Multifunctional Inkjet Color Epson EcoTank L8160



1.898,32 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate
Epson EcoTank L8160, Cu jet de cerneală, Imprimare color, 5760 x 1440 DPI, A4, Imprimare directă, Alb Extra Garantie 3 ani
Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

Sistem de cerneală cu 6 culori
Cernelurile Epson Claria ET Premium produc fotografii durabile, de calitate superioară, cu dimensiuni de până la A4, precum şi fotografii excepţionale alb-negru, datorită noii cerneli gri. Cerneala neagră de tip pigment este ideală pentru imprimarea de text clar pe hârtie obişnuită.

Economisiţi timp şi bani
Această imprimantă economică vă permite să imprimaţi până la 2.300 de fotografii de calitate superioară cu un singur set de recipiente de cerneală1. Recipientele și rezervoarele sunt concepute pentru a fi ușor de utilizat, ceea ce înseamnă că la momentul reumplerii nu există probleme sau murdărie.

Flexibilitate modernă
Datorită conectivităţii depline Wi-Fi, Wi-Fi Direct şi Ethernet, puteţi integra cu uşurinţă această imprimantă cu configuraţia existentă acasă. De asemenea, puteţi imprima de pe carduri SD şi unităţi flash USB prin intermediul ecranului tactil color de 10,9 cm.

Compatibilitatea cu mediile de tipărire artistice
Modelul L8160 are tăvi frontale pentru hârtie A4 și de dimensiune foto și imprimă direct pe CD-uri/DVD-uri. Tava din spate acceptă medii de tipărire speciale, cum ar fi hârtia şi cartonul, iar alimentarea directă cu hârtie A4 vă permite să imprimaţi pe medii de tipărire cu o grosime de până la 1,3 mm şi o lungime de 2 m!

Aplicația Epson Smart Panel
Această aplicaţie uşor de utilizat vă permite să controlaţi complet imprimanta de pe dispozitivul dvs. inteligent2. Puteți imprima fotografii, copia documente, configura și depana imprimanta și vă puteți pune în practică creativitatea cu o gamă largă de șabloane artistice.

Tehnologie fără încălzire
Proiectată cu tehnologia fără încălzire Micro Piezo, vă puteți bucura de o imprimare constantă la viteză mare, cu un consum de energie redus semnificativ, astfel încât să economisiți timp și bani.

Epson EcoTank L8160. Tehnologia tipăririi: Cu jet de cerneală, Imprimare: Imprimare color, Rezoluţia maximă: 5760 x 1440 DPI. Scanare: Scanare color, Rezoluţia optică de scanare: 1200 x 4800 DPI. Funcții duplex: Imprimă. Dimensiune maximă hârtie seria-A ISO: A4. Wi-Fi. Imprimare directă. Culoarea produsului: Alb

EPSON
C11CJ20402

Fisa tehnica

Garantie
12 Luni Garantie prin service
Wi-Fi
Da
Culoarea produsului
Alb
Tehnologia tipăririi
Cu jet de cerneală
Ecran încorporat
Da
Rezoluţia maximă
5760 x 1440 DPI
Imprimarea duplex
Da
Dimensiune maximă hârtie seria-A ISO
A4
Formate ISO serie-A (A0...A9)
A4,A5,A6
Ethernet LAN
Da
Număr cartușe de tipărire
6
Imprimare
Imprimare color
Scanare
Scanare color
Rezoluţia optică de scanare
1200 x 4800 DPI
Trimitere faxuri
Nu
Imprimare directă
Da
Poziționare pe piață
Acasă & birou
Tip scanner
CIS
Număr total tăvi intrare
3
Capacitate totală ieșire
50 foi
Funcții duplex
Imprimă

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii