Laptop ASUS Gaming 13.4'' ROG Flow X13 GV301QC, WQUXGA Touch, Procesor AMD Ryzen™ 9 5900HS (16M Cache, up to 4.6 GHz), 16GB DDR4X, 1TB SSD, GeForce RTX 3050 4GB, No OS, Off Black



6.833,61 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

Asus|GV301QC-K5019|NOTEBOOK|13.4 inch|WQUXGA 3840 x 2400|AMD Ryzen 9|5900HS |3.1 GHz|Mem 16 GB|SSD 1 TB|RTX 3050|Video 4 GB|Wireless|Bluetooth|Tastatura Iluminata|Li-ion|4 Celule|1xHDMI|720P HD cam|Greutate 1.3 kg|Black

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

SISTEM COMPACT DE MARE IMPACT

Sistemele puternice pentru jocuri nu au fost niciodata atat de flexibile si portabile precum solutia 2-in-1 ROG Flow X13. Acum poti face mai multe oriunde ai fi cu cele mai noi procesoare si solutii grafice GeForce® RTX. Bucura-te de o experienta perfecta in jocuri cu ajutorul afisajului  WQUXGA.

 

 

PERFORMANTA - PUTEREA FLEXIBILITATII

Alege un format compact fara a face compromisuri din punct de vedere al performantelor. In ciuda carcasei ultra-usoare si compacte, ROG Flow X13 se achita cu succes de toate sarcinile de utilizare datorita procesoarelor de ultima generatie. O placa video dedicata GeForce® RTX iti permite sa te bucuri de o experienta foarte cursiva in jocuri. Te poti misca mai liber ca niciodata si crea, transmite si juca oriunde ti-ai dori.

 

 

DESIGN CONVERTIBIL LA 360 DE GRADE - PREGATESTE-TE SA TE DAI PESTE CAP

Balamaua cu deschidere la 360° ofera un nivel ridicat de flexibilitate si iti permite sa-ti urmezi fluxul creativ. Ridica capacul pentru a bucura de munca sau distractie. Schimba in modul suport pentru a-ti partaja ecranul sau in modul cort pentru spatii restranse, si bucura-te de o solutie de racire imbunatatita ce reduce temperaturile procesorului cu pana la 8°C. Impinge ecranul inapoi pentru a te bucura de o tableta cu ecran de control tactil ce ofera suport pentru stylus activ, ce iti permite sa desenezi si sa iei notite. Acest nivel de versatilitate face din ROG Flow X13 un sistem cu adevarat revolutionar.

 

 

DISPLAY - EXTINDE-TI CAMPUL VIZUAL

Ecranul cu margini foarte subtiri ofera un raport de aspect al imaginilor mai ridicat, cu suficient spatiu pentru bare de instrumente si ferestre. Suportul tactil si pentru dispozitive de tip stylus echilibreaza experienta vizuala cu un nivel de utilizare mult mai intuitiv pentru divertisment si creatii artistice.

 

 

Ecran de control tactil

Navigheaza printre ferestre, misca paginile active si noteaza-ti toate ideile cu ajutorul ecranului de control tactil de calitate superioare oferit de ROG. Acopert cu Sticla Corning Gorilla Glass, acesta ofera un nivel ridicat de rezistenta impotriva zgarieturilor din timpul utilizarii zilnice, astfel incat vei putea apasa, translata sau nota fara probleme. Accesorizeaza Flow X13 cu ASUS Pen pentru a beneficia de avantajele in ceea ce priveste cursivitatea oferite de catre acest stylus indiferent ca schitezi, scrii sau doar iti notezi urmatoarea idee fantastica.

 

Validare Pantone

Vezi imagini in culori reale cu ajutorul afisajului Validat PANTONE®. Fiecare panoul de nivel IPS este calibrat din fabrica pentru a garanta faptul ca fiecare culoare pe care o vezi este precisa conform paletei Pantone, recunoscuta ca standard la nivel mondial. Acuratetea superioara a culorilor le permite artistilor, designerilor si creatorilor de continut sa isi extinda portofoliile profesionale, dar sa se bucure si de experiente superioare in jocuri folosind acelasi dispozitiv portabil.

 

Sincronizare adaptiva

Bucura-te de experiente de jocuri mai cursive si mai imersive ca niciodata. Cu tehnologia de Sincronizare Adaptiva (Adaptive-Sync), rata de reimprospatare a afisajului se sincronizeaza cu rata de afisare a cadrelor oferita de GPU pentru a reduce intarzierile, minimaliza tremurul de imagine si elimina artefactele vizuale ce iti pot distrage atentia in jocuri.

 

SISTEM DE RACIRE - RECE SUB PRESIUNE

Pentru a putea elibera un nivel ridicat de performanta intr-un dispozitiv cu diagonala de 13” am optimizat fiecare aspect al sistemului nostru de racire. Modulul nostru termic cu auto-curatare dispune de heatpipe-uri aplatizate conectate la mai multe radiatoare si iesiri ventilator decat de obicei in cazul unor dispozitive de dimensiuni mici, in timp ce compusul din metal lichid mentine functionarea procesorului la temperaturi optime. Aceasta solutie de racire completa face posibile performante superioare pe termen lung.

 

PORTABILITATE

Calatoreste mai mult cu ajutorul sistemului foarte economic din punct de vedere al consumului ROG Flow. Oferind pana la 10 ore* de redare continut video, acesta iti permite sa te distrezi, dar si sa duci cu succes la indeplinire toate sarcinile de lucru, oriunde te-ai afla. Incarcatorul de 100W Tip-C inclus este mult mai mic si mai usor decat adaptoarele standard pentru laptopurile dedicate gaming-ului, dar iti permite sa fii gata de lucru foarte repede. Bateriile externe compatibile USB-C iti pot extinde autonomia in timpul utilizarii portabile, astfel incat nu va mai trebui sa te aflii in permanenta in cautarea unei prize de alimentare.

 

*Testele de autonomie ale bateriei efectuate de catre ASUS in Octombrie, 2020 utilizand scenariul de rulare video sub Windows. Configuratia sistemului de test: ROG Flow X13 GV301QH, ecran LCD FHD(WUXGA), AMD Ryzen™ 7 5800HS, 512GB PCIe® 3.0 x4 SSD, 16 GB RAM.Setarile de testare: WiFi activat fara conectare la Access Point, luminozitatea ecranului setata la 150 cd/m2, iluminarea spate la 84%. Autonomia reala a bateriei poate varia in functie de configuratia produsului, conditiile de utilizare, scenariile de utilizare si setarile sistemului de administrare a energiei. Autonomia bateriei va scadea pe parcursul duratei de utilizare a acesteia.

 

 

TASTATURA - TASTATURA COMPLETA. CONFORT MAXIM IN UTILIZARE.

Tasteaza intr-o maniera mai confortabila cu ajutorul tastaturii de 15” extinsa de la o margine la cealalta a carcasei. Am regandit organizarea interfetelor de conectivitate pentru a putea instala o tastatura cu un design complet, in stil desktop, intr-o carcasa de 13”. Fiecare tasta este curbata pentru o experienta mai buna la atingere, iar tastele separate de acces rapid iti ofera accesul rapid la cele mai importante functii. Butonul de autentificare printr-o singura apasare poate fi apasat cu usurinta in orice mod, permitandu-ti sa te autentifici intr-o maniera la fel de intuitiva ca deblocarea unui telefon.

 

 

SISTEM AUDIO - SUNET CU O CLARITATE DE CRISTAL

Sunetul surround virtual pe 5.1.2 canale motorizat de tehnologia Dolby Atmos te pune in centrul actiunii. Ridica nivelul de volum pentru a te bucura de un sunet mai puternic si dinamic. Tehnologia de Anulare Bi-directionala a Zgomotului de Fundal cu Suport AI indeparteaza sunetul de fundal nedorit pentru a face transmisiunile de continut, convorbirile si inregistrarile mai clare ca niciodata. Filtreaza toate zgomotele nedorite pentru a te asigura ca intreaga ta viziune creativa este perceputa foarte clar.

 

 

ANULARE BI-DIRECTIONALA A ZGOMOTULUI CU SUPORT AI

Tehnologia noastra avansata de Anulare Bi-Directionala a Zgomotului de Fundal cu Suport AI functioneaza pentru orice dispozitiv ce incarca continut dar si pentru conexiunile de descarcare, permitandu-ti sa elimini atat zgomotul inregistrat de microfonul tau cat si cel prezent in apelurile video sau audio receptionate. Setarile de anulare a zgomotului de fundal pot fi chiar personalizate in functie de aplicatiile rulate, filtrand aplicatii specifice cum ar fi conversatiile de voce fara a afecta sunetul din jocuri, unde un nivel de claritate foarte ridicat este extrem de important. Tehnologia noastra de anulare a zgomotului de fundal ruleaza cu suportul procesorului, eliberand astfel GPU-ul pentru a permite maximizarea performantelor in jocuri.

 

CONECTIVITATE - TRANSFORMA-TI EXPERIENTA DE UTILIZARE

In ciuda dimensiunilor reduse, modelul ROG Flow X13 dispune de toate interfetele de conectivitate de care ai avea nevoie pentru o statie de lucru sau de lupta profesionista. Poti conduce afisaje multiple. Te poti conecta la un televizor cu diagonala mare. Iti poti folosi accesoriile USB favorite. Ai nevoie de mai mult? Conecteaza ROG XG Mobile prin intermediul interfetei noastre exclusive pentru a imbunatati performantele grafice si adauga foarte rapid porturi suplimentare. Aceste optiuni foarte versatile iti permit sa faci mai multe in orice situatie.

Asus
GV301QC-K5019

Fisa tehnica

Familie procesor
AMD Ryzen 9
SSD
1 TB
Garantie
24
Rezolutie video (pixeli)
3840 x 2400
Sistem de operare
fara sistem de operare
Placa video
NVIDIA GeForce RTX 3050
Memorie (DIMM or SODIMM la AllinOne)
16 GB DDR4
Diagonala display
13.4

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii