Laptop Lenovo ThinkPad E14 Gen 2 cu procesor Intel Core i5-1135G7, 14", Full HD, 8GB, 256GB SSD, Intel Iris Xe Graphics, No OS, Black



3.226,05 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

Laptop Lenovo 14'' ThinkPad E14 Gen 2, FHD IPS, Procesor Intel® Core™ i5-1135G7 (8M Cache, up to 4.20 GHz), 8GB DDR4, 256GB SSD, Intel Iris Xe, No OS, Black

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

Laptop ultraportabil Lenovo ThinkPad E14 Gen 2 cu procesor Intel Core i3-1115G4, 14", Full HD, 8GB, 256GB SSD, Intel UHD Graphics, Free DOS, Black

 

 

Arata bine, se simte mai bine

Munca va poate duce oriunde, iar a doua generatie a laptopului ThinkPad E14 Gen 2 (Intel) este pusa in miscare. Cu o greutate de doar 1,5 kg, este usor si usor de transportat. Si la doar 17,9 mm subtire, acest dispozitiv se aluneca direct in geanta cand sunteti in miscare. Mai mult, capacele superioare si inferioare din aluminiu anodizat ii confera un aspect clasic.

Tehnologie de ultima generatie

Laptopul ThinkPad E14 Gen 2 se mandreste cu un procesor de ultima generatie Intel® Core ™ de a 11-a generatie, astfel incat sa obtineti performante mai rapide la putere in sarcinile de lucru. Sustinut de pana la 32 GB de memorie DDR4.

 

Functiile inteligente va imbunatatesc experienta

Anularea zgomotului bazata pe AI in microfonul incorporat imbunatateste intalnirile de pe laptopul ThinkPad E14 Gen 2. Alegeti intre moduri predefinite pentru conferinte perfecte - fie la cafenea, fie la biroul dvs. de acasa. Racirea dinamica gestioneaza temperatura de lucru pentru o performanta optima a computerului. Si cu modul de lumina albastra redusa, puteti lucra confortabil pentru mai mult timp.

 

Visual

Vizualizati mai bine pe un afisaj captivant, cu rezolutie full-HD care reda imagini clare. Alegeti pana la 300 de nits de luminozitate, ceea ce inseamna ca va puteti vedea ecranul chiar si in medii in aer liber. Panoul cu ecran tactil va permite sa navigati intuitiv si sa interactionati cu laptopul dvs. E14 Gen 2.

 

Gaseste timp

Cand vine vorba de a fi productiv, economisirea timpului poate face diferenta. Modern Standby permite actualizari in timp ce laptopul ThinkPad E14 Gen 2 este in repaus si va conecteaza instantaneu la internet la trezire. Cu Smart Power On, va puteti conecta si porni cu o singura atingere. In plus, atunci cand efectuati apeluri de conferinta, puteti raspunde, efectua si deconecta cu usurinta de apeluri utilizand tastele functionale F9-F11.

 

Securitate

Nu riscati cu siguranta dvs. si nici noi. Laptopul E14 Gen 2 include ThinkShield, o suita de solutii de securitate incorporate care va protejeaza datele si dispozitivul. Trusted Platform Module (TPM) cripteaza datele, ceea ce face mai dificila hack-ul. Cititorul optional de amprente permite autentificarea biometrica aproape infailibila pentru a preveni accesul neautorizat la sistemul dvs.

 

Conectati-va la ceea ce conteaza

WiFi 6 optional va permite sa sariti rapid pe platformele publice aglomerate si sa va bucurati de experiente online fluide, cu latime de banda mai mare, conectivitate de retea stabila si latenta mai mica. Mai mult, ThinkPad E14 Gen 2 (Intel) are trei porturi USB, inclusiv Intel® Thunderbolt ™ 4, lider in industrie, care accepta pana la doua afisaje independente si accelereaza transferurile de fisiere pana la 40 Gbps.

 

Fiabilitatea ThinkPad

La fel ca toate laptopurile ThinkPad, E14 Gen 2 este testat in functie de 12 cerinte de nivel militar si peste 200 de verificari de calitate. De la salbaticia arctica la furtunile de praf din desert, de la gravitatia zero la deversari si picaturi, puteti avea incredere in aceste laptopuri pentru a face fata oricarei vieti care va arunca drumul. 

Lenovo
20TA0027RI

Fisa tehnica

Familie procesor
Intel® Core™ i5-1135G7
SSD
256 GB
Garantie
12 Luni Garantie prin service
Sistem de operare
nu
Placa video
Intel Iris Xe
Rezolutie optima
1920 x 1080
Diagonala display
14.0 inch
RAM
8GB

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii