Laptop 2-in-1 ASUS ROG Flow X13 GV301QC-K6017, AMD Ryzen 9 5900HS, 13.4inch Touch, RAM 16GB, SSD 1TB, nVidia GeForce RTX 3050 4GB, No OS, Off Black



5.568,91 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

Jocurile Windows 10 puternice nu au fost niciodata la fel de flexibile sau portabile ca in ROG Flow X13 2-in-1. Faceti mai multe pe drum cu pana la cele mai recente Ryzen ™ 9 5980HS CPU si GeForce ® GTX GPU. Optionalul XG Mobile eGPU imbunatateste grafica la cerere cu pana la un GeForce RTX ™ 3080. Perfectionati-va jocul cu o gama de afisaje 4K UHD sau 120Hz FHD. Distingeti-va cu Supernova Edition amplificata, care are o placuta ROG colorata. Oriunde te duce fluxul tau creativ: mergi cu el.

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

FACETI VALURI

Rapid. Fluid. Flexibil. Primul nostrum dispozitiv de jocuri de 13” intruchipeaza versatilitatea, schimbandu-si forma in mod liber cu o balama de 360 grade. Treceti la editia Supernova pentru o placuta de identificare din metal ultraviolet cu stalucire irizata. Liniile texturate de pe sasiu intaresc structura acestuia si adauga aderenta pentru o transportare usoara. Un design cu profil redus intra usor in genti agglomerate, lasand mai mult spatiu pentru echipamentul dvs preferat de jocuri.

FLEXEAZA-TI PUTEREA

Mic fara sa sacrifici puterea. Chiar si cu un sasiu ultra-usor, compact, ROG Flow X13 accelereaza sarcinile cu procesoare de ultima generatie pana la un Ryzen ™ 9 5980HS in editia Supernova. GeForce ® GTX GPU face jocul de zi cu zi fin si matasos. Mutati-va mai liber ca oricand si creati, redati in flux si jucati oriunde starea de spirit va loveste.

MAI RAPID, MAI LIBER SI MAI FLEXIBIL

ROG XG Mobile reinventeaza grafica externa prin combinarea performantei si versatilitatii cu portabilitatea reala. In ciuda faptului ca este de 6% din dimensiunea eGPU-urilor tipice, acest dispozitiv valorifica pana la GPU GeForce RTX ™ 3080 tactata la 1810 MHz la 150 W cu ROG Boost. Interfata noastra exclusiva evita blocajele obisnuite si adauga latime de banda dedicata pentru un hub I / O integrat. Adaptorul incorporat alimenteaza eGPU si laptopul, astfel incat sa puteti calatori usor.

* XG Mobile trebuie sa fie conectat la o priza pentru a functiona.

ARATA BINE, JOACA FARA PROBLEME

ROG XG Mobile este alegerea suprema pentru jocuri flexibile si crearea de continut. Liniile lungi si curgatoare se infasoara in jurul sasiului si evoca vizual versatilitatea ROG Flow X13. Canelurile texturate adauga aderenta pentru o transportare usoara, iar configurarea mobila este simpla cu suportul incorporat. Taierile de precizie creeaza un orificiu de racire tipografic care lumineaza numele ROG intr-o stralucire purpurie.

PREGATESTE-TE SA-L ROTESTI

Balamaua 360 ° deschide flexibilitate pentru a va urmari fluxul. Ridicati capacul pentru lucru si joaca. Treceti in modul stand pentru a partaja modul ecran sau cort pentru spatii stramte si obtineti o racire imbunatatita care scade temperaturile procesorului cu pana la 8 ° C *. Impingeti ecranul inapoi pentru a va bucura de o tableta cu ecran tactil, cu suport activ pentru stylus pentru a desena si a lua notite. Versatilitatea de acest fel face ca ROG Flow X13 sa fie o adevarata revolutie.

* Daca nu se specifica altfel, cifrele se bazeaza pe performanta teoretica. Cifrele reale pot varia in situatii din lumea reala.

* Pentru a functiona, XG Mobile trebuie sa fie conectat la o priza.

EXTINDETI-VA VIZUALIZAREA

Versatilitatea Flow X13 se extinde la o gama de afisaje care adapteaza experienta pentru jocuri serioase sau creativitate. Mergeti 4K si scufundati-va in detaliile Ultra HD sau mergeti la 120Hz FHD pentru jocuri super-netede. Ambele afisaje de la margine la margine au un raport de aspect mai inalt, cu mai mult spatiu pentru bare de instrumente si file. Suportul pentru atingere si stilou echilibreaza experienta vizuala cu o intrare mai intuitiva pentru divertisment si arta.

RACIREA MASIVA PERMITE DIMENSIUNI MAI MICI

Pentru a dezlantui performantele high-end intr-un dispozitiv de 13 ”, am reglat fiecare aspect al sistemului nostru de racire. Modulul nostru termic cu autocuratare are conducte de caldura plate conectate la mai multe radiatoare de dimensiuni mari si prize de ventilator decat de obicei pentru un sistem atat de mic, in timp ce compusul din metal lichid mentine CPU-ul functionand la temperaturi optime. Aceasta racire cuprinzatoare permite performante mai puternice, care dureaza.

Asus
GV301QC-K6017

Fisa tehnica

Familie procesor
AMD Ryzen 9
SSD
1 TB
Garantie
24
Rezolutie video (pixeli)
1920 x 1200
Sistem de operare
fara sistem de operare
Placa video
NVIDIA GeForce RTX 3050
Memorie (DIMM or SODIMM la AllinOne)
16 GB DDR4
Diagonala display
13.4

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii