Laptop ASUS Zenbook 13 OLED UX325EA-KG257, Intel Core i7-1165G7 pana la 4.7GHz, 13.3" Full HD, 8GB, SSD 512GB, Intel Iris Xe Graphics, Free Dos, gri



4.078,15 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

Laptop ultraportabil ASUS ZenBook 13 OLED UX325EA cu procesor Intel® Core™ i7-1165G7 pana la 4.70 GHz, 13.3", Full HD, 8GB, 512GB SSD, Intel Iris Xᵉ Graphics, Windows 10 Home, Pine Grey

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

Frumusete eterna, portabilitate incredibila

Sistemul extraordinar de atragator ZenBook 13 este mai portabil ca niciodata. Este mai subtire, mai usor si incredibil de compact, dar include HDMI, Thunderbolt™ 4 USB-C®, USB Tip-A si cititor carduri MicroSD pentru versatilitate de neegalat. Construit pentru a oferi performante foarte ridicate, ZenBook 13 este alegerea perfecta pentru un stil de viata foarte mobil, fara efort.

MOBILITATE - Calatoreste usor si inteligent

Designul complet metalic compact, subtire si ultra-usor al modelului ZenBook 13 face din acesta companionul ideal pentru calatorii. Este cel mai subtire laptop de 13 inci din lume dotat cu un set complet de optiuni de conectivitate — inclusiv HDMI si USB Tip-A — astfel incat vei putea sa te bucuri de conectivitate versatila oriunde te-ai afla.

AUTONOMIE BATERIE -  Nu ai incarcatorul la indemana? Nicio problema!

Datorita autonomiei incredibile a modelului ZenBook 13, nu este o problema sa calatoresti fara sa ai un incarcator la indemana. Atunci cand trebuie sa reincarci bateria, functia sa de incarcare rapida poate reincarca bateria pana la 60% in doar 49 de minute, astfel incat vei fi gata de lucru imediat.

DESIGN - Insotitorul tau permanent 

Ducerea la bun sfarsit a sarcinilor de lucru oriunde te-ai afla este acum mai usoara ca niciodata cu ajutorul sistemului elegant si foarte portabil ZenBook 13. Dimensiunile sale reduse si capabilitatile extinse il vor transforma in dispozitivul tau favorit pentru productivitate si inspiratie, indiferent ca te aflii la interior sau exterior, lucrezi sau te relaxezi, singur sau impreuna cu alti colaboratori.

CULORI - Pine Grey

Pine Grey este o nuanta lucioasa, ce reflecta calm si liniste. Aceasta proiecteaza un aspect profesional si inteligent, si dispune de o varianta speciala, usor descentrata a faimosului finisaj metalic ZenBook.

AFISAJ - Afisaj luminos, clar, eficient din punct de vedere al consumului

ZenBook 13 dispune de un afisaj cu patru laturi NanoEdge, luminos si clar, cu margini subtiri ce creeaza un raport ecran-carcasa de 88% pentru o experienta de vizualizare mult mai imersiva. Afisajul cu consum redus de energie, de doar 1W, ofera un nivel incredibil de luminozitate, de 450 niti (cd/m2), maximizand in acelasi timp autonomia bateriei.

CONECTIVITATE - Conecteaza-te rapid — oriunde

ZenBook 13 redefineste conceptul de laptop ultra-subtire, oferindu-ti o serie completa de optiuni de conectivitate, inclusiv o interfata HDMI de dimensiuni standard si conectori USB Tip-A. Ai de asemenea la dispozitie puterea interfetei Thunderbolt™ 4, sistemul fiind echipat cu doua porturi Thunderbolt™ 4 USB-C® ce suporta incarcare rapida, afisaje externe 4K UHD si viteze de transfer de date de pana la 40Gbps. Pentru a usura transferurile de date de pe dispozitivul tau mobil, laptopul mai este echipat si cu un cititor de carduri microSD.

Incarcare USB-C® Rapida: Putere oricand, oriunde

Suportul pentru functia de Incarcare USB-C® Rapida ii permite modelului ZenBook 13 sa fie folosit impreuna cu incarcatoarele standard USB-C din gama 5-20V. Te poti bucura de incarcare intr-un timp foarte scurt cu orice incarcator cu certificare PD (Power Delivery- Suport Alimentare), inclusiv adaptorul de 65 watti pentru incarcare rapida livrat impreuna cu ZenBook 13, sau iti poti alimenta dispozitivul folosind solutiile de alimentare oferite de diverse linii aeriene, incarcatoare portabile sau chiar acumulatoare portabile!

Conectivitate ultra-rapida Thunderbolt™ 4

Interfetele USB-C® de pe ZenBook 13 ofera cea mai recenta tehnologie Thunderbolt 4 cu Suport Alimentare.

EXPERIENTA DE UTILIZARE - Proiectat pentru confort si versatilitate

ZenBook 13 include o noua tastatura ergonomica de dimensiuni extinse, ce ofera o experienta de tastare mai confortabila. Plus, aceasta are si un aspect foarte atragator! Pentru a usura introducerea datelor, laptopul a fost echipat cu solutia ASUS NumberPad 2.0 ce integreaza in touchpad o tastatura numerica cu iluminare LED, de dimensiuni complete. Camera cu infrarosii (IR) incorporata modelului ZenBook 13 usureaza semnificativ procesul de autentificare prin recunoastere faciala cu ajutorul solutiei Windows Hello. Aceasta functioneaza chiar si in conditii de iluminare redusa, deci nu va trebui sa-ti faci probleme legate de introducerea parolelor.

ZenBook 13 este echipat cu solutia foarte inovativa ASUS NumberPad 2.0, un touchpad cu dubla functionalitate ce dispune de o tastatura numerica cu iluminare LED integrata. Chiar si atunci cand functia NumberPad este activata, touchpad-ul poate fi folosit pentru controlul cursorului datorita aplicatiei sale software inteligente.

 

Solutie eficienta NumberPad 2.0

ASUS NumberPad iti ofera o solutie foarte intuitiva pentru introducerea datelor ce iti imbunatateste productivitatea, rezolvand vechea problema a lipsei unei tastaturi numerice pe dispozitivele foarte compacte. Solutia imbunatatita NumberPad 2.0 ofera este chiar mai versatila: apasa pe pictograma NumberPad aflata in coltul din dreapta sus al touchpad-ului timp de o secunda pentru a activa sau dezactiva aceasta functie, si apasa pe pictograma din stanga sus pentru a alege unul dintre cele doua niveluri de luminozitate. Poti de asemenea efectua o miscare de translatie dinspre pictograma din coltul stanga-sus in orice directie pentru a activa aplicatia Calculator Windows direct pe ecran, pentru acces mai rapid.

 

Webcam imbunatatit, apeluri video mai clare

Noua tehnologie ASUS pentru optimizarea camerelor IR, precum si senzorul de dimensiuni mari al camerei permit autentificarea foarte rapida utilizand solutia de recunoastere faciala, precum si capabilitati de procesare ale imaginilor semnificativ imbunatatite comparativ cu generatiile anterioare. Colegii tai vor putea sa te vada mai clar ca niciodata in timpul conferintelor video, chiar si in medii de utilizare cu un nivel redus de luminozitate.

 

ERGOLIFT - Balama ErgoLift de inalta precizie

ZenBook 13 dispune de o balama ErgoLift de inalta precizie ce ridica usor partea din spate a laptopului atunci cand este deschisa, inclinand tastatura pentru a atinge un unghi optim de tastare. De asemenea, aceasta actiune ridica carcasa, permitandu-ti sa te bucuri de un nivel de racire optimizat, precum si o calitate audio superioara.

 

 

PERFORMANTA - Mai multa putere portabila 

Cele mai recente procesoare Intel® Core ™ din generația a 11-a din ZenBook 13 ofera performante imbunatatite, ajutandu-l sa se achite cu succes de toate sarcinile de utilizare, indiferent ca este vorba despre productivitate sau divertisment  și sunt completate de noua grafică integrată Intel Iris® Xe. ZenBook 13 mai include de asemenea unitati SSD ultra-rapide PCIe® 3.0 x4 si cea mai recenta tehnologie Intel WiFi 6 cu Gig+ (802.11ax) pentru performante superbe.

 

 

Procesoare Intel Core Gen.11 si solutii stocare ultra-rapide

ZenBook 13 foloseste din plin puterea celor mai recente procesoare Intel Core din Generatia 11. Aceste procesoare ofera performante mai ridicate, cursivitate ridicata in utilizare si un nivel mai bun de raspuns comparativ cu modelele din generatiile anterioare, si sunt insotite de memorie RAM de viteza mare pentru a te ajuta sa te achiti cu succes de toate sarcinile de utilizare zilnica. ZenBook 13 este de asemenea echipat cu unele dintre cele mai rapide unitati de stocare SSD de pe piata, PCIe® 3.0 x4, ce asigura timpi de pornire foarte rapizi si incarcarea aproape instantanee a aplicatiilor. Datorita solutiei de ultima generatie WiFi 6 (802.11ax) te poti bucura de viteze de transmitere wireless de pana la 3x mai rapide decat WiFi 5, cu o latime de banda de 4x mai mare si latente cu pana la 75% mai mici. Indiferent unde te-ai afla si indiferent de activitate - creatie, munca sau pur si simplu divertisment - ZenBook 13 te ajuta sa duci totul la indeplinire, fara efort.

 

 

SISTEM AUDIO - Calitate audio certificata 

Sistemul audio implementat modelului ZenBook 13 este certificat de catre specialistii in solutii audio Harman Kardon pentru a garanta faptul ca asigura un sunet imersiv si deosebit de clar pentru comunicatii si divertisment.

 

 

STANDARDE MILITARE -  Rezistenta pe care te poti baza

ZenBook 13 respecta standardele militare foarte exigente MIL-STD-810G create de armata Statelor Unite in ceea ce priveste fiabilitatea si durabilitatea. Incercarile constau intr-un regim de testare deosebit de exigent ce include teste extinse de functionare in conditii de mediu ostile, teste de rezistenta la cadere cu sistemul pornit si teste de functionare la valori extreme de altitudine si temperatura. ZenBook 13 a trecut de asemenea cu succes testele interne de calitate concepute pentru laptopurile ASUS, ce depasesc cu mult standardele din industrie.

Windows include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta

Scanati si va protejati dispozitivul in timp real, impotriva oricarei amenintari.

Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware.

   

Aplicatiile deosebite vin impreuna cu Windows 10

Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail si Calendar.

Aceste aplicatii folosesc OneDrive pentru a face back-up de informatii si pentru a se sincroniza pe toate dispozitive, astfel incat sa iti poti accesa continutul de oriunde.

Asus
UX325EA-KG257T

Fisa tehnica

Garantie
24 Luni Garantie de tip Pick-up & Return

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii