Laptop ASUS ExpertBook B1500CEAE cu procesor Intel® Core™ i5- 1135G7, 15.6", Full HD, 8GB, 256GB SSD, Intel Iris Xᵉ Graphics, Windows 10 Pro, Star Black



3.130,25 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

Laptop ASUS ExpertBook B1500CEAE cu procesor Intel® Core™ i5- 1135G7, 15.6", Full HD, 8GB, 256GB SSD, Intel Iris Xᵉ Graphics, Windows 10 Pro, Star Black

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

Laptop ASUS ExpertBook B1500CEAE cu procesor Intel® Core™ i5- 1135G7, 15.6", Full HD, 8GB, 256GB SSD, Intel Iris Xᵉ Graphics, Windows 10 Pro, Star Black 

 

 

ASUS ExpertBook B1 este croit pentru afaceri, facandu-l alegerea inteligenta pentru startup-uri ambitioase, organizatii educationale stabile si pentru firmele in dezvoltare de toate marimile. Ofera performante uriase, rezistenta de grad militar si o posibilitate extinsa de personalizare pentru afacerea ta. Este construit sa preia cu incredere orice sarcina, gratie unui set complet de interfete de conectare, un Wifi 6 ultrarapid si tehnologie de anulare a zgomotului de ultima ora, care foloseste inteligenta artificiala. ExpertBook B1 iti eficientizeaza fluxul de lucru pentru a te mentine productiv.

 

Performante pe toate planurile

Iti ofera toata puterea de care ai nevoie pentru a-ti face treaba. In combinatie cu memoria care poate ajunge pana la 48 GB, B1 este laptopul de business care face fata celei mai intense munci si iti asigura accesul rapid la continutul de care ai nevoie. Este, de asemenea, construit pentru conectivitate non-stop, cu solutia WiFi 6 si tehnologia ASUS WiFi Master, care te ajuta sa te conectezi rapid la cel mai bun semnal WiFi. Fii sigur de o conexiune solida si stabila, indiferent unde te-ai afla!

 

 

Viteza si spatiu mare de stocare

Poti solicita un ASUS ExpertBook B1 cu pana la doua spatii de stocare. Aceasta solutie iti va oferi combinatia puternica dintre o unitate super-rapida SSD si o unitate HDD. Este combinatia perfecta dintre vitezele uriase de acces la date si spatiul mare de stocare. Daca indepartezi doar cateva suruburi de pe carcasa, vei avea acces usor in interior, pentru a-ti imbunatati si mai mult sistemul, fara sa fie nevoie sa desfaci tot laptopul.

 

Putere perfect balansata

ASUS ExpertBook B1 foloseste tehnologia exclusiva Intelligent Performance Boost pentru a putea oferi cele mai bune performante de la un laptop, prin reglarea sistemului termic. Algoritmii exclusivi ASUS se combina cu pana la cinci4 senzori inteligenti, cu designul aerodinamic si cu sursa de putere de pana la 90-wati5 pentru a gestiona performantele CPU. Acest lucru iti va permite sa schimbi cu usurinta intre modurile Performant, Echilibrat sau Silentios — iar B1 isi va face treaba in orice scenariu.

 

Modul Performant

Maximizeaza performanta si parametrii termici pentru un volum mare de munca

 

Modul Echilibrat

Optimizeaza in mod inteligent performanta, indicii termici si parametrii de putere pentru sarcinile de zi cu zi.

 

 

Modul Silentios

Rece si tacut, reduce consumul de energie.

 

 

Portabilitate fara limite

ASUS ExpertBook B1 este un laptop business usor si subtire, cantarind numai 1.73 kg7 — este asadar usor sa il iei cu tine peste tot. Doar ridica-l si pleaca!

 

O viziune mai mare asupra lumii

Afisajul NanoEdge cu margini subtiri are un design cu trei laturi frameless, marginile subtiri creand un raport ecran-corp de 90%. Te vei bucura te o experienta de vizionare imersiva.

 

Tehnologia de anulare a zgomotului cu inteligenta artificiala

Pentru munca de la distanta si nevoia tot mai mare de conferinte video, am dezvoltat tehnologia ASUS de anulare a zgomotului de fundal cu ajutorul inteligentei artificiale. Functia Mic din aplicatia MyASUS 9 filtreaza eficient zgomotul ambiental nedorit. Exista doua moduri: Modul Prezentator Unic permite ca vocea direct din fata computerului sa fie auzita clar; in timp ce Modul Multi-Prezentator clarifica vorbirea din directii diferite, asigurand o calitate optima pentru conferintele de grup. Functia Difuzor din aplicatia MyAsus filtreaza tot zgomotul ambiental, in afara de vorbirea umana - astfel veti auzi ce spun toti ceilalti.

 

Conectivitate extinsa si versatila

Conectivitatea este in special importanta la un laptop de afaceri care trebuie sa iti indeplineasca toate sarcinile. ASUS ExpertBook B1 se bucura de un pachet extins de porturi I/O, inclusiv USB Type C, pentru transferuri de date ultra-rapide pana la 40 Gbps. Beneficiaza si de iesire video pentru conectarea a doua display-uri, precum si de solutia de incarcare rapida16. In pachet mai sunt incluse doua porturi USB 3.2 Gen 2 si un USB 2.0 Type-A, HDMI, Ethernet si un cititor de carduri microSD

 

 

Faci mai multe cu doua ecrane 4K

ASUS ExpertBook B1 te ajuta sa depasesti orice problema care ar putea aparea cu munca de la distanta. Fiind disponibil atat cu USB Type C, cat si cu HDMI, poti conecta pana la doua ecrane 4K UHD. Ai putea, de exemplu, sa tii o conferinta video pe display-ul lui B1, in timp ce folosesti alte doua ecrane pentru a avea in fata informatiile relevante pentru apelul tau. Ecranul lui B1 este de asemenea certificat TÜV Rheinland pentru emisii scazute de lumina albastra daunatoare, oferind o experienta mai confortabila de vizualizare in timp ce iti si protejeaza ochii.

 

Conexiuni mai rapide si mai stabile

Cu cel mai nou WiFi 6 incorporat, ASUS ExpertBook B1 ofera viteze de transfer de date chiar mai mari decat solutiile pe fir - pana la 2.4 Gbps. Te vei putea bucura de o vizionare perfecta a videoclipurilor online, chiar si de calitate FHD, si poti transfera un volum mare de date in doar cateva secunde. Ai la dispozitie si tehnologia ASUS WiFi Master care te ajuta sa te conectezi automat la cel mai bun semnal WiFi, asigurand conexiuni stabile si solide, indiferent unde te-ai afla.

 

Protectie puternica a datelor si confidentialitate

ExpertBook B1 vine cu un sistem de securitate robust, care se asigura ca datele tale private si confidentiale nu sunt furate. Acest sistem include senzorul de amprenta, scutul pentru camera web si TPM 2.0, astfel incat atacatorii sa nu poata sa traga nicio secunda cu ochiul la viata ta privata. Exista chiar si o cheita de securitate Kensington, oferindu-ti posibilitatea sa iti securizezi repede laptopul ExportBook B1 in locatii nesigure.

 

Buton de pornire cu senzor de amprenta

ExpertBook B1 are incorporat un sistem biometric de securitate, cu un senzor de amprenta integrat in butonul de pornire. Doar apesi butonul pentru a porni sistemul si pentru a te autentifica direct, fara sa mai tastezi o parola complicata!

   

Scutul pentru camera web

Un capac acopera camera web a lui ExpertBook B1, pentru a te asigura pe tine de intimitate atunci cand aceasta nu este pornita. Doar deschizi capacul pentru a face un apel video sau o inregistrare, apoi il inchizi cand ai terminat.

   

TPM 2.0

Un chip dTPM stocheaza in mod sigur informatiile de autentificare folosite de software, precum parole sau chei de criptare. Astfel, datele tale importante si tranzactiile vor fi in siguranta. Detaliile tale vor ramane criptate, eliminand astfel orice risc in fata unui atac malitios.

 

Constructie solida

Designul carcasei incorporeaza cateva functii care ofera o mai mare rigiditate structurala, pentru a face fata rigorilor unei munci de zi cu zi.

 

Duritate si constructie de grad militar

Viata pe drum este dificila, dar ExpertBook B1 este conceput pentru a depasi pragurile exigente din industrie - inclusiv standardul militar american MIL-STD 810H. Este construit pentru a supravietui extremelor, de la temperaturi inghetate pana la caldura aprinsa a furtunilor din desert, ori de la socuri de mare viteza pana la ciocnirile zilnice. B1 este supus si unei testari interne stricte, care include teste de presiune, soc si cadere, pentru a asigura o durabilitate serioasa.

 

Productivitatea zilnica, ridicata la un alt nivel

ExpertBook B1 este dezvoltat de jos in sus pentru a usura fiecare sarcina de lucru, cu o serie de optiuni inovative si extrem de usor de configurat, care iti vor spori productivitatea.Chiar si ecranul este construit pentru a-ti face viata mai usoara, cu o balama care ii permite lui B1 sa se deschida complet la 180° — perfect pentru a impartasi informatiile cu colegii de la munca sau de la scoala.

 

 

Display cu deschidere completa

 

Balamalele cu deschidere la 180 de grade sunt flexibile, durabile si se deschid extrem de lin. Ii va permite lui B1 sa se aseze perfect pe birou, pentru o colaborare usoara.

   

Tastatura iluminata

 

Tastatura iluminata iti permite sa tastezi fara efort in medii mai intunecate, fie ca vorbim de cabina unui avion sau un birou mai intunecat.

 

   

Balama Ergolift

 

Sistemul inovativ ErgoLift inclina automat tastatura la o pozitie ideala de tastare.

 

 

Windows include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta

Scanati si va protejati dispozitivul in timp real, impotriva oricarei amenintari.

Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware.

   

Aplicatiile deosebite vin impreuna cu Windows 10

Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail si Calendar.

Aceste aplicatii folosesc OneDrive pentru a face back-up de informatii si pentru a se sincroniza pe toate dispozitive, astfel incat sa iti poti accesa continutul de oriunde.

Asus
B1500CEAE-BQ1642R

Fisa tehnica

Garantie
36

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii