Jucărie de construcție a atelierului lui Iron Man LEGO 76216 Marvel Super Heroes (Set Răzbunători cu minifigurine)

Jucărie de construcție a atelierului lui Iron Man LEGO 76216 Marvel Super Heroes (Set Răzbunători cu minifigurine)



289,92 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

Jucăria construibilă LEGO Marvel Iron Man Workshop (76216) pentru copii cu vârsta peste 7 ani este plină de detalii autentice, caracteristici interesante și minifigurine emblematice care vor încânta orice fan al filmelor Marvel Studios Infinity Saga. Acest set de joacă versatil și bogat în caracteristici îi face pe copii în faimoasa cameră în care Iron Man își păstrează costumele high-tech. Pe lângă costumele emblematice Iron Man MK3, MK25 și MK85, există o zonă de atelier cu instrumente pentru ca copiii să facă reparații și o platformă pentru ca supereroul miliardar să își îmbrace armura pe care o alege. Există, de asemenea, 3 afișaje holografice, o mașină sport, un braț de asistență robotizat, o mulțime de accesorii și minifigurine populare LEGO Iron Man, inclusiv Tony Stark, Pepper Potts, Nick Fury, War Machine și Whiplash. În plus, cu aplicația LEGO gratuită Instrucțiuni de construcție, copiii pot vedea, mări și roti modelul pe măsură ce construiesc, oferind un sentiment excelent de imersiune și interacțiune în timpul procesului de construcție. Selecția extinsă de jucării de construcție LEGO Marvel oferă copiilor seturi de joacă de calitate, cu posibilități imaginative de construcție și de joacă nesfârșite. Acest set este un cadou grozav de ziua de naștere sau ocazie specială pentru copiii cu vârsta peste 7 ani care iubesc Iron Man și Răzbunătorii. Selecția extinsă de jucării de construcție LEGO Marvel oferă copiilor seturi de joacă de calitate, cu posibilități imaginative de construcție și de joacă nesfârșite. Acest set este un cadou grozav de ziua de naștere sau ocazie specială pentru copiii cu vârsta peste 7 ani care iubesc Iron Man și Răzbunătorii. Selecția extinsă de jucării de construcție LEGO Marvel oferă copiilor seturi de joacă de calitate, cu posibilități imaginative de construcție și de joacă nesfârșite. Acest set este un cadou grozav de ziua de naștere sau ocazie specială pentru copiii cu vârsta peste 7 ani care iubesc Iron Man și Răzbunătorii.

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

bună jucărie de construcție

seria Marvel Super Heroes
piese 496 piese
Conținut/Echipament Set de joacă Cartierul General Tony Stark cu arsenal, zonă de atelier cu unelte, mașină sport de jucărie cu card model Stark Expo, braț de asistență robotizată, 3 afișaje holografice și platformă interschimbabilă; 5 minifigurine LEGO Iron Man: Tony Stark, Pepper Potts, Nick Fury, War Machine și Whiplash, plus 3 costume de luptă high-tech MK3, MK25 și MK85.
varsta recomandata de la 7 ani
grup țintă școlari, tineri
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Caracteristica Include instrucțiuni digitale cu aplicația LEGO Instrucțiuni de construcție, permițând copiilor să mărească și să se rotească în timp ce construiesc modelul
Mai multe informații Măsurând peste 17 cm în înălțime, 13 cm în lățime și 6 cm în adâncime și cu mai multe secțiuni, copiii își pot recrea și reinventa propriile scenarii.
dimensiune Lățime: 262 mm x Înălțime: 57 mm x Adâncime/Lungime: 382 mm
greutate 660 grame

LEGO
76216

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii