LEGO Technic: Ferrari Daytona SP3 42143, 18 ani+, număr piese 3778



1.482,35 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

Acest set LEGO Technic din gama Ultimate Car Concept oferă fanilor adulți Ferrari o experiență de construcție impresionantă. Concentrează-te pe deplin pe recrearea detaliilor Ferrari Daytona SP3 în roșu clasic cu roți cromate. Secțiunea din spate legendară și liniile curbe fac din acest model la scară 1:8 o atracție deosebită. Acest model are un nivel ridicat de funcționalitate și este o replică detaliată a adevăratului Ferrari. Direcția, cutia de viteze secvențială cu 8 trepte cu palete de schimbare și motorul V12 cu pistoane mobile sunt doar câteva dintre caracteristici. La fel ca originalul, ușile aripi de pescăruș ale mașinii super sport pot fi deschise și pe acest obiect de colecție Ferrari. Iar sub capotă veți găsi numărul dvs. de serie unic, care vă permite să deblocați conținut online special. Pe lângă modelul de mașină, ambalajul exclusiv include și o carte ilustrată atractivă cu informații despre colaborarea dintre designerii LEGO® și Ferrari.

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

bună jucărie de construcție

seria Tech
piese 3778 bucati
varsta recomandata de la 18 ani
grup țintă adult
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Caracteristică Dezvoltată în colaborare cu Ferrari: direcția, motorul V12, cutia de viteze secvențială cu 8 trepte cu palete de schimbare, ușile cu aripi de pescăruș care se deschid, acoperișul detașabil și amortizoarele sunt doar câteva dintre caracteristicile autentice. Include o farfurie special decorată și un număr de serie unic pentru a debloca conținut și recompense online speciale.
Mai multe informații Seria LEGO Technic „Ultimate Car Concept” este o colecție special dezvoltată pentru adulți. A patra mașină din această serie de supermașini de colecție aduce un omagiu unora dintre cele mai exclusiviste vehicule din lume și oferă cadouri grozave pasionaților de mașini. Dimensiuni: Supercarul la scară 1:8 are 14 cm înălțime, 59 cm lungime și 25 cm lățime.

LEGO
42143

Fisa tehnica

Promotie
PROMO1

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii