Laptop Ultrabook Dell XPS 9305 cu procesor Intel® Core™ i7-1185G7, 13.3" UHD, 32GB, 512GB SSD, Intel® Iris Xe Graphics, Windows 10 Pro, Platinum Silver

Laptop Ultrabook Dell XPS 9305 cu procesor Intel® Core™ i7-1185G7, 13.3" UHD, 32GB, 512GB SSD, Intel® Iris Xe Graphics, Windows 10 Pro, Platinum Silver



8.577,31 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

Laptop Ultrabook Dell XPS 9305 cu procesor Intel® Core™ i7-1185G7, 13.3" UHD, 32GB, 512GB SSD, Intel® Iris Xe Graphics, Windows 10 Pro, Platinum Silver

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

Laptop Ultrabook Dell XPS 9305 cu procesor Intel® Core™ i7-1185G7, 13.3" UHD, 32GB, 512GB SSD, Intel® Iris Xe Graphics, Windows 10 Pro, Platinum Silver 

O vedere de neegalat

Mai putina margine, mai multi pixeli: bucurati-va de un ecran care pare nesfarsit cu un afisaj InfinityEdge pe 3 fete, care permite un ecran de 13,3 "intr-un factor de forma de 11 inci cu un raport ecran-corp de 80,7%. Vedeti fiecare detaliu pe care l-ati fi putut omite cu un ecran UHD/4K uimitor.

Culori vibrante: maximizand spectrul de culori cu o culoare sRGB 100% si un raport de contrast 1500: 1, fiecare umbra prinde forma, chiar si scenele luminoase castiga definitie.

Frumos din orice unghi: luminozitatea de 400 niti va elibereaza pentru a va bucura de divertisment in aer liber. In plus, cu un unghi larg de vizualizare, puteti partaja ecranul.

Constructie revolutionara a camerei web: Camera web XPS 13 nu este doar mai mica (doar 2,25 mm) - este, de asemenea, mai buna. Un obiectiv cu 4 elemente foloseste mai multe elemente decat o camera web tipica pentru a furniza videoclipuri clare in toate zonele cadrului, in timp ce reducerea temporala a zgomotului utilizeaza o reducere avansata a zgomotului, imbunatatind semnificativ calitatea video, in special in conditii de iluminare slaba. 

Laptop compact de 13 inci: Divertismentul dvs. va poate fi oferit peste tot - incepand de la doar 2,6 kilograme, XPS 13 mic si subtire este proiectat convenabil pentru a fi gata oriunde, oricand.

Depasirea limitelor de performanta: Viteza si inteligenta procesoarelor Intel® Core ™ de a 11-a generatie si grafica Intel® Iris® Xe va face experienta rapida, neteda si usoara.

Memorie mai rapida: sistemul dvs. porneste si se reia in cateva secunde, datorita spatiului de stocare pe unitate solida de pana la 512 GB. Multi-task intr-un flash, chiar si in aplicatii intense, cu pana la 32 GB de memorie la 4267 MHz.

Killer ™ AX1650 construit pe chipset-ul Intel WiFi 6: Cu tehnologie avansata Wi-Fi 6 si viteza teoretica de pana la 2,4 Gbps, Killer ™ AX1650 este de aproape trei ori mai rapida decat generatia anterioara de produse 80MHz 2x2 AC. El acorda prioritate fluxului video, comunicatiilor si traficului de jocuri din sistemul dvs. pentru experiente online rapide si fluide.

 

 

Rezistenta uimitoare: XPS 13 este taiat dintr-un bloc de aluminiu in doua bucati, deci este mai durabil. Inspirat de industria aerospatiala, suportul pentru palma din fibra de carbon permite rezistenta maxima si greutatea minima. Corning® Gorilla® Glass 4 (disponibil pe panoul tactil) este puternic, precum si rezistent la impact si zgarieturi.

Design:  Estetic, mai putin inseamna mai mult. Asa ca am incrustat un logo XPS din otel inoxidabil, am gravat cu laser detaliile de reglementare si am asortat culorile picioarelor pentru un aspect mai elegant. Finisajul iluminat Platinum Silver straluceste cu adevarat.

Pastrati-l racoros: ventilatoarele duale si conductele de incalzire scad temperatura XPS-ului dvs., permitand o performanta mobila intr-un factor de forma subtire.

Tehnologia avansata simplificata

Securitate: Cititorul de amprente integrat in butonul de alimentare va permite sa va conectati cu o simpla atingere.

Activat prin voce: XPS 13 raspunde la vocea dvs. de pana la 14 picioare distanta, datorita celor patru microfoane incorporate, tehnologiei de vorbire Microsoft Cortana si Waves. Controlati playlisturile si programele de acces, indiferent de zgomotul de fundal.

Conectivitate de varf: porturile Thunderbolt ™ 4 cu mai multe utilizari de tip C va permit sa va incarcati laptopul, sa va conectati la mai multe dispozitive (inclusiv suport pentru pana la doua afisaje 4K) si sa va bucurati de transferuri de date de pana la 40 Gbps - de 8 ori mai mult decat un USB 3.0. *

ECOLOGIC

Eficient energetic: XPS 13 este certificat ENERGY STAR®.

Materiale mai sigure: fara materiale precum cadmiu, plumb, mercur si unii ftalati, este, de asemenea, inregistrat EPEAT® * si fara BFR / PVC. *

Reciclabil: 90% din componentele laptopului pot fi usor reciclate sau refolosite.

Windows include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta

Scanati si va protejati dispozitivul in timp real, impotriva oricarei amenintari.

Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware.

   

Aplicatiile deosebite vin impreuna cu Windows 10

Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail si Calendar.

Aceste aplicatii folosesc OneDrive pentru a face back-up de informatii si pentru a se sincroniza pe toate dispozitive, astfel incat sa iti poti accesa continutul de oriunde.

Dell
XPS9305I716512XEW

Fisa tehnica

Garantie
36

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii