Laptop ASUS ZenBook 14 UX425EA-KI501, Intel Core i5-1135G7 pana la 4.2GHz, 14" Full HD, 8GB, SSD 1TB, Intel Iris Xe, Free DOS, Pine Grey



3.556,30 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

Ultrabook ASUS ZenBook 14 UX425EA-KI501, Intel Core i5-1135G7, 14inch, RAM 8GB, SSD 1TB, Intel Iris Xe Graphics, No OS, Pine Grey

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

ASUS ZENBOOK 14

Frumusete eterna, portabilitate incredibila

Sistemul extraordinar de atragator ZenBook 14 este mai portabil ca niciodata. Este mai subtire, mai usor si incredibil de compact, dar include HDMI, Thunderbolt™ 3 USB-C®, USB Tip-A si cititor carduri MicroSD pentru versatilitate de neegalat. Construit pentru a oferi performante foarte ridicate, ZenBook 14 este alegerea perfecta pentru un stil de viata foarte mobil, fara efort.

CALATORESTE USOR SI INTELIGENT

Designul complet metalic compact, subtire si ultra-usor al modelului ZenBook 14 face din acesta companionul ideal pentru calatorii. Este cel mai subtire laptop de 14 inci din lume dotat cu un set complet de optiuni de conectivitate (1) — inclusiv HDMI si USB Tip-A — astfel incat vei putea sa te bucuri de conectivitate versatila oriunde te-ai afla.

NU AI INCARCATORUL LA INDEMANA? NICIO PROBLEMA!

Datorita autonomiei incredibile a modelului ZenBook 14, de 22 de ore4, nu este o problema sa calatoresti fara sa ai un incarcator la indemana. Atunci cand trebuie sa reincarci bateria, functia sa de incarcare rapida poate reincarca bateria pana la 60% in doar 49 de minute, astfel incat vei fi gata de lucru imediat.

INSOTITORUL TAU PERMANENT

Ducerea la bun sfarsit a sarcinilor de lucru oriunde te-ai afla este acum mai usoara ca niciodata cu ajutorul sistemului elegant si foarte portabil ZenBook 14. Dimensiunile sale reduse si capabilitatile extinse il vor transforma in dispozitivul tau favorit pentru productivitate si inspiratie, indiferent ca te aflii la interior sau exterior, lucrezi sau te relaxezi, singur sau impreuna cu alti colaboratori.

AFISAJ LUMINOS, CLAR, EFICIENT DIN PUNCT DE VEDERE AL CONSUMULUI

ZenBook 14 dispune de un afisaj cu patru laturi NanoEdge, luminos si clar, cu margini subtiri ce creeaza un raport ecran-carcasa de 90% pentru o experienta de vizualizare mult mai imersiva. Afisajul cu consum redus de energie6, de doar 1W, ofera un nivel incredibil de luminozitate, de 400 niti (cd/m2), maximizand in acelasi timp autonomia bateriei.

CONECTEAZA-TE RAPID — ORIUNDE

ZenBook 14 redefineste conceptul de laptop ultra-subtire, oferindu-ti o serie completa de optiuni de conectivitate, inclusiv o interfata HDMI de dimensiuni standard si conectori USB Tip-A. Ai de asemenea la dispozitie puterea interfetei Thunderbolt™ 3, sistemul fiind echipat cu doua porturi Thunderbolt™ 3 USB-C® ce suporta incarcare rapida, afisaje externe 4K UHD si viteze de transfer de date de pana la 40Gbps. Pentru a usura transferurile de date de pe dispozitivul tau mobil, laptopul mai este echipat si cu un cititor de carduri microSD.

PROIECTAT PENTRU CONFORT SI VERSATILITATE

ZenBook 14 include o noua tastatura ergonomica de dimensiuni extinse, ce ofera o experienta de tastare mai confortabila. Plus, aceasta are si un aspect foarte atragator! Pentru a usura introducerea datelor, laptopul a fost echipat cu solutia ASUS NumberPad 2.0 ce integreaza in touchpad o tastatura numerica cu iluminare LED, de dimensiuni complete. Camera cu infrarosii (IR) incorporata modelului ZenBook 14 usureaza semnificativ procesul de autentificare prin recunoastere faciala cu ajutorul solutiei Windows Hello. Aceasta functioneaza chiar si in conditii de iluminare redusa, deci nu va trebui sa-ti faci probleme legate de introducerea parolelor.

BALAMA ERGOLIFT DE INALTA PRECIZIE

ZenBook 14 dispune de o balama ErgoLift de inalta precizie ce ridica usor partea din spate a laptopului atunci cand este deschisa, inclinand tastatura pentru a atinge un unghi optim de tastare. De asemenea, aceasta actiune ridica carcasa, permitandu-ti sa te bucuri de un nivel de racire optimizat, precum si o calitate audio superioara.

MAI MULTA PUTERE PORTABILA

Cele mai recente procesoare Intel® Core™ din Generatia 10 implementate modelului ZenBook 14 ofera performante imbunatatite, ajutandu-l sa se achite cu succes de toate sarcinile de utilizare, indiferent ca este vorba despre productivitate sau divertisment. ZenBook 14 mai include de asemenea unitati SSD ultra-rapide PCIe® 3.0 x4 si cea mai recenta tehnologie Intel WiFi 6 cu Gig+ (802.11ax) pentru performante superbe.

Asus
UX425EA-KI501

Fisa tehnica

Familie procesor
Core i5
SSD
1TB
Garantie
24 Luni Garantie
Rezolutie video (pixeli)
1920 x 1080
Sistem de operare
free DOS
Placa video
integrata
Diagonala display
14.0 inch
Capacitate maxima memorie RAM (GB)
8 GB

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii