Laptop ASUS VivoBook M513UA-L1297, AMD Ryzen 5 5500U, 15.6inch, RAM 8GB, SSD 512GB, AMD Radeon Graphics, No OS, Indie Black



2.607,56 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

Asus|M513UA-L1297|NOTEBOOK|15.6 inch|FHD 1920 x 1080|AMD Ryzen 5|5500U|4.0 GHz|Mem 8 GB|SSD 512 GB|Wireless|Bluetooth|Li-ion|3 Celule|1xHDMI|720p HD cam|Greutate 1.8 kg|Black

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

ASUS VIVOBOOK 15

Lucrezi in stilul tau

Finisat in culori atragatoare si o tasta Enter finisata intr-un galben puternic, ASUS VivoBook 15 ofera un plus de stil si dinamism sarcinilor de utilizare zilnica. Echipat cu un Procesor Mobil AMD Ryzen™ 7, VivoBook 15 iti ofera puterea de care ai nevoie pentru a-ti duce la indeplinire sarcinile de utilizare. De asemenea, acesta dispune de o solutie de stocare duala ce combina vitezele ridicate de transfer ale unei unitati SSD cu capacitatile extinse ale unui HDD, oferindu-ti solutia hibrida perfecta pentru a-ti accelera productivitatea.

EXPRIMA-TE PRIN CULORI

VivoBook 15 te ajuta sa-ti depasesti limitele, iar aspectul sau curajos te ajuta sa-ti exprimi stilul personal. Alege intre variantele de culori curajoase Bespoke Black (Negru Personal), idealistica Dreamy White (Alb de Vis) sau puternica Cobalt Blue (Albastru Cobalt) ce te ajuta sa-ti exprimi mai bine stilul personal. Iar daca esti suficient de aventuros, poti alege intre variantele fara compromisuri Negru Independent (Indie Black), futurista Transparent Silver (Argintiu Transparent) si foarte interesanta Hearty Gold (Auriu Inimos) cu un capac metalic.

SPUNE SALUT! INTREGII LUMI

Tematica continua la interior, unde tasta Enter in culori complementare este pusa imediat in evidenta la deschiderea capacului.

IMAGINI DE CALITATE SUPERIOARA CU NANOEDGE

Afisajul cu margini foarte subtiri NanoEdge ofera o experienta de vizualizare expansiva si imersiva, facand posibila utilizarea unui ecran de dimensiuni mai mari intr-o carcasa compacta. Afisajul Full HD ofera de asemenea unghiuri largi de vizualizare si un nivel exceptional de reproducere a culorilor, pentru imagini cu adevarat puternice si vii.

TE INSOTESTE PRETUTINDENI

VivoBook 15 te ajuta sa fii productiv dar sa te si distrezi, oriunde te-ai afla. Cu o greutate de doar 1.7kg si un profil ultra-subtire, VivoBook 15 poate fi strecurat usor in geanta pentru a-l putea folosi absolut oriunde.

ACCELEREAZA-TI PRODUCTIVITATEA

Echipat cu un Procesor Mobil de ultima generatie AMD Ryzen™ 7, VivoBook 15 ofera performantele de care ai nevoie pentru a duce la indeplinire orice sarcina de lucru. De asemenea, este echipat cu o unitate SSD PCIe® de capacitate ridicata pentru stocare ultra-rapida.

MAI MULT SPATIU DE STOCARE, VITEZE SUPERIOARE

VivoBook 15 este echipat cu o solutie de stocare a datelor duala, ce iti ofera acces ultra-rapid la date si o capacitate de stocare exceptionala. Unitatea SSD ofera un timp de raspuns ultra-rapid si timpi foarte scazuti de incarcare a aplicatiilor, in timp ce unitatea HDD poate fi folosita pentru a stoca cantitati mari de date, cum ar fi filmele, colectiile de jocuri si albumele foto. Bucura-te de varianta de stocare optima, beneficiind de performante SSD si capacitati de stocare mari, de tip HDD.

AUTENTIFICARE PRINTR-O SINGURA APASARE

Accesarea laptopului tau ASUS VivoBook 15 nu a fost niciodata mai usoara sau mai sigura. Datorita senzorului pentru amprente inclus in touchpad si al functiei Windows Hello, nu va mai trebui sa tastezi parola de fiecare data cand te autentifici — o simpla apasare este suficienta!

EXPERIENTA DE TASTARE PERFECTA

Tastatura iluminata de dimensiuni complete instalata pe modelul VivoBook 15 este perfecta pentru lucrul in medii slab iluminate. Structura sa rezistenta dintr-o singura bucata si cursa de 1.44mm a tastelor ofera o experienta de tastare foarte confortabila

CONECTAND POSIBILITATILE

VivoBook 15 este echipat cu interfata reversibila USB 3.2 Gen 1 Tip-C™ ce permite conectarea din orice directie, usurand astfel utilizarea diverselor accesorii. Sistemul include porturi USB 3.1 Gen 1 si USB 2.0, iesire HDMI si un cititor de carduri microSD — astfel incat vei putea conecta cu usurinta toate perifericele tale curente, dar si afisaje si monitoare externe, rapid si usor.

Asus
M513UA-L1297

Fisa tehnica

Familie procesor
AMD Ryzen 5
SSD
512 GB
Garantie
24
Porturi
1x Combo (audio), 2x USB 2.0, 3x USB 3.0, 1x USB 3.1 Tip C (Gen 1), 1x HDMI
Rezolutie video (pixeli)
1920 x 1080
Sistem de operare
fara sistem de operare
Placa video
AMD Radeon Graphics
Memorie (DIMM or SODIMM la AllinOne)
8 GB DDR4
Diagonala display
15.6 inch

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii