LEGO 76989 Horizon Forbidden West Jucărie de construcție cu gât lung (Include minifigurina Aloy și figurina Guardian)

LEGO 76989 Horizon Forbidden West Jucărie de construcție cu gât lung (Include minifigurina Aloy și figurina Guardian)292,44 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

Construiește modelul suprem al celei mai emblematice mașini din Horizon Forbidden West: Long Neck (76989) cu acest set LEGO pentru adulți. Folosiți tehnici inteligente de construcție pentru a capta detaliile autentice ale acestui aparat de comunicare, de la capul elegant, în formă de disc, până la picioarele lungi și subțiri. Afișați gâtul lung pe un suport cu detalii peisagistice, inclusiv un mesteacăn și un semafor ruginit. O nouă minifigurină a lui Aloy cu arme, pentru lansare în mai 2022, și o figurină LEGO Guardian cu ochi albaștri, galbeni sau roșii la alegere completează acest kit de model, care este perfect pentru decorarea casei sau a camerei. Setul este o idee de cadou variată pentru un prieten drag sau o surpriză plăcută pentru tine.

Cantitate
DISPONIBILITATE | 20 BUCATI Livrare: 04.10.2023 - 12.10.2023
in stoc depozit extern


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

bună jucărie de construcție
seria Horizon Forbidden West
piese 1222 bucati
Conținut/Echipament Kit de modele Long Neck de la Horizon Forbidden West, cu un cap în formă de disc, antene ieșind din gât, structuri în formă de coadă, caracteristici și detalii autentice, un mesteacăn, iarbă înaltă și un semafor ruginit împletit cu un vita de vie. Minifigurina Aloy cu un arc și o suliță și o figură de gardian cu ochi albaștri, galbeni sau roșii, o broșură cu instrucțiuni pas cu pas de construcție și explicații despre cum să o faci.
varsta recomandata de la 18 ani
grup țintă adult
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Mai multe informații Bine ați venit la seturile de modele pentru adulți LEGO: o zonă liniștită pentru construirea practică și creativă de modele detaliate care celebrează lumea jocurilor, istoriei, călătoriilor, sportului, științei, tehnologiei și divertismentului.
dimensiune Latime: 230 mm x Inaltime: 340 mm x Adâncime/Lungime: 170 mm

LEGO
76989

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare