Epson TM-m30II-H (152): USB + Ethernet + Lightning + SD, Black, PS, EU



1.453,78 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

Epson TM-m30II-H (152): USB + Ethernet + Lightning + SD, Black, PS, EU, Direct termică, Imprimantă POS, 203 x 203 DPI, 250 mm/sec, 250 mm/sec, ANK

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

Design compact și simplu
TM-m30II-H se bazează pe un design cubic, simplu și compact, cu dimensiuni foarte reduse. Acest design discret se potrivește perfect în majoritatea mediilor. Disponibil pe negru sau alb.

Conectivitate îmbunătățită
Acest echipament mPOS dispune de funcționalitatea avansată de hub și de un set bogat de caracteristici. Perifericele, precum scanerele, tastaturile și cântarele, se pot conecta direct la TM-m30II-H și pot transmite date către un dispozitiv, precum o tabletă, care nu acceptă în mod normal conectarea la periferice. De asemenea, include conectivitate îmbunătățită (USB, Ethernet și Bluetooth opțional) și funcționalitățile inteligente Server Direct Print (SDP) și Cloud (OMS).

Fiabilitate
TM-M30II-H oferă o serie de caracteristici noi, care sunt proiectate special pentru eficiență tranzacțională. Printre acestea se numără: viteze mari de imprimare (de până la 250mm/s); un senzor de detectare a apropierii capătului hârtiei; mecanism, cap de printare și sistem de tăiere automată îmbunătățite, precum și o funcție avansată de economisire a hârtiei, care include capacitatea de alimentare a hârtiei prin partea din spate.

Ușurință de utilizare
Expertiza Epson legată de POS a dus la o calitate de neegalat a construcției și la o funcționalitate rafinată; fiecare componentă a fost dezvoltată în mod special pentru ușurință de utilizare. Modelul TM-m30II poate fi instalat pe orizontală sau pe verticală, ceea ce permite o flexibilitate și mai mare de poziționare. Se asociază cu ușurință cu tabletele și dispozitivele mobile, iar indicatoarele cu LED afișează starea pentru Wi-Fi, Ethernet și Bluetooth opțional. De asemenea, încărcarea flexibilă a rolei de hârtie permite utilizatorilor să acceseze modelul TM-m30II atât prin partea superioară, cât prin față.

Epson TM-m30II-H (152): USB + Ethernet + Lightning + SD, Black, PS, EU. Tehnologia tipăririi: Direct termică, Tipul: Imprimantă POS, Rezoluţia maximă: 203 x 203 DPI. Diametrul maxim de roll: 8,3 cm, Lăţimea suportate de hârtie: 57.5 - 79.5 milimetri, Lățime maximă imprimare: 8 cm. Tehnologia de conectare: Prin cablu, Conector USB: USB Tip-A / USB Tip-B. Carduri de memorie compatibile: MicroSD (TransFlash), Nivel intensitate sunet (imprimare): 55 dB, Întretimp între eşecuri: 360000 h. Culoarea produsului: Alb
EPSON
C31CH92152

Fisa tehnica

Port USB
da
Wi-Fi
Nu
Culoarea produsului
Alb
Tipul
Imprimantă POS
Tehnologia tipăririi
Direct termică
Tehnologia de conectare
Prin cablu
Ethernet LAN
Da
Tip de sursă de curent
AC

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii