bruder SCANIA R seria camion de gunoi, model vehicul (portocale)

bruder SCANIA R seria camion de gunoi, model vehicul (portocale)



219,33 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

Premium până la ultimul detaliu - acesta este motto-ul seriei SCANIA R. Funcționalitatea, manopera și designul acestei cabine pentru șofer vorbesc de la sine. Așa că nu este de mirare că acest vehicul a devenit punctul culminant al camioanelor din seria Profi de la BRUDER. Cabina șoferului, care este reprodusă fidel ca de obicei, are un parbriz din policarbonat rezistent la rupere. Oglinzile camionului SCANIA pot fi pliate, iar ușile pot fi deschise. Întregul proces de încărcare și descărcare al camionului de gunoi este controlat de un mecanism unic cu roți rotative, care permite golirea a două coșuri de gunoi în același timp. Aceeași procedură este posibilă și cu containerul de deșeuri datorită suportului flexibil. Procesul: coșurile de gunoi sunt împinse în consola de transport, gunoiul este apoi golit în jgheab prin ridicarea acestuia. În timp ce roata se rotește, aceasta este apoi atrasă în mecanismul de presare funcțional, compactată și apoi transportată la buncărul de deșeuri. Acest proces este vizualizat printr-o fereastră de vizualizare. Mânerul atașat la partea superioară a buncărului de deșeuri este folosit pentru a arunca deșeurile. Prin rotirea acestui mâner, deșeurile sunt transportate spre exterior prin intermediul căruciorului de descărcare, pe lângă unitatea de încărcare și descărcare care a fost împinsă în sus. Două mici coșuri de gunoi incluse și anvelope de rulare completează imaginea. Prin rotirea acestui mâner, deșeurile sunt transportate spre exterior prin intermediul căruciorului de descărcare, pe lângă unitatea de încărcare și descărcare care a fost împinsă în sus. Două mici coșuri de gunoi incluse și anvelope de rulare completează imaginea. Prin rotirea acestui mâner, deșeurile sunt transportate spre exterior prin intermediul căruciorului de descărcare, pe lângă unitatea de încărcare și descărcare care a fost împinsă în sus. Două mici coșuri de gunoi incluse și anvelope de rulare completează imaginea.

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

model de vehicul amabil
culoare portocalie

scara 1:16
vehicul SCANIA seria R
camion scenariu
Conținut/Echipament Mișcare/funcție: deșeurile pot fi răsturnate datorită mânerului rotativ, mecanismul cu roți rotative permite încărcarea și descărcarea, containerul pentru deșeuri poate fi înclinat și deschis
varsta recomandata de la 4 ani
grup țintă Copii de grădiniță, școlari
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Informații suplimentare Pentru a spori distracția, camionul de gunoi SCANIA poate fi echipat cu setul de coș de gunoi (3 mici, 1 coș mare) nr. 02606 și modulul de lumină și sunet (nr. 02801) (nu este inclus în pachetul de livrare). ).
dimensiune Lățime: 265 mm x Înălțime: 185 mm x Adâncime/Lungime: 620 mm
greutate 3,2 kg

bruder
03560

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii