Ultrabook ASUS 15.6'' ZenBook Flip 15 UX564EH, FHD Touch, Procesor Intel® Core™ i7-1165G7 (12M Cache, up to 4.70 GHz, with IPU), 16GB DDR4, 1TB SSD, GeForce GTX 1650 4GB, Win 10 Pro, Mineral Grey



6.278,99 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

UltraBook ASUS ZenBook FLIP UX564EH-EZ006R, 15.6-inch, Touch screen, FHD (1920 x 1080) 16:9, Glossy display, IPS-level Panel, Intel(R) Core(T) i7-1165G7 Processor 2.8 GHz (12M Cache, up to 4.7 GHz, 4 cores), NVIDIA(R) GeForce(R) GTX 1650 Max Q, 16GB DDR4 on board, 1TB M.2 NVMe(T) PCIe(R) SSD with 32GB Intel(R) Optane(T) Memory, 802.11ax+Bluetooth 5.0 (Dual band) 2*2, I/O Ports: 1x HDMI 1.4, 1x 3.5mm Combo Audio Jack, 1x DC-in/1x USB 3.2 Gen 1 Type-A, 2x Thunderbolt(T) 4 supports display/SD 4.0 card reader, Smart Amp Technology, Built-in speaker, Built-in array microphone/harman/kardon (Premium), oe4.5, 120W AC Adapter, Output: 20V DC, 6A, 120W, Input: 100~240V AC 50/60Hz universal, 96WHrs, 3S2P, 6-cell Li-ion, Backlit Chiclet Keyboard, Dimensions: 35.60 x 23.08 x 1.99 ~ 1.99 cm, Weight: 1.90 kg, IR webcam with Windows Hello supportTrusted Platform Module (TPM), Mineral Grey, Windows 10 Pro, 2 years Warranty

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

Design ultra-compact

Designul cu 4 margini NanoEdge al ZenBook Flip 15 are rame ultra-subtiri care iti ofera cea mai mare zona de ecran in cel mai mic spatiu fizic. De asemenea, ofera imagini expansive si captivante, fara sa-ti distraga atentia, facand munca sau jocul o adevarata placere.

O incredibila experienta vizuala

Ecranul touchscreen NanoEdge cu margini subtiri de pe ZenBook Flip 15 este validat PANTONE® pentru acuratetea culorilor si are o gama larga 100% sRGB care asigura culori vii. Pentru ingrijirea deosebita a ochilor, a fost certificat de TÜV Rheinland pentru functionare fara tremur, emisii reduse de lumina albastra si reflexii reduse.

Suport precis de stilizare

Artistii, fotografii si designerii vor adora ceea ce poate oferi afisajul NanoEdge, combinat cu stiloul ASUS optional. Ecranul tactil neted ca matasea recunoaste toate cele 4096 de niveluri de senzitivitate la presiune pe care le ofera stiloul ASUS, oferind o experienta imbunatatita care face din ZenBook Flip 15 alegerea perfecta pentru creativitate ocazionala, luarea de notite sau editare intuitiva, in orice aplicatie acceptata.

Creeaza cu Windows Ink

Stiloul ASUS optional functioneaza cu Windows Ink pentru a-ti permite sa creezi note, astfel incat sa captezi idei si detalii din momentul in care apar. Poti folosi de asemenea unealta intuitiva Ink din aplicatiile Microsoft Office pentru a introduce scris de mana sau diferite forme, sa evidentiezi anumite fragmente sau sa editezi manual.

Balamale ErgoLift 360° durabile

Proiectate cu precizie, balamalele ErgoLift 360° de pe ZenBook Flip 15 au o actiune neteda, matasata, care mentine ecranul fix in orice unghi. Ofera versatilitatea de a lucra sau de a te relaxa folosind orice mod pe care il alegi: laptop, cort, stand sau tableta - sau orice altceva intre ele. Balamaua ErgoLift este testata la uzura pentru a asigura o fiabilitate maxima si o liniste sufleteasca totala.

Mecanismul ErgoLift inovativ

Inovativele balamale ErgoLift 360° de pe ZenBook Flip 15 functioneaza pe baza unui mecanism proiectat cu precizie din mai multe rotite mecanice, proiectate pentru a ridica si inclina tastatura intr-o pozitie confortabila pentru tastat, atunci cand ecranul NanoEdge este deschis la mai mult de 135°. Aceasta actiune imbunatateste de asemenea fluxul de aer pentru racire de sub laptop. In modul tableta, mecanismul cu dubla actiune se roteste automat pentru a-i permite ecranului sa se plieze perfect pe baza laptopului. Balamalele ErgoLift duc experienta ZenBook Flip 15 la un cu totul alt nivel.

Performante fara compromis

ZenBook Flip 15 nu face niciun compromis pentru performanta. Fiecare componenta de inalta calitate este aleasa pentru a oferi cele mai bune performante posibile intr-un design ultra-compact, facand din ZenBook Flip 15 o adevarata forta mobila, mai rapida ca niciodata. Orice trebuie sa faci, ZenBook Flip 15 este intotdeauna pregatit si in asteptare.

Grafici de nivel gaming

ZenBook Flip 15 foloseste cele mai noi procesoare de nivel gaming NVIDIA® GeForce® GTX 1650 pentru o performanta grafica de exceptie, oferindu-ti toata puterea vizuala de care ai nevoie pentru editare si vizionare super-lina in 4K UHD, alaturi de editare foto fara efort si grafici de gaming fara eroare.

Conectivitate completa

Un set cuprinzator de conexiuni performante I/O , inclusiv cele mai nou port Thunderbolt™ 4 USB-C®, ii ofera lui ZenBook Flip 15 cea mai buna conectivitate, fara erori, pentru o flexibilitate versatila, indiferent de ceea ce faci, oriunde te-ai afla.

Ajustat cu ASUS WiFi Master Premium

ASUS ofera o gama completa de solutii de conectivitate wireless. WiFi 6 din ZenBook Flip 15 iti permite sa incarci continut online intr-o clipita si este imbunatatit si mai mult de tehnologia exclusiva ASUS WiFi Master Premium, care include ASUS WiFi SmartConnect si ASUS WiFi RangeBoost. WiFi SmartConnect selecteaza automat cea mai buna sursa WiFi, astfel incat laptopul tau sa se conecteze instant la cel mai bun semnal WiFi si la hotspoturile mobile cunoscute. WiFi RangeBoost foloseste mai multe antene pentru a imbunatati transmiterea semnalului si dispune de un senzor de detectare a mediului, RangeBoost - activat prin intermediul aplicatiei MyASUS - pentru a regla dinamic puterea semnalului pentru o acoperire WiFi maxima.

Tehnologia ASUS asistata de inteligenta artificiala

Odata cu cresterea nevoilor de a lucra de la distanta si de conferinte video, am introdus tehnologia ASUS AI Noise-Canceling pentru a asigura cea mai buna experienta de comunicare. Aceasta tehnologie foloseste inteligenta artificiala pentru a izola zgomotul nedorit de vorbirea umana. Functia ClearVoice Mic din aplicatia MyASUS poate filtra zgomotul ambiental, iar modul Multi-Presenter normalizeaza toate vocile individuale din diferite pozitii pentru o calitate optima a apelurilor in conferinta de grup. Functia ClearVoice a difuzorului filtreaza tot zgomotul ambiental, in afara de vorbirea umana - astfel vei auzi ce spun ceilalti. Incearca demonstratia pentru a experimenta diferenta uimitoare pe care o poate face tehnologia AI Noise-Canceling in diferite medii.

Experienta suprema pentru utilizator

De la camera pana la tastatura, sa folosesti ZenBook Flip 15 este totdeauna o experienta satisfacatoare, gratie unui set de functii care maresc productivitatea.

Harman Kardon audio

Pentru a-i oferi lui ZenBook Flip 15 calitati audio fara rival, echipa ASUS a cooperat cu specialistii audio de la Harman Kardon pentru a produce o experienta stereo de inalta calitate si efecte sonore surround care sa te inconjoare cu sunet de calitate cinematografica. Un mic amplificator special asigura volumul maxim cu distorsiuni minime, pentru un sunet puternic si clar. ZenBook Flip 15 ofera cel mai incredibil sunet din orice unghi!

Asus
UX564EH-EZ006R

Fisa tehnica

Familie procesor
Core i7
SSD
1 TB
Garantie
24 luni
Rezolutie video (pixeli)
1920 x 1080
Sistem de operare
Windows 10 Pro
Placa video
NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB
Memorie (DIMM or SODIMM la AllinOne)
16 GB DDR4
Diagonala display
15.6 inch

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii