Epson SureColor SC-P700



2.520,17 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

Epson SureColor SC-P700, Cu jet de cerneală, 5760 x 1440 DPI, Cyan, Gri, Cyan deschis, Gri deschis, Negru mat, Negru foto, Violet, Magenta deschis viu, Magenta..., 120 foi, A3 (297 x 420 mm), Hârtie cretată, Hârtie fotografică, Cărți poștale, Rolă

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

Claritatea şi profunzimea imaginilor
Imprimanta foto SC-P700 a fost concepută pentru a tipări la o calitate excepţională în mod standard. Cerneala UltraChrome Pro 10 permite o densitate sporită a nuanţelor de negru, pentru o gradaţie mai bună, nuanţe mai intense de negru şi mai puţină granulaţie. Noul cap de printare F10 şi tehnologia de suprapunere pentru amplificarea nuanţelor de negru (BEO) oferă detalii şi o texturare mai fină în zonele negre. Gama de nuanţe de albastru permite utilizatorului să reproducă cu mai multă exactitate imaginea de pe ecran.

Design minimalist cu aspect plăcut
Arătând la fel de bine precum printurile pe care le realizează, această imprimantă foto a fost proiectată impecabil, fără a compromite calitatea imprimării, fiabilitatea şi funcţionalitatea acesteia. Designul elegant, compact şi discret poate fi integrat în majoritatea mediilor de lucru creative sau studiourile de acasă. Unitatea este închisă ermetic pentru a fi protejată împotriva prafului şi murdăriei.

Cutie de întreţinere suplimentară
Cerneala inclusă în cutia imprimantei este utilizată în timpul configurării iniţiale. Pentru a produce printuri de cea mai bună calitate, imprimanta trebuie să fie încărcată complet cu cerneală. După finalizarea configurării, cerneala rămasă în cartuşe şi durata de utilizare a cutiei de întreţinere vor fi limitate. De aceea, pentru confortul dvs., includem o cutie de întreţinere suplimentară. Chiar dacă nivelul cernelii este scăzut sau durata de utilizare a cutiei de întreţinere se apropie de final, puteţi continua să imprimaţi până când apare pe display-ul imprimantei mesajul cu instrucţiunile de înlocuire. Totuşi, recomandăm ca utilizatorii să aibă pregătite cartuşe de cerneală de schimb.

Uşor de utilizat
Simplitatea designului este completată de modul de utilizare facil al imprimantei SC-P700. Aceasta oferă o interfaţă personalizabilă pentru utilizatori, iluminare internă, tambur al hârtiei integrat şi fără ax, alimentare automată (ASF) cu hârtie pentru fine art, uşurinţă în ajustarea setărilor unui profil în funcţie de media de tipărire, imprimare de pe dispozitive inteligente, iar cerneala neagră nu trebuie schimbată datorită noului cap de printare F10 cu 10 culori.

Epson SureColor SC-P700. Tehnologia tipăririi: Cu jet de cerneală, Rezoluţia maximă: 5760 x 1440 DPI, Culori de imprimare: Cyan, Gri, Cyan deschis, Gri deschis, Negru mat, Negru foto, Violet, Magenta deschis viu, Magenta.... Capacitate maximă de alimentare: 120 foi. Mărimea maximă de tipărire: A3 (297 x 420 mm), Tip tavă hârtie imprimare: Hârtie cretată, Hârtie fotografică, Cărți poștale, Rolă, Formate ISO serie-A (A0...A9): A3,A3+,A4,A5. Tehnologii mobile de imprimare: Apple AirPrint,Epson Connect,Epson IPrint,Google Cloud Print. Culoarea produsului: Negru, Ecran: LCD, Diagonala afișajului: 10,9 cm (4.3")

EPSON
C11CH38402

Fisa tehnica

Culoare
Da
Port USB
da
Wi-Fi
Da
Culoarea produsului
Negru
Tehnologia tipăririi
Cu jet de cerneală
Ecran încorporat
Da
Rezoluţia maximă
5760 x 1440 DPI
Ethernet LAN
Da
Copiere
Nu
Scanare
Nu
Mărimea maximă de tipărire
A3 (297 x 420 mm)
Coli tăiate
Nu

Referinte specifice

Comentarii pentru Epson SureColor SC-P700
5
Rata medie
Bazat pe 1 evaluări
Ai folosit acest produs?
5 stars
09/12/2021
O imprimanta excelenta
Calitate deosebita a printului. Poate tipari cu succes proof pentru print (simulare Pantone, 90%)
A fost aceasta recenzie utila?
da
Nu
Vă mulțumim pentru votul dvs.
0 din 0 Comentariile sunt utile.