Epson ColorWorks CW-C6500Ae (mk)

Epson ColorWorks CW-C6500Ae (mk)



16.568,91 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

Epson ColorWorks CW-C6500Ae (mk)

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

Flexibilitate a mediilor de tipărire
CW-C6500Ae beneficiază de o multitudine de caracteristici noi, concepute pentru a oferi soluții practice și creative. Acceptă lățimi de medii de tipărire de la 25,4 mm până la 215.9 mm și oferă suport extins pentru mediile de tipărire, inclusiv pentru hârtie texturată. În termeni practici, imprimantele de etichete din această gamă ColorWorks pot imprima orice, de la etichete minuscule pentru recipiente de lichide sau pentru țigări electronice, până la etichete durabile, potrivite pentru recipientele cu substanțe chimice. De asemenea, senzorul mobil inovator permite imprimarea pe orice formă, fără a fi nevoie de o a doua tăiere. Această versiune a imprimantei CW-C6500Ae cu cerneală neagră mată asigură utilizatorilor o flexibilitate sporită la finisarea imprimării pe hârtie texturată sau obișnuită.

Dimensiuni compacte și ușurință de utilizare
CW-C6500Ae a fost concepută pentru a fi extrem de ușor de utilizat. Toate operațiunile pot fi executate din partea frontală, economisindu-se, astfel, spațiu. Înlocuirea rolei este posibilă din față, din dreapta și din stânga. De asemenea, am conceput o serie de instrumente tehnice care să ajute la gestionarea, configurarea și întreținerea imprimantei, inclusiv: o interfață web și un sistem de gestionare a efectivului de imprimante, configurare, mentenanță și monitorizare de la distanță.

Calitate imprimare
Această imprimantă pentru etichete oferă calitate superioară, rezoluție înaltă, imprimare în patru culori ca echipare standard; împreună cu funcționalitatea de potrivire a culorilor (profilul ICC și instrumentul de potrivire a culorilor spot) pentru a obține la cerere etichete color impresionante, de impact.

Integrare simplă
Toate modelele din gamă sunt ușor de integrat. Compatibilitate directă cu SAP, ESC Label, drivere pentru Linux și Mac.

Epson ColorWorks CW-C6500Ae (mk)
EPSON
C31CH77102MK

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii