Jucărie de construcție a Academiei Spațiale a Oliviei LEGO Friends 41713 (Cu naveta spațială și figuri de astronauți)



223,53 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

Cu Academia Spațială a Oliviei (41713), dragostea pentru spațiu devine zbor stratosferic pentru aspiranții astronauți. Copiii se antrenează pentru aventuri în spațiu cu mini-păpușile LEGO Friends. Jucăriile spațiale LEGO pentru copii cu vârsta peste 8 ani sunt pline de caracteristici autentice, de la motoarele navetei spațiale LEGO până la simulatorul VR. Există, de asemenea, multe de învățat dincolo de doar joc - toate imaginile din academie sunt corecte din punct de vedere științific, iar tabla din clasă conține ecuații spațiale reale. Copiii care sunt interesați de rachete și astronauți vor adora această jucărie. Zona de încărcare utilă se deschide prin uși cu balamale precum nava spațială adevărată, iar astronauții LEGO pot fi atașați de brațul jucăriei Canada pentru a explora spațiul. Înapoi pe Pământ există un telescop, un antrenor cu mai multe axe, controlul misiunii și o galerie spațială cu un model în orbita soarelui, pământului și lunii. Această jucărie educațională LEGO Friends vine cu instrucțiuni digitale. Cu aplicația LEGO Instrucțiuni de construcție, micii fani ai științei pot mări, roti și vizualiza o versiune digitală a modelului lor în timp ce construiesc.

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

bună jucărie de construcție
prieten de serie
piese 757 piese
Conținut/Echipament Set spațial cu navetă spațială, clădirea academiei, controlul misiunii cu telescop și antrenor cu mai multe axe, 4 mini păpuși LEGO Friends: Olivia și William în costume spațiale, Julian și Dr. Vidya, ghid interactiv
varsta recomandata de la 8 ani
grupul țintă de școlari
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Mai multe informații Space Academy măsoară peste 10” (26 cm) înălțime, 8” (21 cm) lățime și 3” (10 cm) adâncime. Nava spațială are peste 8 cm înălțime, 23 cm lățime și 15 cm adâncime.

LEGO
41713

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii