigură, de asemenea, o frânare perfect proporțională. Pozițiile arcurilor sunt ajustabile pentru a ajusta rezistența la preferințele jucătorului. Pedalele pot fi, de asemenea, reglate în cinci poziții la un unghi între 35° și 75°. Potrivită atât pentru luptă corp la corp, cât și pentru simularea spațială, cârma utilizează software-ul TARGET pentru a îmbunătăți experiența de joc. Abilitatea de a amesteca și potrivi alte dispozitive Thrustmaster face ca modularitatea și adaptabilitatea în controalele jocului să devină realitate. Cârma pendulară TPR poate fi folosită sub un birou sau într-un cockpit. Piciorul metalic oferă o stabilitate excelentă chiar și atunci când este utilizat fără cabină.

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

Tip pedale
culoare negru/metal

domeniul de aplicare al jocurilor de noroc
simulare de zbor cu scop
Potrivit pentru computer personal
butoane/butoane pedale 2 buc
tip de conexiune Cablu
conexiuni 1 x USB
Sisteme de operare acceptate Windows 7, Windows 8, Windows 10
particularitati tehnologie PENDUL_R; HEART (HEART HallEffect AccuRate Technology): Senzori magnetici cu efect Hall 3D; Precizie cu rezoluție de 16 biți pe 3 axe (cârmă / frână diferenţial stânga / frână diferenţial dreapta): 65.536 de valori pe axă, precizie la 0,005°; 100% din metal, 32 de lagăre de alunecare fabricate industrial; placa de picior din metal; firmware actualizabil; Software de programare TARGET (Thrustmaster Advanced programing Graphical Editor)
Accesoriile prezinta 2 pedale metalice de frana diferentiala (care se monteaza de catre utilizator), 2 chei hexagonale (2,5 si 3 mm), 2 chei cu cap deschis (8 si 14 mm), manual de utilizare
Dimensiuni Latime: 530 mm x Inaltime: 360 mm x Adancime/Lungime: 360 mm
greutate 7,3 kg

Thrustmaster
2960809

Fisa tehnica

Promotie
PROMO1

Referinte specifice

Oferta noua
Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii