Incarcator baterie auto Einhell CE-BC 1 M (Roșu Negru)

Incarcator baterie auto Einhell CE-BC 1 M (Roșu Negru)



93,28 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

Încărcătorul de baterie Einhell CE-BC 1 M este un încărcător universal inteligent cu control cu ​​microprocesor pentru diferite tipuri de baterii. Acest încărcător poate fi utilizat universal și oferă servicii indispensabile pentru vehiculele sezoniere precum decapotabile și motociclete înainte și după iarnă, făcându-l deosebit de potrivit pentru atelier și garaj. Acest încărcător de baterii versatil poate fi folosit pentru a încărca bateriile de vehicule de 6V și 12V, precum și bateriile cu gel, AGM, fără întreținere și cu întreținere redusă, printre altele. Încărcătorul de baterii este potrivit pentru utilizare în ateliere și garaje și are clasa de protecție IP65 (etanș la praf și protejat împotriva jeturilor de apă). Ciclul de încărcare în mai multe etape este controlat și monitorizat permanent de un controler cu microprocesor. Ciclurile de încărcare sunt optimizate pentru a contribui la o durată de viață mai lungă a bateriei. Comutarea între bateriile vehiculului de 6 V și 12 V se realizează cu ajutorul unui buton. Încărcătorul de baterii de la Einhell este ideal pentru vehiculele sezoniere care nu sunt folosite o perioadă lungă de timp și are o funcție de încărcare de reîncărcare pentru o stare de încărcare continuă ideală. Încărcătorul de baterii de la Einhell are protecție electronică împotriva supraîncărcării, scurtcircuitelor și a polilor inversați. Bornele bateriei sunt complet izolate. Carcasa are o buclă de suspendare pentru montarea pe perete. care nu sunt folosite pentru o perioadă lungă de timp și au o funcție de încărcare prelungită pentru o stare de încărcare continuă ideală. Încărcătorul de baterii de la Einhell are protecție electronică împotriva supraîncărcării, scurtcircuitelor și a polilor inversați. Bornele bateriei sunt complet izolate. Carcasa are o buclă de suspendare pentru montarea pe perete. care nu sunt folosite pentru o perioadă lungă de timp și au o funcție de încărcare prelungită pentru o stare de încărcare continuă ideală. Încărcătorul de baterii de la Einhell are protecție electronică împotriva supraîncărcării, scurtcircuitelor și a polilor inversați. Bornele bateriei sunt complet izolate. Carcasa are o buclă de suspendare pentru montarea pe perete.

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

Tip încărcător
culoare Roșu Negru

tensiune de intrare incarcator 220-240V
tensiune de iesire 6V / 12V
Baterii care pot fi încărcate în același timp 1 bucată
Dispozitive adecvate masina
sursă de alimentare Priză de curent
securitate Protecție împotriva supraîncărcării, scurtcircuitului și a polilor inversați
caracteristică Curent de încărcare Min. (arith./eff.) - Max. (arith./eff.) la 6 V DC 1 / [-] A. Curent de încărcare Min. (arith./eff.) - Max. (arith./eff. ) la 12 V DC 1 / [-] A. Încărcător universal de baterii pentru o mare varietate de tipuri de baterii, baterii cu gel, AGM, baterii plumb-acid fără întreținere și cu întreținere redusă, clasa de protecție IP65 : Etanș la praf și protejat împotriva jeturilor de apă, crește durata de viață a bateriei prin încărcare, Ideal pentru vehicule sezoniere cu perioade lungi de nefuncționare (cabriolă/motocicletă), buclă de suspendare pentru montare pe perete
Informații suplimentare Aparatul polivalent Einhell este potrivit pentru bateriile cu gel, AGM, precum și pentru bateriile plumb-acid fără întreținere și cu întreținere redusă. Apăsați butonul pentru a selecta între vehicule 6/12V. Ciclu de încărcare în mai multe etape controlat/monitorizat de microprocesor.
Dimensiuni Adâncime/Lungime: 151 mm
greutate 214 grame

Einhell
1002205

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii