Anunt ASUS cu privire la probleme apărute la placa de bază Maximus Z690 Hero

Anunt ASUS cu privire la probleme apărute la placa de bază Maximus Z690 Hero

ASUS se angajează să producă produse de cea mai înaltă calitate și luăm foarte în serios fiecare problemă raportată de clienții noștri. Am primit recent rapoarte de incidente referitoare la placa de bază ROG Maximus Z690 Hero. În investigația noastră în curs, am identificat preliminar o potențială problemă de condensator de memorie inversată în procesul de producție de la una dintre liniile de producție, care poate cauza codul de eroare de depanare 53 - deteriorarea componentelor plăcii de bază. Problema poate afecta unitățile fabricate în 2021 cu numărul de piesă 90MB18E0-MVAAY0 și numărul de serie care începe cu MA, MB sau MC.

Incidente au fost raportate începând cu 28 decembrie 2021. În continuare, continuăm inspecția noastră amănunțită cu furnizorii și clienții noștri pentru a identifica toate plăcile de bază ROG Maximus Z690 Hero posibile afectate de pe piață și vom colabora cu agențiile guvernamentale relevante la un program de înlocuire.

Vă mulțumim mult tuturor pentru răbdare și sprijin în timp ce lucrăm la programul de înlocuire. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, nu ezitați să contactați serviciul pentru clienți ASUS.

Pentru a verifica dacă placa de bază ROG Z690 Hero este afectată de problemă, vizitați următorul site:

https://www.asus.com/support/rog-maximus-z690-hero-checking

Toate cele bune,

Echipa ASUS

Sursa: https://www.asus.com/ro/news/a0rke7xyirrmdc1a/

All comments

Leave a Reply