LEGO 71407 Costum de pisică Super Mario și set de extindere Turnul de gheață Jucărie de construcție (jucărie construibilă de combinat cu setul de început Mario, Luigi sau Peach)



223,53 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

Copiii pot construi un nivel LEGO Super Mario grozav cu costumul de piersică și setul de extindere Turnul de gheață. Include un costum de pisică LEGO Peach (figură nu este inclusă) pentru ca prințesa să urce pe turnul de cărămidă, plus 3 figurine de jucărie LEGO: Kamek, Toad și o pisică Goomba. Jucătorii primesc recompense pentru că au desprins blocul de monede de pe gheață și au sărit pe bloc, au apucat fructul galben, l-au aruncat pe Kamek de pe turn (după activarea blocului POW) și l-au eliberat pe Toad din închisoarea de gheață. Acest set de joacă este un obiect de colecție grozav și un cadou grozav pentru creatorii de tendințe de la vârsta de 7 ani, care pot lăsa și alți copii să se joace împreună. Descărcați aplicația LEGO Super Mario pentru instrucțiuni de construcție și o mulțime de idei creative.

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

bună jucărie de construcție
seria Super Mario
piese 494 buc
Conținut/Echipament Setul construibil LEGO Super Mario include un turn construibil cu 3 niveluri, flori, bloc POW și costum de pisică. 3 personaje LEGO Super Mario: Kamek, Toad și o pisică Goomba.
varsta recomandata de la 7 ani
grupul țintă de școlari
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
o notificare Unul dintre seturile de început Mario, Luigi sau Peach – 71360, 71387 sau 71403 – este necesar pentru aventurile de joc interactiv.
Mai multe informații În configurația de bază, modulul are 35 cm înălțime, 32 cm lățime și 20 cm adâncime și poate fi combinat cu alte seturi LEGO Super Mario.

LEGO
71407

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii