Laptop ASUS ROG Zephyrus M16 GU603HM-K8005, Intel Core i7-11800H, 16inch, RAM 16GB, SSD 512GB, nVidia GeForce RTX 3060 6GB, No OS, Off Black



6.793,28 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

ASUS GU603HM-K8005 Intel Core i7-11800H 16inch WQXGA 165Hz 16GB 512GB M.2 NVMe PCIe 4.0 SSD RTX 3060 NO OS 2Y Off Black GU603HM-K8005

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

INCANTA-TI SIMTURILE

Rapid, elegant si ultrasubtire, Zephyrus M16 ofera o experienta captivanta Windows 10. De la crearea de continut la nivel pro pana la jocul competitiv, totul decurge lin datorita unui procesor Intel® Core® Core™ i9-11900H cu metal lichid si un GPU NVIDIA® GeForce RTX™ 3070. Vezi totul pe un ecran validat QHD 165Hz/3ms Pantone® cu culori 100% DCI-P3 si suport Dolby Vision, incadrat de primele rame super-inguste cu 4 laturi din lume pe un laptop de gaming, pentru un raport ecran-corp extins de 94%. Scufunda-te in sunetul surround oferit de sase difuzoare Dolby Atmos® si woofere duale de anulare a fortei, care imbogatesc orice fel de divertisment.

SCUFUNDA-TE IN ACTIUNE

Aproape fara rama, la un raport ecran-corp de 94%, display-ul QHD este captivant si profund. Gameplay-ul HIGH-FPS este mai bogat, avand un echilibru mai mare al detaliilor de inalta rezolutie, o rata de reimprospatare de 165Hz si un timp de raspuns de 3ms. Vezi acuratetea culorilor cu spectru complet datorita validarii ® Pantone si 100% DCI-P3, ideale pentru jucatorii care creeaza si ei. Un raport de aspect inalt 16:10 extinde vizualizarile, facand usoara mentinerea comenzilor critice la vedere.

Viteza, puterea si portabilitatea se intalnesc intr-un echilibru perfect in Zephyrus M16. Carcasa ultrasubtire gazduieste un procesor puternic Intel® Core™ i9-11900H din a 11-a generatie, cu grafici NVIDIA® GeForce RTX™ 3070. Cu pana la 48 GB de DDR4-3200 RAM si un spatiu de stocare ultratapid PCIe® Gen 4 de pana la 2TB, treburile zilnice si multitasking-ul vor fi mult mai usoare. Timpii de incarcare ultrarapizi fac gamingul si crearea de continut mai rapide ca niciodata.

180° ERGOLIFT

Deschide-ti unghiul de vizualizare cu balamalele 180° ErgoLift. Laptopurile clasice au o raza limitata de miscare, dar Zephyrus M16 iti permite sa deschizi ecranul complet pana in spate, astfel ca este mai usor sa imparti experienta cu altii sau sa gasesti unghiul perfect pentru tine.

RACIREA INTELIGENTA ACTIVEAZA PUTEREA SILENTIOASA

Filosofia racirii inteligente de la ROG imbina functiile si setarile potrivite pentru a-ti asigura cea mai buna experienta pentru fiecare tip de carcasa. La Zephyrus M16, componenta de metal lichid raceste procesorul. MOdulul terman 2.0 de auto-curatare indeparteaza praful pentru a imbunatati stabilitatea pe termen lung, in timp ce ventilatoarele Arc Flow fans sunt proiectate pentru a genera un flux de aer impresionant, cu turbulente reduse, asigurand astfel o racire puternica, dar silentioasa.

SCUFUNDA-TE IN SUNETUL SUBLIM

Streamingul, inregistrarea si jocurile sunt simplificate cu sistemul audio cu mai multe fatete al lui Zephyrus M16. Avand tehnologie Dolby Atmos®, cu tweetere duble si woofere cu forta duala de anulare, acustica este armonios echilibrata, iar certificarea Hi-Res te asigura de suporturi media la cea mai inalta fidelitate. O matrice 3D personalizabila pentru microfon capteaza sunetul intr-o varietate de scenarii, in timp ce sistemul de inteligenta artificiala pentru anularea zgomotului clarifica sunetul din fluxul tau si din fluxurile primite.

3D MIC ARRAY

Cele trei moduri pentru matricea de microfoane integrata iti ofera un control mai mare asupra intrarii. Modul Cardioid capteaza sunetul chiar din fata laptopului, minimizand in acelasi timp intrarea din spate, facandu-l ideal pentru streaming si jocuri. Modul Stereo utilizeaza canalele din dreapta si din stanga pentru a inregistra un peisaj sonor mai larg pentru muzica live sau alte experiente captivante. Modul Omnidirectional preia sunetul din toate directiile in mod egal pentru apeluri de grup mai clare.

MAI USOR - MAI SUBTIRE - MAI PORTABIL

Joaca-te, transmite si codeaza de oriunde. Ultrarapidul sistem Ultrafast Thunderbolt™ 4 iti permite sa te conectezi comod, din mers, la cele mai recente dispozitive, cum ar fi GPU-uri externe puternice sau statii de andocare. Incarcarea prin USB-C iti permite sa incarci de la pachetele de alimentare portabile, astfel incat sa nu mai trebuiasca sa cauti o priza atunci cand bateria se descarca. Deconecteaza-te si relaxeaza-te cu pana la 10 ore de autonomie a bateriei.

*Teste ale bateriei efectuate de ASUS utilizand scenariul de redare video implicit.

Configuratia testului: ROG Zephyrus M16 GU603HR, FHD 144Hz LCD panel, Intel® Core™ i7-11800H, GeForce RTX 3070, 1TB PCIe® 4.0 x4 SSD. Setarile testului: Wi-Fi pornit, fara conectare la un punct de acces, luminozitatea display-ului setata la 150 niti.

O SCLIPIRE DE GENIU

Mentine un profil ascuns cu o noua tastatura Stealth Type care pastreaza apasarea tastelor sub 30 dB. Introduci rapid comenzi complexe cu N-key, care asigura inregistrarea fiecarei apasari, iar tehnologia Overstroke reduce punctul de actionare al fiecarei taste pentru o introducere fara efort. De asemenea, navigarea este mai usoara si mai lina cu ajutorul touchpad-ului cu 20% mai mare si mai precis.

CONECTIVITATE FLEXIBILA

O varitate de porturi I/O te tine conectat si iti mareste productivitatea, oriunde ai fi. Ultra-versatilul port Thunderbolt 4 cu DisplayPort™ 1.4 si Power Delivery 3.0 este completat de trei porturi USB 3.2 Type-A pentru mouse-ul de gaming, gamepad, dar si pentru alte accesorii. Un slot MicroSD le usureaza creatorilor munca de a trage, a edita si a procesa seturi mari de date.

Asus
GU603HM-K8005

Fisa tehnica

Familie procesor
Core i7
SSD
512 GB
Garantie
24 luni
Rezolutie video (pixeli)
2560 x 1600
Sistem de operare
fara sistem de operare
Placa video
NVIDIA GeForce RTX 3060
Memorie (DIMM or SODIMM la AllinOne)
16 GB DDR4
Diagonala display
16.0 inch

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii