PLAYMOBIL 70548 Star Trek - Jucărie de construcție USS Enterprise NCC-1701

PLAYMOBIL 70548 Star Trek - Jucărie de construcție USS Enterprise NCC-1701



1.527,73 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

Cine nu cunoaște legendara navă spațială Enterprise? Spațiul cosmic, întinderi nesfârșite - În anul 2200, căpitanul James T. Kirk și echipajul său pornesc în călătoria lor către galaxii străine. Timp de cinci ani, Enterprise se află într-o călătorie pentru a explora lumi necunoscute la mulți ani lumină de Pământ, descoperind noi forme de viață și civilizații și pătrunzând în galaxii pe care niciun om nu le-a văzut până acum. Legendara navă spațială USS Enterprise NCC-1701 este acum disponibilă în versiunea PLAYMOBIL ca obiect exclusiv de colecție. Desigur, există faimosul echipaj cu căpitanul Kirk, Chekov, Dr. McCoy, Scotty, Sulu, Uhura și Spock în uniforma Flotei Stelare. PLAYMOBIL Enterprise are o punte cu scaun rotativ pentru căpitanul Kirk, stații de lucru pentru toți membrii echipajului, suport pentru telefon mobil și compartiment de depozitare pentru fazer, comunicator și alte echipamente. Sala mașinilor cu două posturi de lucru în picioare este situată în carenă. Pentru a activa electronica de lumină și sunet, miezul de dilitiu trebuie introdus în container și instalat în camera mașinilor. Alimentarea poate fi furnizată prin baterii sau prin conexiune USB. La pornire, căpitanul Kirk își anunță personal salutările. Diverse efecte de lumină și sunet pot fi controlate prin butoanele de pe consola centrală de pe punte, cum ar fi sunetele warp, torpilă sau alarmă. Alimentarea poate fi furnizată prin baterii sau prin conexiune USB. La pornire, căpitanul Kirk își anunță personal salutările. Diverse efecte de lumină și sunet pot fi controlate prin butoanele de pe consola centrală de pe punte, cum ar fi sunetele warp, torpilă sau alarmă. Alimentarea poate fi furnizată prin baterii sau prin conexiune USB. La pornire, căpitanul Kirk își anunță personal salutările. Diverse efecte de lumină și sunet pot fi controlate prin butoanele de pe consola centrală de pe punte, cum ar fi sunetele warp, torpilă sau alarmă.

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

bună jucărie de construcție

seria star trek
piese 150 buc
Conținut/Echipament Setul de joc include Enterprise, Căpitanul Kirk, Spock, Uhura, Dr. McCoy, Sulu, Scotty, Chekov și multe alte accesorii, plus un suport pentru afișaj și cablu pentru agățarea Enterprise de tavan.
recomandare de varsta de la 10 ani incolo
adolescenți din grupul țintă
material plastic
serviciu electronic
sunet Da
iluminare Da
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Mai multe informații Descoperiți impresionantul USS Enterprise NCC-1701 într-o lumină cu totul nouă cu aplicația interactivă Star Trek AR de la Playmobil! Explorați legendara navă spațială cu podul și construcția sa iconică. Interacționează cu faimosul ei echipaj, inclusiv căpitanul Kirk, Spock, Uhura, McCoy, Sulu, Scotty și Chekov. Recreează scene emblematice din seria originală sau pornește în noi aventuri. Datorită acoperișului detașabil, se poate juca întregul pod și echipajul! Dispunând de efecte de lumină și sunete și dialoguri originale din serie, puteți retrăi aventura misiunii istorice de cinci ani a Enterprise.
dimensiune Lățime: 480 mm x Înălțime: 340 mm x Adâncime/Lungime: 1000 mm

PLAYMOBIL
70548

Fisa tehnica

Promotie
PROMO1

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii