Laptop 2-in-1 Asus ZenBook Flip S UX371EA-HL003R, Intel Core i7-1165G7, 13.3inch Touch, RAM 16GB, SSD 1TB, Intel Iris Xe Graphics, Windows 10 Pro, Jade Black



5.744,54 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

Laptop 2-in-1 Asus ZenBook Flip S UX371EA-HL003R, Intel Core i7-1165G7, 13.3inch Touch, RAM 16GB, SSD 1TB, Intel Iris Xe Graphics, Windows 10 Pro, Jade Black

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

Laptop ultraportabil ASUS ZenBook S UX371EA cu procesor Intel® Core™ i7-1165G7 pana la 4.7GHz, 13.3" UHD OLED, Touch, 16GB, 1TB SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, Windows 10 Pro, Jade Black

Performanta flexibila, design luxos

Distinctivul model ZenBook Flip S combina o eleganta sofisticata cu un design complet nou, facandu-l mai interesant ca niciodata. Afisajul sau atragator 4K UHD OLED NanoEdge si balamaua ErgoLift cu deschidere la 360° fac din ZenBook Flip S un sistemultra-compact si ultra-versatil, in timp ce procesorul Intel® Core™ de Generatia 11 si solutia grafica Intel® Iris® Xe livreaza performante superioare fara efort, pentru productivitate si creativitate oriunde te-ai afla. ZenBook Flip S iti ofera flexibilitate si performanta - dar si o nota de lux.

Arta perfectiunii

ZenBook Flip S este expresia elegantei supreme, cu elemente de finisaj Red Copper taiate cu diamant ce complementeaza perfect varianta de culoare atemporala Jade Black. O bara de decor din aluminiu mat dispusa deasupra tastaturii margine-in-margine adauga o nota subtila de eleganta finisajului, creand un aspect luxos, ce iese in evidenta fara a fi in acelasi timp extravagant. Cu ZenBook Flip S, gustul tau artistic nu va fi niciodata pus la indoiala.

Flexibilitate si eleganta

Balamaua cu deschidere la 360° ErgoLift implementata modelului ZenBook Flip S ofera functionalitate incredibil de cursiva, ce mentine ecranul intr-o pozitie sigura indiferent de unghiul de deschidere. Versatilitatea modelului ZenBook Flip S iti permite sa lucrezi sau sa te joci in orice mod ti-ai dori: laptop, cort, stand sau tableta. Balamaua ErgoLift este de asemenea indelung testata pentru a asigura un maxim de fiabilitate si siguranta in utilizare.

Mecanism ErgoLift inovativ

Balamaua inovativa ErgoLift cu rotire la 360° de pe modelul ZenBook Flip S dispune de un mecanism metalic cu elemente multiple de inalta precizie proiectat pentru a ridica si inclina tastatura intr-o pozitie de tastare foarte confortabila, imbunatatind in acelasi timp fluxul de aer atunci cand afisajul NanoEdge este deschis sub unghiuri mai mari de 135°. In modul tableta, mecanismul cu actiune duala se roteste in mod automat, permitand plierea afisajului pe baza. Balamaua ErgoLift duce experienta de utilizare a modelului tau ZenBook Flip S la urmatorul nivel.

Portabilitate - Subtire, elegant si usor

ZenBook Flip S ofera portabilitate fara efort si versatilitate incredibila datorita designului subtire si compact, cu o greutate de doar 1.2 kg si o grosime de doar 13.9 mm. Este laptopul perfect ce te insoteste oriunde pentru productivitate si creativitate portabile.

Afisaj - Ecran 4K UHD OLED, margini ultra-subtiri

Afisajul extraordinar de tip NanoEdge OLED HDR cu rezolutii pana la 4K UHD implementat modelului ZenBook Flip S ofera imagini exceptional de detaliate si realiste, cu acuratete superioara a culorilor ultra-puternice Validate PANTONE® si acoperire 100% a spectrului de culori de nivel cinematografic DCI-P3. Ecranul este de asemenea certificat VESA DisplayHDR™ 500 True Black, garantand adancimea nivelurilor de negru si gama dinamica extinsa, si sistem de protectie a ochilor certificat TÜV Rheinland, facand din acest design imersiv cu margini ultra-subtiri o solutie superba, perfecta pentru munca sau distractie.

ASUS Pen si Windows Ink

Artistii, fotografii si designerii vor aprecia cu siguranta posibilitatile nelimitate oferite de catre modelul ZenBook Flip S. Oferind suport complet pentru solutiile optionale ASUS Pen si Windows Ink, este solutia perfecta pentru creativitate.

ASUS Pen este un stylus activ cu un design subtire si elegant din aluminiu, ce ii confera un aspect premium. Este accesoriul creativ perfect, permitandu-ti sa desenezi, scrii sau iei notite foarte precise, in orice aplicatie suportata. Windows Ink iti permite sa creezi notite rapide, sau sa surprinzi idei si detalii — pe masura ce acestea se intampla. Poti chiar reliza si edita capturi de ecran, pe care le poti ulterior partaja printr-o simpla apasare de buton.

Performanta - Performanta incredibila

ZenBook Flip S a fost construit pentru a oferi performante incredibile oriunde te-ai afla. Carcasa subtire si usoara include toate componentele de care ai nevoie pentru a beneficia de productivitate fara compromisuri, indiferent ca te-ai afla la birou, acasa sau in deplasare. Anumite modele ZenBook Flip S sunt de asemenea verificate pentru a valida compatibilitatea cu standardul Intel® Evo™ privind asigurarea unor performante mobile de top, unei calitati superbe a imaginilor si a unei eficiente energetice extraordinare. Te poti baza pe ZenBook Flip S pentru a indeplini cu succes si cele mai dificile sarcini de utilizare.

Cele mai noi procesoare Intel® Core™ de Generatia 11

ZenBook Flip S este echipat cu numeroase componente de inalta performanta, inclusiv procesoare pana la cele mai recente Intel Core i7 de Generatia 11, grafica Intel Iris Xe si pana la 16 GB de memorie RAM de inalta viteza.

Solutie stocare SSD de viteza mare

Solutia de stocare SSD de viteza mare PCIe 3.0 x4 permite pornirea sistemului ZenBook Flip S in doar cateva secunde si incarcarea aproape instantanee a aplicatiilor. ZenBook Flip S te ajuta sa-ti accelerezi fluxul de lucru pentru un nivel extraordinar de productivitate.

Baterie - Autonomie extrema a bateriei

Bateria de inalta capacitate implementata modelului ZenBook Flip S ofera o autonomie de lucru extinsa, indiferent cat de lunga este ziua ta de lucru. Tehnologia sa de incarcare rapida iti permite reincarcarea bateriei la o capacitate de pana la 60% in doar 49 de minute, astfel incat vei fi gata de lucru mai repede ca niciodata. ZenBook Flip S suporta de asemenea solutia ASUS de Incarcare Usoara USB-C®, astfel incat il poti incarca foarte rapid utilizand un adaptor de alimentare certificat USB-C Power Delivery sau orice incarcator standard USB-C, cum ar fi incarcatoarele din avioane, incarcatoarele portabile sau bateriile externe.

Incarcare Usoara USB-C®: Putere oricand si oriunde

Suportul pentru functia de Incarcare Usoara USB-C® (Easy Charge) ii permite modelului ZenBook Flip S sa fie folosit in conditii de siguranta superioare impreuna cu o serie larga de incarcatoare standard USB-C. Te poti bucura de incarcare intr-un timp foarte scurt cu orice incarcator cu certificare PD (Power Delivery- Suport Alimentare), inclusiv adaptorul de 65 watti cu incarcare rapida, sau iti poti alimenta dispozitivul folosind solutiile de alimentare oferite de diverse linii aeriene, incarcatoare portabile sau chiar acumulatoare portabile! Este o functionalitate incredibil de utila atunci cand nu ai la dispozitie prize de alimentare, cum ar fi in timpul zborurilor sau intr-un autovehicul.

 

Conectivitate - Optiuni de conectivitate accesibile

ZenBook Flip S iti permite sa conectezi cu usurinta cele mai noi periferice, indiferent unde te-ai afla. Acesta dispune de o interfata HDMI standard, doi conectori Thunderbolt™ 4 USB-C® si un port USB 3.2 Gen 1 Tip-A.

Solutie ultra-rapida Thunderbolt™ 4

Cele doua interfete Thunderbolt 4 USB-C de pe ZenBook Flip S iti ofera versatilitate de neegalat cu viteze de transfer foarte ridicate. Acestea suporta tehnologia USB-C Power Delivery, afisaje externe 4K UHD, si ating viteze de transfer de pana la 40 Gbps pentru o experienta de utilizare de inalta performanta a tuturor perifericelor tale.

 

WiFi- Optimizare ASUS WiFi Master Premium

ASUS ofera o gama extinsa de optiuni de conectivitate wireless. Interfata WiFi 6 implementata modelului ZenBook Flip S iti permite incarcarea foarte rapida a continutului online, fiind optimizata suplimentar cu ajutorul tehnologiei ASUS WiFi Master Premium, ce include ASUS WiFi Stabilizer si ASUS WiFi SmartConnect. Pentru a oferi o stabilitate excelenta tuturor conexiunilor tale WiFi, WiFi Stabilizer filtreaza interferentele de semnal wireless, astfel incat te vei putea bucura in permanenta de cele mai ridicate viteze posibile. WiFi SmartConnect selecteaza in mod automat cea mai buna sursa de semnal WiFi, astfel incat laptopul tau se va conecta fara probleme la cel mai bun semnal WiFi si la cele mai cunoscute hotspoturi mobile.

Anulare Zgomot de Fundal - Tehnologie audio de ultima generatie cu suport AI pentru anularea zgomotului de fundal

Venind in intampinarea cresterii popularitatii lucrului la distanta si al conferintelor video, am implementat tehnologia ASUS cu suport AI pentruanularea zgomotului de fundal, in vederea asigurarii unei experiente de utilizare optime. Tehnologia ASUS cu suport AI pentru anularea zgomotului de fundal foloseste un sistem de invatare avansat pentru a izola zgomotele nedorite de vocea umana. Functia Microfon ClearVoice din cadrul aplicatiei MyASUS poate filtra zgomotele ambientale si normaliza toate vocile individuale in modul Multi-prezentator din diferite pozitii pentru o calitate optima a conferintelor de grup. Functia Difuzor ClearVoice filtreaza tot zgomotul ambiental cu exceptia vocilor umane - astfel incat vei putea auzi foarte clar ce spun ceilalti. Incearca demonstratia de mai jos pentru a experimenta diferentele extraordinare in medii de utilizare variate oferite de tehnologia ASUS cu suport AI pentru anularea zgomotului de fundal.

Sunet de claritate superioara in conferinte

Conferintele audio, unde mai multi colegi se pot aduna in jurul unui singur laptop, prezinta anumite provocari specifice in ceea ce priveste claritatea audio — datorita faptului ca vocile provin din directii diferite si de la distante diferite. Aici intervine modul Conferinta Audio Multi-Prezentator al Microfonului ClearVoice. Cand aceasta functie inteligenta este activata, MyASUS detecteaza si optimizeaza vocile individuale inainte de a le reda pe toate la acelasi nivel de volum - asigurand un nivel de calitate imbunatatita pentru apelurile de grup.

 

Experienta de utilizare - Cele mai bune experiente de utilizare

Experienta de utilizare a sistemului ZenBook Flip S a fost special conceputa pentru a fi deosebit de satisfacatoare. De la camera la touchpad, acesta dispune de numeroase functii pentru imbunatatirea productivitatii.

NumberPad

ZenBook Flip S este echipat cu solutia foarte inovativa ASUS NumberPad 2.0, un touchpad cu dubla functionalitate ce dispune de o tastatura numerica cu iluminare LED integrata. Chiar si atunci cand functia NumberPad este activata, touchpad-ul poate fi folosit pentru controlul cursorului datorita aplicatiei sale software inteligente.

 Tastatura extinsa

ZenBook Flip S introduce un nou design extins al tastaturii, margine-la-margine. Aceasta dispune acum de suficient spatiu pentru a include un rand suplimentar de taste functionale in partea dreapta, imbunatatind astfel productivitatea.

Taste functionale

Pentru versatilitate suplimentara, poti realiza capturi de ecran, bloca camera web, sau accesa aplicatia MyASUS prin intermediul tastelor functionale.

Camera IR

Cu ZenBook Flip S si Windows Hello, fata ta ia locul parolelor! Camera cu infrarosii (IR) frontala iti recunoaste fata in doar cateva secunde, si iti permite sa te autentifici instant si sigur.

Solutie NumberPad 2.0 eficienta

ASUS NumberPad 2.0 iti ofera o maniera intuitiva de a introduce date, imbunatatind productivitatea prin rezolvarea problemelor cauzate de lipsa unei tastaturi numerice pe dispozitivele foarte compacte. Noul NumberPad 2.0 le ofera chiar mai multe optiuni utilizatorilor: apasand pictograma NumberPad din dreapta sus timp de o secunda va activa sau dezactiva aceasta functie, iar o apasare pe pictograma din stanga sus iti permit sa alegi intre doua niveluri de luminozitate. Poti de asemenea translata in orice directie pornind de la pictograma din stanga sus pentru a activa aplicatia Calcuator din Windows direct pe ecran.

 

Webcam imbunatatit, apeluri video mai clare

Noua tehnologie de optimizare a camerei ASUS IR si senzorul de dimensiuni mari al camerei permit autentificarea foarte rapida utilizand recunoasterea faciala precum si capabilitati extinse de procesare a imaginilor comparativ cu generatia anterioara. Toti colegii te vor putea vedea mult mai clar chiar si in timpul conferintelor video, si chiar si in medii intunecate.

 

SISTEM AUDIO - Sunet Harman Kardon

Pentru a putea echipa modelul ZenBook Flip S cu un sistem sonor de neegalat, echipa ASUS Golden Ear a conlucrat cu specialistii in sisteme dedicate audiofililor de la Harman Kardon, rezultatul fiind un set de difuzoare stereo de inalta calitate ce ofera o experienta audio surround de calitate cinematografica. Un amplificator inteligent special asigura un nivel maxim de volum cu distorsiuni minime pentru a genera un sunet clar si puternic. ZenBook Flip S ofera cel mai incredibil sunet pe care l-ai auzit vreodata, din orice unghi!

Windows include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta

Scanati si va protejati dispozitivul in timp real, impotriva oricarei amenintari.

Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware.

Aplicatiile deosebite vin impreuna cu Windows 10

Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail si Calendar.

Aceste aplicatii folosesc OneDrive pentru a face back-up de informatii si pentru a se sincroniza pe toate dispozitive, astfel incat sa iti poti accesa continutul de oriunde.

Asus
UX371EA-HL003R

Fisa tehnica

Touchscreen
Yes
Memory Type
DDR4
Operating System
Windows 10 Pro
Unit Net Weight
1.3 kg
Shipping box quantity
1
Colour
Negru
Unit Dimensions
Adancime
Inaltime
Latime
Clock speed
2800 MHz
Screen size
13.3"
Speakers
Yes
Native resolution
3840x2160
CPU Family name
Core i7
NB Family name
ZenBook Flip S
ODD type
none
VGA card
Intel Iris Xe Graphics
KB language
ENG
Microphone
Built-in
Wireless connections
Bluetooth
Wireless LAN
Input/Output connectors
HDMI
USB-C w/Thunderbolt
USB 3.2
Unit Brutto Volume
0.012 cubm
Screen option
Screen type
Built-in WebCam
Yes
Product model code
UX371EA-HL003R
Battery cells
4 cells
CPU Model Number
i7-1165G7
SSD Capacity
1TB
Memory (RAM)
16GB
Graphics memory
Integrated
Keyboard backlight
Yes
NB features
Lightweight/Touchscreen/OLED display
Graphics controller
Integrated

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii