Jucărie de construcție LEGO 21190 Minecraft Satul abandonat (cu tabără de vânători de zombi, atelier, fermă și casă, sătean de zombi și pisică)



162,18 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

Jucătorii Minecraft se pot angaja în dueluri interesante și pot crea structuri creative din jocul lor video preferat cu setul interactiv LEGO Minecraft „The Abandoned Village” (21190). Acest model versatil constă din 4 secțiuni: casa vânătorului de zombi cu pat, sobă, lumânări, banc de lucru, torțe și țintă de tir cu arcul, atelierul săteanului de zombi cu cuptor, foc de tabără, suport de armură și sabie de diamant, petec de dovleac al fermierului de zombi cu grămadă de compost și torțe și o casă abandonată cu dovleci, butoaie, ferăstrău de piatră și pisică neagră. Misiunea jucătorului este de a recupera satul abandonat de la zombi și de a-l reconstrui conform propriilor idei pentru următoarea aventură Minecraft. Seturile LEGO Minecraft le permit copiilor să experimenteze jocul video într-un mod complet diferit. creaturile, scenele și funcțiile prind viață cu cărămizile LEGO și cu propria ta creativitate. Această aventură de construcție inspirată de jocuri video este un cadou grozav de ziua de naștere sau ocazie specială pentru copiii cu vârsta peste 8 ani cărora le place să joace Minecraft.

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

bună jucărie de construcție
seria Minecraft
piese 422 buc
Conținut/Echipament Set LEGO Minecraft cu 4 zone de joacă diferite: tabăra vânătorilor de zombi, atelierul sătenilor de zombi, petecul de dovleci al fermierilor zombi și o casă abandonată. 2 figurine de zombi Minecraft, un vânător de zombi și o pisică neagră și accesorii: torțe, lumânări, pânze de păianjen, dovleci, un foc de tabără și o sabie de oțel.
varsta recomandata de la 8 ani
grup țintă școlari, tineri
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Mai multe informații Multe moduri de a juca: Casa abandonată are 8 cm înălțime, 14 cm lățime și 10 cm adâncime. Diferitele segmente pot fi ușor rearanjate și combinate cu alte seturi din lumea tematică.

LEGO
21190

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii