Laptop ASUS Vivobook Pro 15 K3500PA-KJ267, Intel Core i5-11300H, 15.6inch, RAM 16GB, SSD 1TB, Intel Iris Xe Graphics, No OS, Quiet Blue



3.398,32 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

Asus|K3500PA-KJ267|NOTEBOOK|15.6 inch|FHD 1920 x 1080|Intel Core i5|11300H|3.1 GHz|Mem 16 GB|SSD 1TB||Wireless|Bluetooth|Li-ion|3 Celule|1xHDMI|720p HD cam|Greutate 1.65 kg|Quiet Blue

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

Este timpul sa arati lumii noua ta viziune vibranta! Vivobook Pro 15 iti permite sa iti exprimi adevaratele culori, cu ecranul sau viu si uimitor NanoEdge de 15 inci si sunetul uimitor, certificat Harman Kardon. Vivobook Pro 15 te scufunda in ceea ce ai de facut, fie ca este vorba de munca sau de divertisment. Alimentat de cele mai noi procesoare mobile pana la Intel® H Series din a 11-a generatie, cu grafica ce ajunge pana la NVIDIA GeForce RTX 3050 si un sistem de racire cu doua ventilatoare, precum si cu solutia ultra-rapida WiFi 6, acest extrem de stilat Vivobook Pro 15 este cheia pentru a-ti exprima adevaratul potential.

 

PERFORMANTE - Dezlantuie posibilitatile

Vivobook Pro 15 este proiectat si pregatit sa te insoteasca in calatoria ta de a descoperi lucruri noi. Indiferent ce ai de facut — navighezi, creeazi sau te joci — procesorul mobil pana la Intel® H Series de a 11-a generatie si placa video pana la NVIDIA® GeForce® RTX™ 3050, memoria pana la 16 GB si solutia de stocare pana la 1 TB PCIe® SSD iti ofera toata puterea de care ai nevoie pentru a-ti pune in aplicare ideile. Placile video GeForce RTX ofera capabilitati de trasare cu raze accelerate de hardware si functii AI speciale pentru creatorii profesionisti, care au nevoie de performante de urmatorul nivel. Randeaza mai repede, transmite mai clar si editeaza videoclipuri mai bine cu laptopurile si sistemele desktop cu GPU Nvidia.

 

CULORI - Iti inspira adevarata identitate

Lasa-l pe Vivobook Pro 15 sa te inspire sa faci o schimbare, prin culorile sale unice si indraznete, care reflecta perspectivele tale pozitive si diverse. Alege dintre linistitorul Quiet Blue si tinerescul Cool Silver — alege-l pe cel care iti exprima cel mai bine identitatea!

 

DESIGN - Proiectat sa impresioneze

Uita de obisnuit, alege Vivobook. Logo-ul 3D unic ASUS, cu modelul sau de chevron anodizat si textura tactila, produce entuziasm chiar inainte de a deschide capacul. Exploreaza mai departe si vezi cum designul expresiv se continua sub capac, avand in prim plan o tasta Enter cu dungi de avertizare.

 

USOR - Pregatit sa ajunga oriunde

Vivobook Pro 15 te mentine productiv si distrat, chiar si atunci cand esti in deplasare. Cu o greutate totala de numai 1.65 kg, Vivobook Pro 15 intra cu usurinta in rucsac si ajunge acolo unde mergi si tu. Deci, iesi in lume si arata-le tuturor cine esti!

 

TERMICA - Ramane rece, iar tu ramai productiv

Caldura este inamicul performantelor. Vivobook Pro 15 este totdeauna rece, datorita sistemului sau de racire extrem de eficient, cu doua ventilatoare. Acest design avansat de racire asigura faptul ca laptopul tau ramane rece pentru a-ti oferi performantele maxime, oriunde si oricand. Tehnologia ASUS IceCool Plus maximizeaza performanta chiar si in aceasta carcasa usoara si subtire - din aplicatia MyAsus poti selecta dintre 3 profiluri de ventilare, in functie de nevoile tale.

 

DISPLAY - Extinde-ti viziunea cu NanoEdge

Extinde-ti viziunea dincolo de granite cu ecranul NanoEdge pe trei laturi al lui Vivobook Pro 15. Acesta iti ofera o experienta de vizualizare imersiva si vie, pe un spatiu extins, minimizand in acelasI timp dimensiunile generale ale laptopului, pentru a-i oferi lui Vivobook Pro 15 o amprenta ultra-compacta. Vivobook Pro 15 foloseste mai putin spatiu pe birou, facandu-ti mai mult loc sa te extinzi.

 

WIFI MASTER PREMIUM - O conexiune mai rapida catre viitor

Lasa-ti biroul in urma si paseste in viitor — fie ca lucrezi de acasa, de la o cafenea sau din aeroport. Spatiul tau de lucru poate fi oriunde iti doresti. Vivobook Pro 15 este echipat cu WiFi 6 (802.11ax), care ofera viteze super-rapide in retea, pentru transfer rapid de fisiere mari, experiente responsive in gaming-ul online si apeluri video super-netede. Este imbunatatit si mai mult de tehnologia ASUS WiFi Master: aceasta vine cu ASUS WiFi SmartConnect, care selecteaza automat cea mai buna sursa WiFi, pentru ca laptopul sa se conecteze pe nesimtite la cel mai bun semnal WiFi si la hotspoturile mobile cunoscute.

 

AUDIO - Sunet premium care iti zguduie lumea

Bucura-te de sistemul audio incredibil, certificat Harman Kardon, din Vivobook Pro 15. Cu Vivobook Pro 15, filmele si jocurile tale sunt aduse la viata cu un sunet captivant.

 

ANULAREA ZGOMOTULUI DE FUNDAL - Tehnologie audio de ultima generatie cu AI

Cresterea nevoii de munca de la distanta si a conferintelor video, ne-a facut sa implementam tehnologia ASUS de anulare a zgomotului cu AI, pentru a asigura cea mai buna experienta. Tehnologia ASUS de anulare a zgomotului cu AI foloseste invatarea automata pentru a izola zgomotul nedorit de vorbirea umana. In modul Multi-prezentatori, functia ClearVoice Mic din aplicatia MyASUS poate filtra zgomotul ambiental si normaliza toate vocile individuale din diferite pozitii, pentru o calitate optima a apelurilor de conferinta in grup. Functia ClearVoice Speaker filtreaza toate zgomotele ambientale, in afara de vorbirea umana - asa ca vei putea auzi ceea ce spun toti ceilalti.

 

Sigur si securizat

Cu scutul webcam integrat si senzorul de amprenta incorporat, Vivobook Pro 15 are grija de confidentialitatea si de securitatea ta.

Pastreaza-ti intimitatea

Intimitatea este importanta, astfel ca am dotat Vivobook Pro 15 un scut integrat care gliseaza peste camera web, pentru confidentialitate instanta. Gliseaza-l si te va proteja de ochii curiosilor si de neplaceri.

   

Autentificare cu o singura atingere integratain butonul de pornire

Sa accesezi Vivobook Pro 15 nu a fost niciodata mai simplu si mai sigur. Cu senzorul de amprenta3 incorporat in butonul de pornire si cu Windows Hello, nu mai este nevoie sa iti introduci parola de fiecare data — nu e nevoie decat de o singura atingere.

   

Toate conexiunile posibile

Vivobook Pro 15 te mentine complet conectat, cu o gama larga de porturi I/O care include USB 3.2 Gen 1 Type-C® (USB-C®) cu functia "orice parte in sus", porturi USB 3.2 Gen 1 Type-A si USB 2.0, precum si un port HDMI si un cititor de carduri microSD - astfel incat sa iti poti conecta cu usurinta cele mai noi periferice, monitoare sau proiectoare. In plus, suportul Thunderbolt™ 4 USB-C® Easy Charge inseamna ca laptopul tau Vivobook Pro 15 poate fi folosit cu o gama variata de incarcatoare USB-C standard de 5-20 V. Te poti bucura de incarcare ultra-rapida, fara probleme, cu orice incarcator certificat Power Delivery, inclusiv cu adaptorul de incarcare rapida ASUS 120-wati care vine impreuna cu laptopul.

 

TASTATURA ILUMINATA - Adevarata experienta de tastare

Interactiunea cu Vivobook Pro 15 este mai usoara ca niciodata. Am optimizat touchpad-ul si l-am marit cu 27%4, oferindu-ti un control mai neted si mai responsiv. Tastatura iluminata de dimensiuni complete de pe Vivobook Pro 15 este perfecta pentru lucrul in medii cu lumina slaba. Proiectata ergonomic, constructia sa robusta, dintr-o singura bucata, si cursa tastelor de 1,35 mm ofera o experienta de tastare extrem de confortabila.

 

MYASUS - Profita la maximum de laptopul tau cu MyASUS

MyASUS este modalitatea usoara de a accesa aplicatiile ASUS care te ajuta sa profiti mai mult de Vivobook Pro 15. Conecteaza-ti telefonul iOS sau Android cu laptopul, optimizeaza performanta sau contacteaza serviciul de asistenta post-vanzare. De asemenea, poti profita de o gama larga de aplicatii populare de descarcat si oferte exclusive!

Asus
K3500PA-KJ267

Fisa tehnica

Familie procesor
Core i5
SSD
1 TB
Garantie
24
Rezolutie video (pixeli)
1920 x 1080
Sistem de operare
fara sistem de operare
Placa video
Intel Iris Xe Graphics
Memorie (DIMM or SODIMM la AllinOne)
16 GB DDR4
Diagonala display
15.6 inch

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii