Jucărie de construcție cu elicopter de salvare LEGO 42145 Technic Airbus H175 (Set de model pentru copii, rotoare rotative și funcții motorizate)



697,48 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

Copiilor curioși în vârstă de peste 11 ani le va plăcea să învețe cum funcționează un elicopter cu acest set de jucării LEGO Technic Airbus H175 Elicopter de salvare (42145). Multe caracteristici grozave îi permit copilului să exploreze modul în care diferitele părți lucrează împreună și se asambla pentru a forma legendarul elicopter pentru zboruri de căutare și salvare. Acest model de elicopter de salvare Airbus H175 este plin de caracteristici - la fel ca cel real. Motorul inclus aduce modelul la viață cu câteva caracteristici în mișcare. Rotoarele principale și de coadă pot fi reglate pentru zboruri lente și rapide. Trenul de aterizare retractabil, troliul și motorul rotativ sunt, de asemenea, alimentate de motor. Caracteristicile acționate manual includ o placă oscilătoare pentru controlul pasului, o ușă de cockpit, uși glisante și panouri frontale și posterioare cu balamale. Jucăriile de construcție LEGO Technic reprezintă mișcarea și mecanica modelelor într-un mod realist și ușor de înțeles pentru a introduce constructorii LEGO în lumea tehnologiei. Sunt un cadou grozav pentru copiii cu vârsta peste 11 ani care sunt interesați de tehnologie și inginerie.

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

bună jucărie de construcție
seria Tech
piese 2001-buc
Conținut/Echipament Set de modele de jucărie de elicopter de căutare și salvare cu caracteristici motorizate, cum ar fi rotoarele principale și de coadă (viteză mică sau mare a rotorului), tren de aterizare retractabil, troliu și motor și caracteristici manuale, cum ar fi placă oscilătoare pentru controlul pasului, ușa cockpitului, glisantă uși și carene cu deschidere față și spate .
varsta recomandata de la 11 ani
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Mai multe informații Acest set de construcție LEGO Technic are 24 cm înălțime, 72 cm lungime și 13 cm adâncime.
Accesorii necesare 6x baterii AA

LEGO
42145

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii