Jucărie de construcție LEGO 71772 Ninjago Regele de cristal (Cu o creatură centaur articulabilă și o minifigurină exclusivă a lui Lloyd)

Jucărie de construcție LEGO 71772 Ninjago Regele de cristal (Cu o creatură centaur articulabilă și o minifigurină exclusivă a lui Lloyd)



207,56 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

Copiii pot recrea scene interesante din serialul TV NINJAGO: Crystallized cu setul de joacă 71772 The Crystal King. Jucăria este un cadou minunat pentru copiii cu vârsta peste 9 ani. Acest set LEGO NINJAGO distractiv include o figură mare de acțiune Crystal King gata de jucat și 5 minifigurine NINJAGO: O versiune exclusivă complet nouă a lui Lloyd Regele de Cristal, Harumi, un războinic al pietrei răzbunării și un gardian al pietrei răzbunării sunt complet echipate pentru distracție pentru copii Dueluri în orașul NINJAGO. Regele de cristal se poate transforma într-un centaur extrem de articulat, cu 4 brațe, 2 picioare și 2 aripi, mânuind o sabie mare. Puteți atașa o minifigurină pe platforma din pieptul lui. Lloyd este singur și are nevoie de ajutor! copiii se încarcă în luptă, pentru a-l înfrunta pe Crystal King transformat într-o creatură LEGO terifiantă. Trebuie să ai grijă de sabia lui mare și de cei 3 războinici periculoși de lângă el. Chiar dacă copiii sunt depășiți numeric, ei pot respinge invazia orașului NINJAGO. Fii curajos! Fii ninja!

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

bună jucărie de construcție

seria ninja merge
piese 722 bucati
Conținut/Echipament Creatură LEGO centaur pozabilă cu 4 picioare, 2 brațe, aripi, o sabie mare și spațiu pentru o minifigurină. 5 minifigurine (figură exclusivă a lui Lloyd, Crystal King, Harumi, un Gardian al Pietrei Retribuției și un Războinic al Pietrei Retribuției).
varsta recomandata de la 9 ani
grup țintă școlari, tineri
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
caracteristică Instrucțiunile interactive de construcție pentru acest set de joacă oferă și mai multă distracție de construcție. Aceste instrucțiuni digitale sunt disponibile în aplicația LEGO gratuită Instrucțiuni de construcție pentru smartphone-uri și tablete. Măriți și rotiți vizualizarea modelului virtual le permite copiilor mici să vadă modelul pe măsură ce este construit. Puteți salva oricând progresul construcției în aplicație.
Mai multe informații Regele de cristal are peste 26 cm înălțime, 30 cm lungime și 40 cm lățime. Cu această dimensiune impunătoare, centaurul va atrage atenția tuturor în camera copiilor.
dimensiune Lățime: 282 mm x Înălțime: 61 mm x Adâncime/Lungime: 480 mm
greutate 930 grame

LEGO
71772

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii