Jucărie de construcție LEGO 75337 Star Wars AT-TE Walker (Setul de minifigurine Revenge of the Sith)



475,63 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

Recreează bătălia de la Utapau cu minunatul LEGO Star Wars AT-TE Walker. O idee grozavă de cadou pentru fanii Star Wars: Revenge of the Sith. Această jucărie de construcție pentru copii cu vârsta peste 9 ani are un tun blaster greu rotativ la 360 de grade cu 2 împușcători cu stud, un cockpit detașabil pentru minifigurină și 2 cabine detaliate cu spațiu pentru un total de 7 minifigurine LEGO Star Wars. Fiecare dintre cabine poate fi deschisă pentru a juca. Iar cu ajutorul mânerului extensibil, AT-TE este ușor de ridicat și transportat. Setul include 5 minifigurine LEGO care oferă o mare distracție de acțiune. Comandantul Cody plus un tunar clon și 3 soldați clon din Batalionul 212 de atac trebuie să înfrunte cei 3 droidi de luptă și un droid păianjen în miniatură construibil. Sunt incluse și arme cool.

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

bună jucărie de construcție
seria Star Wars
piese 1082 bucati
Conținut/Echipament Această jucărie LEGO Star Wars AT-TE Walker are picioare articulabile, tun blaster greu de ridicare cu 2 împușcături cu stud și spațiu pentru până la 7 minifigurine, cabina detașabilă pentru minifigurină și 2 cabine detaliate pentru soldați clon. Setul include, de asemenea, un scaun pentru tunnerul clon al Batalionului 212 de atac, 6 tunuri blaster, 2 detonatoare termice. Include 5 minifigurine LEGO: Comandantul Cody, un tunar clon și 3 soldați clon din Batalionul 212 de atac, plus 3 droidi de luptă, fiecare cu arme și un droid păianjen pitic construibil.
varsta recomandata de la 9 ani
grup țintă școlari, tineri
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
caracteristică Copiii pot recrea bătălii epice Star Wars: Revenge of the Sith și, când jocul se termină, afișează acest set în camera lor pentru a le arăta prietenilor • Pe lângă instrucțiunile ilustrate pas cu pas incluse, aplicația LEGO Instrucțiuni de construcție include și digitală. instrucțiuni cu capacități de vizualizare interactivă.
Mai multe informații Modelul are 19 cm înălțime, 44 cm lungime și 24 cm lățime.

LEGO
75337

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii