Jucărie de construcție a trenului glonț pentru pasageri LEGO 60337 City (Set de tren R/C cu faruri, 2 vagoane și 24 de elemente de șină)



533,61 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

La bord totul! Aici vine Trenul glonț pentru pasageri LEGO City (60337) cu un tren controlat de la distanță pentru vârsta de peste 7 ani. Jucăria LEGO pentru căi ferate și trenuri cu faruri funcționale, reglabile și tehnologia LEGO alimentată va impresiona fiecare copil și iubitor de trenuri. Acest set de tren LEGO include un vagon restaurant, vagon pentru pasageri, platformă, 24 de șine LEGO și 6 minifigurine. Există, de asemenea, accesorii precum laptop, telefon, bicicletă cu cască, scaun cu rotile, servietă, rucsac și hot dog de jucărie pentru ore întregi de joc de rol cu ​​tema trenului. Copiii se pot urca în vagonul-restaurant, pot lua o băutură și ceva de mâncare în timpul călătoriei sau se pot urca în vagonul de pasageri, care are spațiu pentru bagaje și bicicletă. Odată ce sunt la bord, poți să te așezi la masa ta preferată și să te bucuri de plimbare! Această jucărie grozavă cu tren vine cu instrucțiuni de construcție ușor de înțeles pentru fiecare model. Copiii cu vârsta peste 7 ani pot construi în mod independent sau își pot uni forțele cu prietenii și familia pentru a forma grup și a se juca. Seturile de joacă LEGO City îi pun pe copii chiar în mijlocul acțiunii cu vehicule realiste, structuri bogate în caracteristici și personaje inspiratoare. Copiii învață despre lumea din jurul lor în timp ce joacă povești și scenarii care descriu viața într-un mod distractiv și captivant. Copiii cu vârsta peste 7 ani pot construi în mod independent sau își pot uni forțele cu prietenii și familia pentru a forma grup și a se juca. Seturile de joacă LEGO City îi pun pe copii chiar în mijlocul acțiunii cu vehicule realiste, structuri bogate în caracteristici și personaje inspiratoare. Copiii învață despre lumea din jurul lor în timp ce joacă povești și scenarii care descriu viața într-un mod distractiv și captivant. Copiii cu vârsta peste 7 ani pot construi în mod independent sau își pot uni forțele cu prietenii și familia pentru a forma grup și a se juca. Seturile de joacă LEGO City îi pun pe copii chiar în mijlocul acțiunii cu vehicule realiste, structuri bogate în caracteristici și personaje inspiratoare. Copiii învață despre lumea din jurul lor în timp ce joacă povești și scenarii care descriu viața într-un mod distractiv și captivant.

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

bună jucărie de construcție

seria City
piese 764 bucati
Conținut/Echipament Setul de tren LEGO include o locomotivă cu telecomandă cu faruri funcționale, reglabile și tehnologie de pornire LEGO, un vagon restaurant, un vagon de pasageri, o platformă, 24 de șine LEGO și 6 minifigurine: 4 pasageri, șofer, muncitor la restaurant , plus bicicletă și cască, scaun cu rotile, Servietă, rucsac și cu un ghid pas cu pas.
varsta recomandata de la 7 ani
grup țintă școlari, tineri
material plastic
iluminare Da
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
caracteristică Trenul și luminile sale reglabile pot fi controlate folosind telecomanda sau un dispozitiv inteligent conectat la aplicația LEGO Powered Up
Mai multe informații Când este asamblat, trenul expres de pasageri măsoară peste 10 cm înălțime, 86 cm lungime și 5 cm lățime.
Accesoriile prezinta telecomanda
necesare 10 baterii LR03/AAA
dimensiune Lățime: 378 mm x Înălțime: 103 mm x Adâncime/Lungime: 582 mm
greutate 2,2 kg

LEGO
60337

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii