Laptop Lenovo Gaming 16' Legion 5 Pro 16ACH6H, WQXGA IPS 165Hz G-Sync, Procesor AMD Ryzen™ 5 5600H (16M Cache, up to 4.2 GHz), 16GB DDR4, 512GB SSD, GeForce RTX 3060 6GB, No OS, Storm Grey



5.105,88 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

Laptop Lenovo Gaming 16'' Legion 5 Pro 16ACH6H, WQXGA IPS 165Hz G-Sync, Procesor AMD Ryzen™ 5 5600H (16M Cache, up to 4.2 GHz), 16GB DDR4, 512GB SSD, GeForce RTX 3060 6GB, No OS, Storm Grey

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

Performanta de exceptie - Durata bateriei fara compromisuri

Se spune ca in viata se fac multe compromisuri. Unul dintre ele ar fi acela cum ca nu puteti avea o performanta de top si o durata lunga a bateriei pe acelasi laptop. Sau ca un laptop cu o performanta de exceptie trebuie sa fie mare, greu si voluminos. Ei bine, laptop-ul Legion 5 Pro (AMD) este exceptia de la regula. Acum va puteti bucura de o performanta de elita, conceputa pentru jocuri, pe un dispozitiv usor, subtire, caracterizat de o formidabila durata de viata a bateriei, multumita seriei de procesoare mobile AMD Ryzen™ 5000 H. Asadar, nu mai aveti de ce sa faceti vreodata compromisuri cand vine vorba de un laptop pentru jocuri.

Performanta absoluta pentru jucatori si creatori de continut

Unitatea de procesare grafica a laptop-ului Legion 5 Pro, NVIDIA® GeForce RTX™ 30 Series, ofera performanta absoluta pentru jucatori si creatori de continut. Avand la baza Ampere— a doua generatie de arhitectura NVIDIA’s RTX—cu noi Ray Tracing Cores, Tensor Cores, si multiprocesoare de transmitere pentru un salt urias in ceea ce priveste performanta. Experimentati unele dintre cele mai realiste grafici de tip ray-traced, noi functii de exceptie si puterea inteligentei artificiale din cadrul design-urilor subtiri si usoare.

Xbox Game Pass - Descoperiti-va noul joc favorit

Jucati-va peste 100 de jocuri PC de calitate pentru o subscriptie lunara aproape nesemnificativa. EA Play este inclus si va lasa sa beneficiati de numeroase facilitati, precum diferite recompense sau mai mult continut exclusiv. Folositi aplicatia Xbox din PC, pentru a descarca jocuri noi si a va bucura de acestea in aceeasi zi in care sunt lansate. Cu jocuri adaugate mai tot timpul, nu va veti plictisi prea curand.

Extinde-ti zona de joc

Experimentati jocurile cu un ecran QHD de 16” care accepta NVIDIA G-Sync si AMD FreeSync. Se mandreste cu 34% densitate de pixeli crescuta, Dolby Vision ™, suport VESA DisplayHDR ™ 400 si precizie de culoare 100% sRGB cu o luminozitate maxima de peste 500 de nits. Asigurati-va ca sunteti in avans la pachet cu tehnologia overdrive, alimentand rate de reimprospatare de pana la 165Hz si timpi de raspuns de 3 ms.

Optim in ceea ce priveste temperatura. Mai inteligent. Coldfront 3.0.

Extinzand mostenirea sa de viteze maxime de ceas, cu supraincarcare zero in timpul sesiunilor de joc mai lungi, Legion Coldfront 3.0 ridica miza si mai mult, cu un sistem de admisie inteligent, design dublu al ventilatoarelor de tip turbo si sistem de evacuare cu patru canale, cu aripioare termice imbunatatite, orificii de admisie sub fiecare comutator de tastatura si radiatoare. Un nou mod inteligent utilizeaza inteligenta artificiala pentru a optimiza cele mai solicitante titluri de joc, fara prea mult efort, in timp ce Q Control 4.0 va permite sa controlati viteza si tensiunea ventilatorului pentru a trece de la acceleratie totala la o autonomie extinsa a bateriei.

Va prezentam motorul Lenovo Legion AI

Faceti un salt revolutionar in jocurile dvs. cu motorul Lenovo Legion AI Engine, un sistem de solutii AI care ofera cele mai mari framerate-uri ale jocurilor de top AAA.

Loviti puternic - Loviti autentic

Tactil. Receptiv. Precis. Laptop-ul Legion 5 dispune de tastatura Legion TrueStrike. Conceputa pe parcursul a mai multor ani de experienta in aria jocurilor, TrueStrike include comutatoare pentru o aterizare lina cu 1.5mm distanta fata de taste, care avantajeaza un design pentru tranzitie, ceea ce inseamna ca aveti parte de miscari mai accentuate, cu forta egala la fiecare lovire pentru o experienta de intrare imbunatatita. Offline sau online. TrueStrike ofera si un aspect superior, care include taste dedicate media, un numpad, taste sageti mai mari si un trackpad unitar cu iluminare clara din spate.

Sunet captivant 3D

Un sunet mai clar, face jocul sa mearga mai bine, iar Nahimic imbunatateste drastic experienta dumneavoastra printr-un sunet captivant 3D conceput special pentru jocuri. Construiti-va un avantaj competitiv cu functia Sound tracker, care foloseste un indicator vizual, ce indreapta jucatorii spre acea directie de unde provin sunetele predominante. De asemenea, aveti parte de o comunicare clara ca lacrima, intre membrii echipelor. Nahimic nu va lasa doar sa jucati jocul, ci sa-l si traiti.

Lenovo
82JQ00AVRM

Fisa tehnica

Familie procesor
AMD Ryzen 5
SSD
512 GB
Rezolutie video (pixeli)
2560 x 1600
Sistem de operare
fara sistem de operare
Placa video
GeForce RTX 3060
Diagonala display
16.0 inch
Memorie placa video
6GB
Memorie RAM
16GB DDR4
Unit Brutto Volume
0.01411 cubm

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii