Laptop Gaming Dell Inspiron G5 15 5515 cu procesor AMD Ryzen 7 5800H, 15.6", Full HD, 16GB, 512Gb SSD, NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti 4GB, Windows 10 Pro, Carbon Grey



1.126,35 € +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

Laptop Gaming Dell Inspiron G5 15 5515 cu procesor AMD Ryzen 7 5800H, 15.6", Full HD, 16GB, 512Gb SSD, NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti 4GB, Windows 10 Pro, Carbon Grey

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

Laptop Gaming Dell Inspiron G5 15 5515 cu procesor AMD Ryzen 7 5800H, 15.6", Full HD, 16GB, 512Gb SSD, NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti 4GB, Windows 10 Pro, Grey 

 

 

Du fiecare aventura la apogeu

Putere garantata: Experimentati performante puternice, indiferent daca jucati sau faceti streaming, datorita procesoarelor mobile AMD Ryzen™ 5000 H-Series.

Pastrati-va cool: sistemele termice utilizeaza conducte de cupru pentru a disipa caldura pe masura ce aceasta este trasa prin partea de sus a tastaturii si de jos a sistemului prin intermediul a patru orificii mari de evacuare.

Putere imbunatatita: Cele mai recente imbunatatiri aduse designului termic ofera sistemului dumneavoastra spatiul termic necesar pentru a furniza o putere suficienta, adaptandu-se in acelasi timp la o sarcina in schimbare a sistemului. Acest lucru permite vitezei ceasului sa ramana mai mari pentru mai mult timp, mentinand in acelasi timp temperaturile componentelor mai scazute.

Spatiul de stocare face diferenta: mai mult spatiu de stocare inseamna un timp de pornire mai rapid, ceea ce inseamna ca poti intra direct in jocuri.

Viteza maxima inainte: Intel® Wi-Fi 6 AX201 accepta tehnologia 2x2 Wi-Fi 6, oferind rate de date de pana la 2,4 Gbps si capacitate de retea crescuta, precum si suport Bluetooth® 5.1, pentru incarcari si descarcari rapide, latenta scazuta si baterie de durata viata. 

 

 

Pastrati-va imaginile neintrerupte

Mai multa memorie, mai multa distractie: placa grafica NVIDIA® GeForce RTX™ este alimentata de arhitectura NVIDIA® Ampere — arhitectura RTX de a doua generatie a NVIDIA® — cu noi nuclee RT, nuclee Tensor si multiprocesoare de streaming pentru grafica realista cu ray-tracing si caracteristici AI de varf. In plus, cu pana la 6 GB GDDR6 de memorie dedicata, poti experimenta actiunea in toata gloria ei, cu timpi de incarcare mai rapizi si un sistem mai silentios.

Afisaj: ratele de reimprospatare rapide si rezolutia FHD asigura jocuri rapide, fluide si detaliate. Jucati pe panoul de afisare standard de 120 Hz (care vine la mijlocul lunii iunie) cu luminozitate de 250 de niti; sau optati pentru panoul de afisare de 165 Hz cu luminozitate de 300 de niti, gama de culori sRGB 100% si timp de raspuns de 3 ms.

laptop-g-series-g15-5515-pdp-mod02-phantom-grey-coral-kb.jpg (965×696)

 

Design care intimideaza

Un nou finisaj robust este usor de intretinut si este disponibil in doua culori pentru a se potrivi stilului tau de viata: Phantom Grey cu pete sau Spectre Green cu pete.

laptop-g-series-g15-5515-pdp-mod03-phantom-grey-specter-green-rgb-kb.jpg (965×490)

 

Proiectat pentru a fi gata atunci cand esti

Sunete vii: difuzoarele duble cu sunet 3D nahimic pentru jucatori va permit sa auzi fiecare plan de atac cu o claritate clara.

   

Iluminati-l: Joaca clar in setari de lumina slaba cu o tastatura optionala cu iluminare din spate RGB cu 4 zone disponibila in Hot Coral cu WASD controlat de Alienware Command Center.

Putere care dureaza: nu va lasati jocul sa se invarte in jurul unei prize; acum va puteti incarca rapid sistemul cu o baterie de 56 Wh sau o baterie optionala de 86 Wh.

 

 

Centrul de comanda Alienware pe Dell seria G

Joaca mai bine: un software inovator special conceput pentru a-ti imbunatati experienta de joc, pentru a-ti ajusta toate setarile de joc si de sistem, pentru a rezolva probleme si pentru a gestiona timpul.

Calibrati-va comenzile: acum aveti control asupra mediilor hardware si software. Nu numai ca puteti personaliza hardware-ul pentru fiecare joc pe care il jucati, dar puteti personaliza spatiul si configurarea pentru ca software-ul sa arate si sa se simta exact asa cum doriti, fara a interfera cu jocul sau alte activitati.

Ace library: interfata usor de utilizat leaga toate setarile dvs. diferite ale sistemului cu o biblioteca de jocuri, facilitand accesul la informatii despre jocuri. Indiferent de sursa, centrul de comanda va ofera acces usor la jocurile dvs. si posibilitatea de a regla setarile pentru fiecare dintre ele. Creati un profil de joc unic si acesta ramane exact asa cum doriti, indiferent de unde il lansati. 

 

laptop-g-series-g15-5515-pdp-mod05-phantom-grey-coral-kb.jpg (390×420)

 

Windows include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta

Scanati si va protejati dispozitivul in timp real, impotriva oricarei amenintari.

Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware.

   

Aplicatiile deosebite vin impreuna cu Windows 10

Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail si Calendar.

Aceste aplicatii folosesc OneDrive pentru a face back-up de informatii si pentru a se sincroniza pe toate dispozitive, astfel incat sa iti poti accesa continutul de oriunde.

Dell
DI5515R716512RTXWP

Fisa tehnica

Garantie
36

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii