Bruder Camion de tractare MAN TGS cu roadster, model de vehicul (galben rosu)

Bruder Camion de tractare MAN TGS cu roadster, model de vehicul (galben rosu)



284,87 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

Tractoarele sunt ajutoare versatile pe drum. Indiferent dacă încarcă vehicule avariate și le duc la atelier de reparații sau scot vehicule care sunt parcate incorect. Gama Bruder este completată de remorcherul MAN TGS, care este echipat cu multe funcții. Pentru a putea recupera vehicule, platforma poate fi coborâtă. În plus, un vehicul poate fi încărcat și cu macaraua de ridicare. Acesta poate fi extins și pivotat. Echipamentul de încărcare, format din lanțuri și cleme de roată, permite ridicarea și încărcarea în siguranță și rapidă. Calele de roată și suporturile rabatabile asigură o reținere sigură, iar anvelopele de rulare rotunjesc vehiculul. Cabina detaliată a șoferului a camionului MAN TGS are uși care pot fi deschise, iar oglinzile cabinei șoferului pot fi rabatate. În plus, modulul Lumină și sunet este deja instalat. Fratele Roadster are un acoperiș detașabil și oferă spațiu pentru fiecare personaj bworld. Pentru și mai multă distracție, fratele Roadster are noul sistem de schimbare a roților.

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

model de vehicul amabil
culoare galben Roșu

scara 1:16
camion tip vehicul
părți 3 părți
Conținut/Echipament Cabină de șofer din plastic transparent, de înaltă calitate, oglinzi exterioare pliabile și uși care se deschid, echipament de încărcare (format din lanțuri și cleme de roată), cale și suporturi extensibile pentru roți, macara de ridicare pivotantă, platformă detașabilă, anvelope de rulare, ușoare și modul de sunet (universal), brother roadster cu acoperiș și roți detașabile
varsta recomandata de la 4 ani
grup țintă Copii de grădiniță, școlari
material plastic
sunet Da
iluminare Da
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
dispune de oprire automată
Informații suplimentare Modul de lumini și sunet cu patru butoane funcționale: 1. Sunet motor, 2. Sirena poliției, 3. Sirena pompierilor, 4. Semnal Yelp. Funcția de oprire automată după aprox. 20 de secunde - oprirea imediată a funcției respective prin apăsarea din nou a butonului.
Accesorii prezente Tractoare, roadster, modul de lumină și sunet (baterii (3xLR44) - adaptor pentru trape de acoperiș camion cu opțiune suplimentară de adeziv)
greutate 2,8 kg

bruder
03750

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii